Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Reiziger (393)
Kamer en suite (247)
Dineren (52)
Certificaat van uitmuntendheid

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Restaurant
Bar/lounge
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Meertalig personeel
Rolstoeltoegang
Rookvrij hotel
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Wasservice
Voorzieningen van de kamer
Rookvrije kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Trendy
Centraal gelegen
HOTELCATEGORIE

Locatie

Volledige weergave
100Zeer geschikt voor wandelaars
Cijfer: 100 van 100
177restaurantsbinnen 0,5 km
56attractiesbinnen 0,5 km
1.875beoordelingen
668foto's
45vragen en antwoorden
1kamertip
Waardering van reizigers
  • 883
  • 618
  • 205
  • 84
  • 86
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Een privé kamer geboekt met een eigen badkamer. Bij aankomst was de luxaflex kapot waardoor je enorm veel licht kreeg en het vreselijk was om te slapen. In de nacht ook enorm veel lawaai op de gangen. Dit gemeld bij de receptie, kregen meerdere keren de reactie: we gaan het
Meer lezen
Antwoord van Alex B, General Manager bij Generator Berlin Mitte
Gereageerd op 30 okt. 2018
Hallo Leah B, thank you for taking the time to provide your feedback. Naturally I'm disappointed to see your experience with us was not up to standard and you felt we did not provide you with the necessary care and attention. Please know that we do have a great team that care about our guests, and our Maintenance team have addressed the blinds issue. I hope you at least had a nice time in Berlin. Beste wensen, Generator Team.
Meer lezen
Prima hostel om te slapen. Zelf in een kamer met 7 anderen geslapen. De bedden stonden zo ingedeeld dat je nog enigzins wat privacy hebt. Kamer was optisch schoon. de douche was soms wel wat vies. Verder is het een groot hostel met behoorlijk was kamers. Er is een goed bar
Meer lezen
Antwoord van Alex B, General Manager bij Generator Berlin Mitte
Gereageerd op 6 sep. 2018
Hallo Nick, and thanks so much for the great review. I'm really pleased to see you had such a positive experience with us, and that you were able to be there for happy hour in our Kupfer Bar. Our location is really great to explore many sights in Berlin by foot, and it's also nice to see you found our location so ideal. I hope you had a great time in Berlin, and we would love to welcome you back again. Beste wensen, Luke - AGM.
Meer lezen
De locatie is super goed, dichtbij openbaar vervoer en horeca. Hostel ziet er leuk uit, gericht op jongeren. Onze kamer was niet schoon (heel vies toilet en er lag nog troep van de vorige gasten) maar we kregen wel direct een nieuwe kamer. Schoonmaak van het hotel laat in zijn
Meer lezen
Antwoord van Alex B, General Manager bij Generator Berlin Mitte
Gereageerd op 27 aug. 2018
Hallo Tanya2808. Thank you for taking the time to provide a review, and I'm really pleased you were able to discover all that our property has to offer. I must apologise for any cleanliness issues, and I have shared your comments with our Housekeeping team. For the convenience of our guests who have forgotten to bring their own items (Towels, Locks, Toiletries) we do sell / rent these at our travel shop at reception. I hope you had a great time in Berlin, and we'd love to have the chance to welcome you back again. Beste wensen, Luke, AGM.
Meer lezen
Zeer goede ligging en hartelijk ontvangen door de nachtreceptie! Lekker basic ontbijt. Leuke bar die open is tot 2u. Geen luxe slaapcomfort, maar wel mooi onderhouden kamers. Ideaal om te delen met vrienden.
Meer lezen
Antwoord van Rosa H, FO Agent bij Generator Berlin Mitte
Gereageerd op 9 nov. 2017
Hey Toni, thank you loads for your review! Great to see you had a blast and we hope to welcome you again anytime soon... All the best and stay fresh, Stefan (FO Agent)
Meer lezen
Super leuke plek op loopafstand van veel van de toeristische hotspots. Heel modern ingericht hostel. Kamers zijn prima. Enige minpuntje, in de 1e kamer waar ik lag waren de meeste lockers onder het bed kapot, waardoor je je spullen niet veilig kan opbergen in de kamer. Verder is
Meer lezen
Antwoord van Rosa H, Front Office Manager bij Generator Berlin Mitte
Gereageerd op 25 okt. 2017
Dear Kim, thanks for your rating! We are very happy that you had a good time in Berlin and look forward to your next stay. All the best GENteam
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenGezins- en speelplekkenZakencentrum en evenementenruimtes
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorGenerator Berlin Mitte
The Twin Room at the Generator Hostel Berlin Mitte
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorGenerator Berlin Mitte
The Six Person Room at the Generator Hostel Berlin Mitte
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorGenerator Berlin Mitte
The Premium Twin Room at the Generator Hostel Berlin Mitte
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorGenerator Berlin Mitte
The Eight Person Room at the Generator Hostel Berlin Mitte
Apartment
VorigeVolgende
12345650
"In de zomer aan de achterkant een kamer kiezen. Dan hoor je de straat niet."
PRIJSKLASSE
30 US$ - 187 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
DuitslandBerlijnMitteMitte (stadsdeel)
AANTAL KAMERS
139
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding