Vanaf het moment dat we dit charmante kleine hotel binnenkwamen, wisten we dat het speciaal was. We werden begroet door de receptioniste die ons uitnodigde om te zitten en ons een glas mousserende wijn gaf. Vervolgens ging ze over om ons alles te bellen over het hotel en de vele manieren waarop ze ons verblijf geweldig konden maken. Toen vergezelde Denise, de eigenaar en chef extraordinaire, ons met haar geweldige suggesties. Het was duidelijk dat het ons doel was om ons verblijf in Castello di Sinio onvergetelijk te maken. En dat is zeker gelukt! Onze kamer was geweldig, de diners fantastisch en het personeel uitstekend. Het diner was zo goed dat we een van onze reserveringen hebben geannuleerd en twee van de drie nachten in het hotel hebben gegeten. Toen we vertrokken, gaf Denise ons een klein zakje met haar "geheime" ingrediënt. Wanneer ik het ooit gebruik, herinner ik me die magische plek. We hopen terug te keren in de nabije toekomst.…
Castello di Sinio We hadden een wijnproeverij en een truffeljacht opgesteld in de schilderachtige regio Barolo en waren op zoek naar accommodaties. Na positieve recensies op Hotel Castello Di Sinio online te hebben gelezen, besloot ik ons verblijf daar ruim van tevoren te boeken. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Bij aankomst ging de poort van het voertuig voor ons open en liepen we ons een weg langs de met dozen omzoomde steeg, naar een parkeerplaats omgeven door de oude kasteelmuren. Het personeel was klaar om ons te verwelkomen en onze bagage uit te laden. Toen we door de tuin naar de lobby liepen, ontdekten we een mooie Florentijnse fontein, koel water dat naar het laagste bassin stroomde, en de muzikale noten van het bewegende water aan deze betoverende tuin toevoegden. Op korte afstand zagen we een gebogen ruwe ijzeren pergola bedekt met wijnstokken, waaronder gefilterd zonlicht het ontbijtterras eronder kuste. Bougainvillea maakte een boog over de hoofddeur van het hotel en voegde diepte toe aan de tuinmuren. Eenmaal in het hotel werd champagne geschonken en aangeboden aan elke persoon in onze groep. Mijn man, die een lekker koud biertje verkiest, kreeg een heerlijke lokale IPA aangeboden. Nadat we de basis van het hotel hadden doorlopen, werden we naar onze respectieve kamers geleid: zacht verlicht, allemaal gedaan in zorgvuldig geselecteerde antieke meubels, versierd met uitgebreide raambehandeling, prachtig beddengoed en sierhemels, fruitmanden, koffiebar en goed gevulde mini koelkast. De schoonheidsproducten van Acqua di Parma voegden een vrolijke vleugje kanaregeel toe aan de badkamersuites. We waren heel blij. Onze Castellana Denise Pardini, of Chatelaine in het Frans, omarmt haar rol van gastvrouw zonder enige snobistische opmerkingen. Ze legt echter de lat hoger voor anderen die hetzelfde proberen te doen naar hogere hoogten. Tijdens ons verblijf waren we uit de eerste hand getuige van enkele dingen die deze dame te bereiken kreeg, en het was moeilijk om er niet ontzag voor te hebben. Van het ontbijtbuffet met zelfgemaakte alles, waaronder jam, kaas, pannenkoeken en donzige eieren, tot een 8-gangen diner dat alle Michelin-restaurants waard is, en aanbevelingen voor wijnen om de maaltijden perfect te combineren, tot het uitdelen van persoonlijke routes en aanbevelingen aan haar gasten, recepten en of advies over het krijgen van een recept, of hoe een kasteel te restaureren, een volledige staf af te handelen, allemaal zonder haren die niet op hun plaats zitten en die altijd voldoende lijken te hebben voor elke taak. Ze is, net als haar hotel, absoluut buitengewoon. We besloten ons verblijf met een nacht te verlengen; omdat het na een paar korte nachten onmogelijk was om te vertrekken. Gelukkig konden ze ons opvangen. We zouden allemaal terugkeren in een hartslag. Dit was een fantastische plek om te ontdekken en te ervaren. Het heeft ons leven rijker gemaakt omdat we het wisten. We zijn van plan terug te keren wanneer we Italië opnieuw bezoeken.…
We hebben genoten van een buitengewoon verblijf van drie nachten in Hotel Castello di Sinio op 2 - 5 oktober 2019. Dit hotel, het management en het restaurant zijn uitzonderlijk. We waren verbaasd over de aandacht voor detail die Denise Pardini heeft geïnspireerd op de inrichting van het hotel, eten, wijn en service. De hele staf deelt Denise's passie voor uitmuntendheid - ze waren ongelooflijk behulpzaam en gericht op het geven van een geweldige ervaring. Naast de hotelvoorzieningen hebben Denise en haar medewerkers informatie en persoonlijke inzichten verstrekt over de omliggende wijnmakerijen, restaurants en attracties. We hebben gebruik gemaakt van hun conciërgeservice, die zorgde voor een volledige sommelier-gids om ons naar enkele van de uitstekende lokale wijnhuizen te brengen. Bedankt Denise voor een ongelooflijke ervaring.…
We verbleven twee nachten in Castello di Sinio als onderdeel van onze reizen door de Lange regio. Het pand is een oud kasteel dat tot in de perfectie is gerestaureerd. De gronden zijn mooi en perfect onderhouden. Onze kamer was zeer comfortabel, met alle voorzieningen en comfort. Er was slechts één klein venster, wat resulteert in enige duisternis, maar dat wordt verwacht in een oude kasteelomgeving. De badkamer was passend; alleen de douche is klein. Er was voldoende ruimte om persoonlijke dingen te plaatsen, zowel in de slaapkamer als in de badkamer. Het personeel begroet je met miljoenen suggesties voor het verkennen van het gebied. In het begin lijkt het misschien overweldigend en te veel, maar het is superhandig als je besluit wat je in de omgeving gaat doen. Er zijn zoveel wijnhuizen, dorpen, restaurants, enz. Om uit te kiezen in het gebied, dat de gids die ze samenstellen zeer waardevol is. Het hebben van een auto is een must in dit hotel; er is gratis parkeren. Het eten in Castello is uitstekend. Het ontbijt is een buffet, prachtig ingesteld. Er zijn voldoende keuzes voor eten en drinken. Service is perfect. Het avondeten was super. Een van de beste maaltijden, zo niet de beste, we hadden tijdens onze 2 weekse reis. Het restaurant is mooi, tafel setting prachtig, en het eten was heerlijk, creatieve gerechten en onberispelijke service. Dit restaurant en de hoteleigenaar / chef-kok Denise Pardini zijn een Michelin-ster waard. We hebben ook genoten van de lobby / lounge / bar. Op een avond hadden we drankjes en een lichte prijs in plaats van het diner, en hebben er echt van genoten.…
We willen graag onze dank uitspreken aan Denise, Isabella en het team van Castello di Sinio, die ons het afgelopen weekend welkom voelden en verwend. Het Castello is mooi, het eten was fantastisch en de service vlekkeloos. De intelligentie die ze voor ons bouwden was briljant en over het algemeen was dit het beste verjaardagweekend dat we ons hadden kunnen wensen. We zullen zeker terugkomen en we bevelen het ten zeerste aan
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Claim uw vermelding