Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Blenheim Mount Hotel

Overzicht
Hotelwebsite bezoeken
Hotel e-mailen
207 Promenade Situated in between the Manchester and foxhall pub on the promenade, near Central pier., Blackpool FY1 5DL Engeland Kaart bekijken
Naam/adres in plaatselijke taal
VOORZIENINGEN
Gratis wifi
Gratis parkeren
Aan het strand
Niet-roken hotel
Gezinskamers
Bar/lounge
Waterpark
3 sterrenaccommodatie
Aanvullende informatie
Hotelwebsite bezoeken
Over
Hotelcategorie
Contactinformatie
Hotelvoorzieningen
HOTELVOORZIENINGEN
Gratis parkeren
Bar/lounge
Aan het strand
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Niet-roken hotel
Zwembad
Roomservice
Restaurant
Spa
Inclusief ontbijt
Fitnesscentrum / sportruimte
Awards en erkenning
Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid
Kamertypes
Niet-roken kamers, Gezinskamers
Hotelcategorie
Awards en erkenning
Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid
Contactinformatie
Kamertypes
Niet-roken kamers, Gezinskamers
Aantal kamers
30
Prijsklasse
63 US$ - 210 US$ (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Locatie
Verenigd Koninkrijk > Engeland > Lancashire > Blackpool
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 73 hotels in de buurt
Hotel Craig-Y-Don
892 beoordelingen
op 0,04 km afstand
Balmoral Hotel
217 beoordelingen
op 0,06 km afstand
Royal Seabank Hotel
1.166 beoordelingen
op 0,07 km afstand
The New Oaklea Hotel
26 beoordelingen
op 0,25 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 797 restaurants in de buurt
The Lifeboat Inn
108 beoordelingen
op 0,15 km afstand
Lindale Cafe
278 beoordelingen
op 0,1 km afstand
C Fresh Foxhall Fish & Chips
161 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Aquarius Cafetaria & Take Away
54 beoordelingen
op 0,25 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 254 attracties in de buurt
Blackpool Tramway
7.957 beoordelingen
op 0,25 km afstand
Madame Tussauds Blackpool
6.471 beoordelingen
op 0,45 km afstand
Ma Kelly's Central
347 beoordelingen
op 0,15 km afstand
Central Pier
1.319 beoordelingen
op 0,2 km afstand
Beoordelingen en meer
317beoordelingen
78foto's
3V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 169
  • 94
  • 20
  • 15
  • 19
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Dit hotel geboekt voor 3 nacht 1 - 4 augustus vanwege de recensies hier en was eigenlijk heel teleurgesteld. Het personeel was aardig.

De problemen was de kamers zelf. De eerste kamer toegewezen ons was klein en de badkamer was vies. Haren op de wastafel en douche vol haren en v
Meer lezen
Antwoord van Norman D, Manager bij Blenheim Mount Hotel
Gereageerd op 10 aug. 2017
Dear Guest, Thank you for the review, we can only apologies for the room not being done, we did re locate you to another room, as soon as you brought it to our attention. With regards to the other room, we have now addressed the ceiling tiles you had pointed out. The reason for the delay was because we had to order more heavier tiles so they didn't lift with the wind. The bathroom door was a result in someone vandalizing our property, which can happen anywhere and the door in question had already been replaced once this year, we can only apologize for the upset this may of caused you. Our 3 star BB does have creaky floor boards, which get re-laid quite often, unfortunately this isn't the case during peak times. This is a very time consuming Job pulling up all the carpets to re-lay the floors, so it can't be done when the hotel is open, only when closed. The Blenheim Mount is a Victorian building and due to us being on the sea front, does moves twice a day with the tide, leading to movement in the property and causing creaky floorboards. I'm sorry to say that we don't have any heating on during the summer month, it is very warm to begin with so feel it isn't necessary in the summer time. If you had pointed this out to the receptionist they would of happily given you a heater or more blankets for your bed. We are sorry you felt the way you did about our 3 star BB and can only apologize for the problems, we have tried our up most to make sure your stay was a good one and are sorry this did not happen, from us all at the Blenheim Mount Blackpool.
