Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The School of Artisan Food

Vandaag gesloten: Gesloten
Vandaag geopend: Gesloten
Alle foto’s (106)
Volledige weergave
Reizigersoverzicht
  • Uitstekend94%
  • Heel goed4%
  • Gemiddeld1%
  • Matig1%
  • Vreselijk0%
Over
Vandaag gesloten
Openingstijden vandaag: Gesloten
Plaatselijk weer
Mogelijk gemaakt door Weather Underground
16°
sep
12°
okt
nov
Contact
Lower Motor Yard, Worksop S80 3LR, Engeland
Website
+44 1909 532171
Bellen
Deze vermelding verbeteren
Beoordelingen (287)
Beoordelingen filteren
113 resultaten
Waardering van reizigers
109
4
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Waardering van reizigers
109
4
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 113 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 30 juli 2017

Had een uitstekend 2 dagen en leerde lasten. Veel plezier en ik heb echt vertrouwen. Met dank aan iedereen bij de SchoolMeer

Datum van activiteit: juni 2017
Antwoord van management:Gereageerd op 10 augustus 2017
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 11 juli 2017

Een werkelijk fantastische cursus geleid door baker/cursus leider Emmanuel Hadjiandreou die, naast het feit dat enorm getalenteerd was ontzettend patiënt - niets was teveel moeite en er was niet zoiets als een domme vraag. We werden aangemoedigd om notities te maken en foto's gedurende de...dag en het was een perfecte mix van demonstratie en handen activiteit. In de loop van de dag maakten wij croissants, pains au chocolat, pains aux raisins en een verscheidenheid aan Deens gebak naast een blok van subliem puff pastry. De plek zelf is prachtig. We kwamen in de ochtend tot een zeer vriendelijk welkom en inleiding tot de dag en naar een tafel gegrom onder het gewicht van ontbijtlekkernijen voor ons, zoals brood, fruit, jam, ontbijtgranen plus koffie en diverse soorten thee en vruchtensappen. Lunch was nog beter met een scala aan ultra verse salades, brood, quiches, tortilla en nog veel meer, allemaal gemaakt van producten geteeld of maakte op de school en het landgoed. Zonder uitzondering was het personeel vriendelijk, behulpzaam en informatief. Niet zeker hoe, maar ik ben erin geslaagd om al mijn goodies home ( zonder eten de hele veel mezelf onderweg) en mijn kinderen waren zo onder de indruk ze een) kon niet geloven dat ik'dmaakten hen mezelf en nadat ik eindelijk overtuigd lieten ze worden) namen foto's van alles en gepost/stuurde ze naar iedereen ze kenden. Het enige nadeel is dat ik nu te maken deze goodies voor familie en vrienden meerdere malen per week, zo is hun populariteit! In feite was het allemaal zo goed dat ik ben aangemeld voor de 4 week brood waardoor cursus in Augustus - ik kan niet wachten! ! ! