Het hotel ligt op een kruising van wegen. Overdag is er nogal wat verkeer maar ‘s avonds is het er stil. De bediening is voorkomend. Wij hebben er ook gegeten. Nu kun je discussiëren over de doorlooptijden. (Van half zeven tot negen uur ‘s avonds). Maar daartegenover stond dat het eten echt heerlijk was. Het bed was prima. En ook het ontbijt was goed verzorgd.
Wachten Wachten Wachten Vraag je om drinken krijg je het niet duurt een half uur,dan hoeft het ook niet meer. Eten is ook niet van deze tijd. Bediening is waardeloos, sfeer is al helemaal niet van deze tijd. Zo jammer.
Een toplocatie, maar jammer genoeg met personeel dat er niets van snapt. 4 tafels met mensen en de overige 25 niet afgeruimd, terwijl 3 man achter de bar stil staat. Nog nooit in m’n leven zo’n aanfluiting gezien! Na 20 min. konden we het drinken bestellen en na nog eens 20 konden we eindelijk drinken. De wachttijden impliceerde alsof alle tafels ram vol zaten, maar in werkelijkheid waren de mensen op 2 handen te tellen en was het personeel-gasten ratio 1:3. Een kaart hadden ze ook niet, we werden naar een krijtbord verwezen aan de muur. Totdat 5 min. later een Frans sprekende tafel direct de kaart aan tafel kreeg. Erg jammer, want zelfs Bram Krikke zou zingen: Daar zit potentie in!
Authentiek hotel, kamers zijn ruim en gezellig. Badkamers nieuw,mooi gerenoveerd met jacuzzi. Ontbijt, was uitgebreid niets op aan te merken. Zowel lunch als diner, in het hotel gegeten, zeer lekker. Vriendelijk personeel, eigenares van het hotel was super vriendelijk en behulpzaam. Ik en mijn zus, komen hier zeker nog terug. Vind de prijs wat aan de lage kant, voor wat je krijgt. Super!!
Eén van de laatste mooie dagen in september en we wilden graag lunchen op het terras maar in Aywaille was alles volzet. Uitgeweken naar deze lokatie want we hebben al vaker hier gegeten en het terras is mooi. De slordige geprinte menu-blaadjes passen niet bij deze ambiance. Gekozen voor een 3 gangen keuze menu van € 37. De amuse was eenvoudig, de voorgerechten smaakten ok (gerookte zalm en scampi) maar de presentatie zonder fantasie of franje. Glazen wijn worden in de hand geserveerd, de wijnkaart is zeer ruim maar zeer aan de prijs. Jaartal van de fles rood klopte niet. Hoofdgerechten, tagliata van entrecote met een enorme bos rucola en een coquelet dat een gebraden halve kip bleek, bakje frietjes. Dessert nam ik een Irish coffee en mijn vriend een chocomousse, deze smaakte goed maar ook weer een minimale presentatie. De bediening was wel vriendelijk maar de presentatie eerder dat van een brasserie is dan passen deze prijzen niet erbij.…
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Claim uw vermelding