Meer lezen
We boekten een kamer voor een gezin van 4 van 24 - 26 juli, op zee familiekamer. Ruim genoeg, zeer comfortabel en heel schoon. We kwamen na 2 en moest een tijdje wachten om te gaan naar de kamer, maar het was geen probleem. We hebben hier eerder verbleven (vorig jaar) . Ik hou va
Meer lezen
Antwoord van Norman B, Manager bij Blenheim Mount Hotel
Gereageerd op 3 aug. 2017
Dear Guest, Thank you for your lovely review, we pride ourselves in making sure everyone who vacates with us has an enjoyable one and reading review like yours make us feel we are doing a great job. We apologise for your waiting a little while longer for your room, we have been very busy lately and as always we need to make sure every room is cleaned to a standard which we feel is good enough for our lovely guest. We'll look forward to you return visit in the near future and hope we live up to the same standards from us all at The Blenheim Mount Hotel.
Meer lezen
Na een vrij lange tijd op trip advisor en boeking . com kijken naar hotels boeken en dan lezen reviews dan annulerende hotels volgeboekt. Over dit hotel kwam. Gecontroleerd reviews en besloten om te boeken. Goede beslissing van onze kant, vanaf het moment dat aankwam, naar het mo
Meer lezen
Antwoord van Norman D, Manager bij Blenheim Mount Hotel
Gereageerd op 17 jul. 2017
Dear Guest, What a pleasure to read your review, we are glad you had an enjoyable stay whilst staying with us here at The Blenheim Mount and yes are staff are very good and hard working. They definatley make the Blenheim Mount a good place to stay making sure everyone is happy. We hope to see you again in the near future from us all at The Blenheim Mount.
Meer lezen
De locatie is super, ongeveer zo dicht bij de toren mogelijk, aan de kust, bus en tram stopt voor de deur. Beveiligde parkeerplaats, maar auto's zijn verpakt in dus niet beschikbaar tijdens het verblijf. Mijn dochter en ik hebben genoten van de avond entertainment in de bar en vo
Meer lezen
Antwoord van Norman D, Manager bij Blenheim Mount Hotel
Gereageerd op 13 jul. 2017
Dear Guest thank you for the review, we are very glad you had an enjoyable stay with us here at The Blenheim Mount. We do have a rear access which has no stairs, just a ramp for guest to enter and they can just get into the lift if required. If you ask at your next stay we'll happily show you the rear entrance and explained what to do. We do hope you can visit us again next time from us all at The Blenheim Mount thank you x
Meer lezen
Ik nam mijn moeder en zus op een recente 3 dag 2 nacht breken, en dit hotel voldeed aan alle vakken, fantastisch uitzicht op zee, de kamer was schoon, comfortabel en groot genoeg voor 3 dames. Het ontbijt was uitstekend genoeg van alles om ons de hele dag. En de locatie was centr
Meer lezen
Antwoord van Norman D, Manager bij Blenheim Mount Hotel
Gereageerd op 13 jul. 2017
Dear Guest, Thank you for the lovely review and we'll look forward to your next stay with us when visiting Blackpool. We wish you well from us all at The Blenheim Mount
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strand
Foto ingezonden door managementBlenheim Mount Hotel
Patio Area
Foto ingezonden door managementBlenheim Mount Hotel
Standard Double
Sun Set from the Hotel porch. Area..where you can sit and watch the world go by
View of pier from family sea view room 11.
View of pier from family sea view room 11.
Hi I am thinking of visiting Blackpool and staying at this hotel, A few questions: 1 I have looked on Google Maps but I can't see where the entrance to your car park is, where is it? 2 What are your disabled facilities? I have a fiancee who has CFS and uses a mobility scooter plus walks with a stick? 3 Do you cater for people who don't like spicy food? Hope to hear from you soon
Entrance to the car park is via an small access road at the back. Car park is small and cars are packed in tight and cannot be moved during your stay. The is wheelchair access from the car park and a lift (not sure if a mobility scooter would fit through the corridor) the access from the front is about 5 steps and not independently wheelchair accessible. We only have breakfast (which was very nice) so can't comment on there evening meals.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Can I have your christmas tinsil break details please? Thsnkyou.
Good afternoon, Please contact the hotel direct on 01253625867 and we'll be able to post a brochure out or explain how to find it on our web site. It won't allow me to put the web link onto this message. Kind regards Angela
0 stemmen
What time breakfast at
Breakfast was between 9am & 10am on the days we were there (and was excellent I may add). Good value which from a Yorkshireman is a strong recommendation
1 stem
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
11
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding