Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Trinity City Hotel

Reiziger (1391)
Kamer en suite (472)
Dineren (133)
Certificaat van uitmuntendheid

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Restaurant
Roomservice
Bar/lounge
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Fitnesscentrum / sportruimte
Conciërge
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Meertalig personeel
Ontbijt beschikbaar
Rolstoeltoegang
Rookvrij hotel
Stomerij
Vergaderruimtes
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Centraal gelegen
Gezinnen
HOTELCATEGORIE

Locatie

Volledige weergave
100Zeer geschikt voor wandelaars
Cijfer: 100 van 100
149restaurantsbinnen 0,5 km
123attractiesbinnen 0,5 km
4.031beoordelingen
1.628foto's
61vragen en antwoorden
7kamertips
Waardering van reizigers
  • 1.709
  • 1.480
  • 554
  • 185
  • 103
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
We komen hier wekelijks vanaf oktober. Het hotel straalt echt wel wat uit, bijzondere ornamenten en inrichting. De sfeer is prettig. Er werken veel niet Ieren. Kamers zijn zeer verschillend. Het is iedere keer weer afwachten wat je krijgt als standard double. De ene keer is je
Meer lezen
Antwoord van TrinityCityHotel, Front Office Manager bij Trinity City Hotel
Gereageerd op 31 dec. 2018
Dear jbr99, Many thanks for your review posted recently and for taking the time to share your experience with us. While I was delighted to read you enjoyed your stay with us so much I was disappointed to read your comments about certain other aspects of your stay and I appreciate you bringing them to my attention. In particular your reference to the administration side of the experience here. As we have recently upgraded out entire PMS systems this should not be an issue. Please contact me directly so that I may update your profile in out new systems to make check in and out more efficient for you in the future. We really do appreciate you taking the time and trouble to post your review and we hope it is not too long before we have the privilege and the pleasure of welcoming you back. Kindest Regards, Claire Murray Front Office Manager
Meer lezen
Goed gelegen, mooi hotel. Het zijn verzorgde kamers, met de nodige voorzieningen. We logeerden op de 5de verdieping achteraan en hadden - ook met gesloten ramen - toch een constante lawaai van draaiende machines (airco buiten?). Ook was er weinig bergruimte waardoor we alles
Meer lezen
Antwoord van TrinityCityHotel, Front Office Manager bij Trinity City Hotel
Gereageerd op 12 nov. 2018
Dear Dirk V, Thank you for taking the time to review your recent stay at the Trinity City Hotel. While I am pleased that you enjoyed aspects of your time here, please accept my sincere apologies that we did not exceed your expectations in other aspects of your stay. Please do be assured that your feedback has been fully taken on board, and the points you have raised have also been taken up with the relevant members of our management team. Should you be returning to us at any stage in the future I would be delighted to personally oversee your booking and ensure you have a wonderful, flawless stay. Kindest Regards, Claire Murray Front Office Manager
Meer lezen
Het hotel voldeed aan alle verwachtingen. Perfecte ligging t.o.v. het centrum, hele leuke inrichting, mooie schone kamers, heerlijk eten, alsook een prima ontbijtbuffet, en zeer vriendelijk personeel. Speciaal willen wij Viresh noemen. Niets was hem teveel.
Meer lezen
Antwoord van TrinityCityHotel, Front Office Manager bij Trinity City Hotel
Gereageerd op 26 okt. 2018
Dear A L, Many thanks for the fantastic review posted recently and for taking the time to share your experience with us. It is very encouraging to hear how welcome our team made you feel during your stay and that you would consider recommending us to others. I will be sure to pass on your comments to the team especially Viresh who will be very encouraged and delighted to read them. Thank you again for your wonderful review and we hope it is not too long before we have the privilege and the pleasure of welcoming you back again. Kindest Regards Claire Murray Front Office Manager
Meer lezen
Mooi oud gebouw met grappige inrichting waarin oude details mooi verwerkt zijn. Ruime comfortabele kamers. Goede bediening, vriendelijke mensen. Alleen in ontbijtzaal druk geloop langs je tafel als je in het voorste stuk zit. Eten ook prima.
Meer lezen
Antwoord van TrinityCityHotel, Front Office Manager bij Trinity City Hotel
Gereageerd op 25 aug. 2018
Dear kaatje25871, Many thanks for the fantastic review posted recently and for taking the time to share your experience with us. On behalf of everybody here, thank you for your kind comments which I have shared with the team here. I hope it is not too long before we have the privilege of welcoming you back again. Kindest Regards, Claire Murray Front Office Manager
Meer lezen
+4
Hebben 5 dagen gelogeerd in dit prachtige hotel. Het is uniek, stijlvol en ongelooflijke mooie kamers, ontworpen in een modern jasje. Het is supermooi en klasvol. Een zeer hartelijke welkom en je voelt je hier onmiddellijk op je gemak! Het restaurant is zeer origineel, met
Meer lezen
Antwoord van TrinityCityHotel, Front Office Manager bij Trinity City Hotel
Gereageerd op 6 aug. 2018
Dear kunstgenieters, Many thanks for the lovely review posted recently and for taking the time to share your experience with us. We really do appreciate you taking the time and trouble to post it. I was delighted to read that you had some memorable dining experiences with us and that you enjoyed your stay so much. I hope it is not too long before we have the privilege of welcoming you back again soon. Kindest Regards, Claire Murray Front Office Manager
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strandGezins- en speelplekkenZakencentrum en evenementenruimtes
VorigeVolgende
12345695
Moet je op voorhand een plaats in de parking reserveren of kan men dat ter plaatse doen?
We didn't have a car so we didn't have to park it. You may want to call them about that.
0 stemmen
Does the room price include breakfast?
No it doesn't. We had breakfast out, it makes you lookaround the City. There was a very good place at the end of Pearce street on the right
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
We stayed in three rooms and they each had stand up showers
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Is parking included?
We do have Valet parking available at a cost of €20 per night.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
I didn't stay on the hotel, i only stopped for a coffee
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
12345613
"Misschien beter kamers aan de voorkant van het achterste gebouw (minder lawaaihinder vermoedelijk)."
"Alle kamers zijn zo goed geïsoleerd, dat je overal een rustige nacht hebt."
"De Courtyard Rooms zijn aan te raden, omdat in deze kamers weinig/geen overlast (geluid) hoorbaar zijn."
"Wij hadden een mooie mooie kamer aan de voorkant"
"airco plaatsen..."
VorigeVolgende
12
PRIJSKLASSE
154 US$ - 371 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
trinity capital dublintrinity capital hotel dublinhotel trinity capital
VOORHEEN BEKEND ALS
Trinity Capital Hotel
LOCATIE
IerlandLeinsterDublin
AANTAL KAMERS
262
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding