Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Masseria Agrituristica Lama San Giorgio

Strada Provinciale 84 Adelfia Km. 8.700, 70018 Rutigliano Italië
Reiziger (563)
Dineren (97)
Kamer en suite (88)
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Heb je dit hotel al geboekt?

Over

4,5
Nr. 1 van de 1 hotels in Rutigliano
4,0 van 5 bollen
Locatie
4,5 van 5 bollen
Hygiëne
4,3 van 5 bollen
Service
4,4 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.

Agriturismo Lama San Giorgio is ideaal voor een bezoek aan Rutigliano. Het is niet alleen betaalbaar, maar bovendien comfortabel en centraal gelegen. Geniet van een romantische omgeving met een groot aantal voorzieningen die speciaal zijn ontworpen voor reizigers zoals jij.

Gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi en de kamers bij Agriturismo Lama San Giorgio bevatten airconditioning en een koelkast.

Tijdens je verblijf kun je profiteren van voorzieningen, zoals 24 uursreceptie, conciërge en souvenirwinkel. Gasten van Agriturismo Lama San Giorgio kunnen daarnaast gebruikmaken van een zwembad en een restaurant op locatie. Er is voor reizigers die aankomen met een auto gratis parkeren beschikbaar.

Ga in Rutigliano naar Mediterrane restaurants in de buurt, zoals Sfrigolio.

Als je tijd over hebt, raden we Palazzo Settanni, Museo Capitolare di Rutigliano en Collegiata di Santa Maria Della Colonna aan. Dit zijn een aantal populaire attracties op loopafstand.

Bij Agriturismo Lama San Giorgio staat jouw comfort voorop. Ze zien je graag in Rutigliano!

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Koffiezaak
Wandelen
Patio
Kinderspeeltuin
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Parkeerplaats
Wifi
Buitenzwembad
Ondiepe deel in zwembad
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Kindermaaltijden
Eetgelegenheid buiten
Snackbar
Menu's voor speciale diëten
Wijn/champagne
Verkoopautomaat
Wandeltochten
Kinderstoelen beschikbaar
Feestzaal
Vergaderruimtes
Solarium
Opslag van bagage
Conciërge
Souvenirwinkel
Rookvrij hotel
Buitenmeubelen
Picknickgedeelte
Gedeelde lounge/tv-gedeelte
Zonneterras
Lig-/strandstoelen
Dakterras
Parasols
24 uur per dag inchecken
24 uursreceptie
Voorzieningen van de kamer
Verduisterende gordijnen
Airconditioning
Schoonmaakservice
Kledingkast
Koffie-/theezetapparaat
Flatscreen-tv
Slaapbank
Bidet
Flessenwater
Kledingrek
Eigen badkamers
Tegelvloer/marmeren vloer
Koelkast
Inloopdouche
Bubbelbad
Bad/douche
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Kamertypes
Bruidssuite
Rookvrije kamers
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is gewaardeerd door Giata.
3,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Charmant
Gesproken talen
Engels, Grieks, Italiaans
569beoordelingen9vragen en antwoorden4kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 329
  • 150
  • 46
  • 27
  • 17
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Angelique B heeft een beoordeling geschreven jun 2024
Lichtenvoorde, Nederland
3,0 van 5 bollen
Wij zijn hier 3 nachten geweest. Het is echt een prachtig authentiek pand en we hadden een mooie ruime en schone kamer met groot balkon. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt vonden we (niet uitzonderlijk, maar) wel prima. De eerste avond hebben we ook in het restaurant gedineerd. Dit viel ons helaas een beetje tegen. Het is niet slecht hoor, maar ook weer niet fantastisch. Laten we zeggen dat wij anders gewend zijn. Het personeel van het restaurant is vriendelijk en vlot. De accomodatie heeft ook verschillende producten van eigen bodem. Wij vonden de olijfolie en de rode wijn (Primitivo) heerlijk. Deze locatie ligt erg gunstig om verschillende mooie plekken te bezoeken.

Wat wij persoonlijk erg jammer vonden is dat er tijdens ons verblijf iedere dag meerdere privéfeestjes waren, waardoor je als gast van de accomodatie toch best wel beperkt werd. Doordat deze feestjes bijna alle ruimtes in gebruik namen kon je bijna nergens zitten om b.v. even een kopje koffie te drinken. Ook het terras werd door deze feestjes in beslag genomen. Het heeft zich uiteindelijk wel gered, maar als gast van de accomodatie vond ik dit erg jammer. Mocht je op zoek zijn naar rust, neem dan het bovenstaande in gedachten mee, want feestjes geven natuurlijk ook meer "lawaai".

Verder hebben we een prima verblijf gehad.
Meer lezen
Datum van verblijf: mei 2024Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Giovanni Scianatico, Proprietario bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
Gereageerd op 5 jun 2024
Dear Guest, Thank you for your feedback. While we appreciate the positive remarks regarding the beauty of our Masseria, the friendliness of our staff, and the quality of our products, we must address and correct several inaccuracies in your review. Firstly, our Masseria is situated on a vast estate spanning 15 hectares. This provides extensive outdoor spaces for our guests to enjoy. The entire pool area, which includes the bar, is exclusively reserved for our room guests and can only be accessed with a code provided solely to them. Additionally, the upper floors of the ancient Masseria are also reserved for our room guests. Contrary to your claims, no private parties were organized during your stay. What you witnessed were daytime lunches, held strictly within the restaurant spaces. There was no music, and these lunches concluded at a perfectly reasonable hour of 8:00 PM. These events were contained within the restaurant and did not interfere with the areas accessible to our room guests. Therefore, there was no disruption or inconvenience caused to our guests. Your statement about being unable to find a place to sit and have a coffee is simply incorrect. The dedicated guest areas, including the poolside and other parts of the estate, remained available and unaffected by these daytime events. It is crucial for us to clarify these points to prevent any misunderstandings for future guests. We pride ourselves on offering a tranquil and enjoyable experience, with ample space for all guests to relax and enjoy their stay without interference. We hope this explanation addresses your concerns and helps future guests understand the true nature of our Masseria. We are pleased that you had an overall positive stay and would welcome you back to experience the tranquility and exclusivity that our guests typically enjoy. Kind regards, The Team of the Masseria
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Saskia W heeft een beoordeling geschreven sep 2023
Maastricht, Nederland
5,0 van 5 bollen
Leuk landgoed met oud landhuis en ook nieuwbouw. Wij zaten bovenin op kamer 5 en mijn dochter in het nieuwe gedeelte bij het zwembad. Ik zou zelf de nieuwbouw prefereren. Lekker eten en uitgebreid ontbijtbuffet (veel zoetigheid). Personeel was echt heel vriendelijk en behulpzaam (receptie en bij diner). Mooi zwembad
Met ook bar erbij.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2023Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Giovanni Scianatico, Proprietario bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
Gereageerd op 28 sep 2023
Dear Saskia, Thank you for your wonderful review! We are delighted to hear that you enjoyed your stay at our estate and appreciated both the charm of the old manor house and the comforts of the new area. It's heartening to know that our staff made a positive impression with their friendliness and helpfulness. Your feedback on our food and extensive breakfast buffet is greatly appreciated. We hope to welcome you and your family back soon! Best regards, The Masseria Team
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
dolcechi heeft een beoordeling geschreven mrt 2023
Ninove, België
+1
4,0 van 5 bollen
Hij sliepen in kamer 10. Mooie en nette kamer. Enkel is er geen kleerkast met planken voor kledij weg te leggen, of zijn er ook geen schuiven om eventueel iets op te bergen, er is enkel beperkte hangruimte.

Badkamer was proper en heerlijke producten, afvoer maakt wel lawaai.

Beetje gehorig ondanks laagseizoen.

Het ontbijt was ok, de tweede dag waren er 2 soorten brood, de eerste dag maar 1 soort. Het is naar Italiaanse normen dus best wel goed. Beetje zout, veel zoet.
Sap is niet vers.
Lekkere confituur!
Koffie ook klaargemaakt door het personeel was goed.

We aten er ook een avondmaal, dit was niet naar verwachting, smaken verschillen… we hadden meer kwaliteit verwacht.

Het domein wel kindvriendelijk met diertjes en een mooie speeltuin.

Van het zwembad maakten we geen gebruik doordat het laagseizoen was.
Meer lezen
Datum van verblijf: februari 2023Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Giovanni Scianatico, Proprietario bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
Gereageerd op 22 jun 2023
Dear Guest, Thank you for taking the time to share your feedback following your recent stay at our Masseria. We are delighted to know that you enjoyed the ambiance of our child-friendly domain and our delicious homemade jam. We apologize if our antique wardrobe didn't meet your expectations. It is part of our aim to maintain the authenticity of the local culture and traditional furnishings, but we understand the need for more storage space and will certainly take your suggestions into consideration. Regarding your breakfast experience, we always aim to cater to a variety of tastes, and we’re happy to inform you that we have recently introduced freshly prepared juices each morning. We’re sorry to hear that you didn't fully enjoy our dinner offering. We value your feedback and will certainly reflect upon it to ensure we maintain high standards of cuisine. We hope the season did not hamper your overall experience and that you had a memorable time. We look forward to welcoming you back in the future, perhaps during the high season, when you can also enjoy our swimming pool. Best regards, The Team of the Masseria
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Boudewijn van Agtmaal heeft een beoordeling geschreven aug 2022
Utrecht, Nederland
5,0 van 5 bollen
Een prima prijs/kwaliteit-verhouding. Prima ruime kamer, goed ontbijt met veel variatie, groot en mooi zwembad. Perfect onderhouden. Vriendelijk personeel. Rustig gelegen tussen de wijnranken - goed om bij te komen na de drukte van de steden.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2022Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sax-Belgium heeft een beoordeling geschreven jun 2022
Antwerpen, België
+1
2,0 van 5 bollen
De gezelligheid zoals op de foto's van de tuin is ver zoek.
Gezelling buiten eten kan niet, het povere ontbijt is ook enkel binnen.
De B&B is in een Industriezone. (check GOOGLE MAPS).
Als we de receptionist (Giovanni) hier op attent maken verwijst hij naar het groen rondom de B&B.
Wij hadden voor 3 nachten geboekt (en betaald) en zijn na 1 nacht vertrokken.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2022
2,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenHygiëne
2,0 van 5 bollenService
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Giovanni Scianatico, Proprietario bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
Gereageerd op 23 jun 2022
Dear Guest, We are sorry that you did not enjoy your stay at our Masseria. We will now try to answer the various points you mentioned. Our gardens and vineyards extend for several hectares within the property, so it is difficult for us to think that our masseria lacks intimacy. There is plenty of space for everyone. It is even possible to go for a run for several kilometers without ever leaving the property. Regarding breakfast, we offer a wide variety of cakes, pastries, muffins, jams, etc ... all prepared by our chef, plus different cold cuts, many cheeses, breads, hard-boiled eggs, different types of cereals, fruit juices, and many other courses. Even staying a week here it would be possible to eat different delicious things every day. So we are sorry, but it is quite wrong to consider "poor" a breakfast like this one. Then, our masseria is located in a beautiful protected area called "Lama San Giorgio", which was the old course of a river and is now a beautiful grove of mediterranean flora. We are sorry that you did not try to explore it. What you have shown in the distance in your pictures is Divella pasta company's grain and pasta silos, so a pasta company (which also make a really good pasta, we suggest you to try it if you find it at your local supermarket), as usually the people know, is a very clean production with no negative externalities for the surrounding area. In the other pictures you show our table grape vineyards, which are usually really appreciated and typical of our area (in fact we are an agriturismo, which means that we also have an agricultural company). And we think there is nothing negative about table grapes. As you wrote in your email, you chosed to stay only one night and then you asked for a refund for the other nights, writing as a reason that we are not like Gargano (which is a not so big area, something like 200 km far from us), and this is, with all due respect, a very nonsense request (and naturally we did not accept it). In fact, we are in Bari area, a different place with its own pro, beauties, nature, places etc ... . It is like asking a refund if you go to Rome, but you did not enjoy it as much as Naples (they are about 200km away from each other too). Please consider us available for any question, certain of being able to meet your expectations in a second experience that we hope you can live in our masseria. Kind regards, The Team of the Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
carlo v heeft een vraag gesteld mei 2020
Reggio Calabria, Italië1 bijdrage
Ci sono anche animali nella masseria?
perfectstranger1962 heeft een vraag gesteld okt 2018
Londen, Verenigd Koninkrijk62 bijdragen11 nuttige stemmen
Can you cater for a vegan diet? Thank you :)
Antwoord van VG77
Dubai17 bijdragen2 nuttige stemmen
Hi there, can’t answer for sure I’m afraid. However considering that is an Agritourism surely the main ingredients are vegan. Hope this helps.
Micole B heeft een vraag gesteld mrt 2018
Lizzano, Italië7 bijdragen
Voi allevate mucche??
Antwoord van Giovanni S
37 bijdragen1 nuttige stem
No mo spiace non alleviamo mucche.
easytraveller86 heeft een vraag gesteld aug 2017
Bari, Italië46 bijdragen28 nuttige stemmen
Qual'è il periodo di apertura della piscina esterna?
Antwoord van Giovanni S
37 bijdragen1 nuttige stem
Gentile Signore La nostra piscina è sempre aperta, naturalmente per poter fare il bagno dipende dal tempo. Grazie ed a presto Giovanni Scianatico
johnmay76 heeft een vraag gesteld mei 2017
Bisceglie, Italië51 bijdragen15 nuttige stemmen
La piscina quanto è grande/profonda?
Antwoord van Loredana P
Gallipoli, Italië9 bijdragen5 nuttige stemmen
Io me la ricordo grande abbastanza ma non conosco le misure. Le foto dovrebbero darle un idea.
AWelli2016 heeft een tip geschreven (jun 2018)
Elst, Nederland28 bijdragen
4,0 van 5 bollen
"De kamers in het nieuwe gedeelte zijn uitstekend en vlakbij het zwembad."
Volledige beoordeling lezen
plhwullems heeft een tip geschreven (nov 2016)
Weert, Nederland50 bijdragen31 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
"zeer rustig b&b met vriendelijk personeel"
Volledige beoordeling lezen
Coen G heeft een tip geschreven (okt 2016)
Weert, Nederland636 bijdragen53 nuttige stemmen
4,0 van 5 bollen
"Neem kamer in nieuw gedeelte. Je moet toch eten in het oude gezellige Hotel."
Volledige beoordeling lezen
LoWieZ heeft een tip geschreven (jun 2014)
Queenshill3 bijdragen1 nuttige stem
4,0 van 5 bollen
"Kamer 3 heeft een hele kleine douche cabine. Wij zijn verhuisd naar kamer 2, die een grotere douche cabine had en verder vergelijkbaar was. Er zijn ook kamers met een bad."
Volledige beoordeling lezen
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Rutigliano uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 91 - € 213 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
ItaliëApulië (Puglia)Province of BariRutigliano
AANTAL KAMERS
21
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

MASSERIA AGRITURISTICA LAMA SAN GIORGIO (Rutigliano, Italië) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Attracties in de buurt zijn Basilica Pontificia Minore Madonna del Pozzo (7,0 mijl), Divino Cafe (6,9 mijl) en Museo del Fischietto in Terracotta citta di Rutigliano Domenico Divella (1,7 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, zwembad en restaurant.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Populaire kamervoorzieningen zijn airconditioning, flatscreen-tv en koelkast.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Gasten kunnen genieten van restaurant, ontbijt en eetgedeelte buiten tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Restaurants met een gunstige locatie zijn FraCristò, Tenuta Menelao en Tenuta Virgilio.
Zijn er sportvoorzieningen bij Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Biedt Masseria Agrituristica Lama San Giorgio zakelijke services aan?
Ja, gasten hebben toegang tot vergaderkamers en feestzaal tijdens hun verblijf.
Welke talen spreekt het personeel van Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, italiaans en grieks.
Zijn er historische locaties in de buurt van Masseria Agrituristica Lama San Giorgio?
Veel reizigers bezoeken Chiesa di Santa Maria Della Pace (3,3 mijl), Palazzo Ducale Carafa (3,4 mijl) en Menhir di Cellamare (5,0 mijl).
Alle Rutigliano hotelsHoteldeals voor RutiglianoLastminutehotels in RutiglianoHotels in de buurt van Masseria Agrituristica Lama San Giorgio
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's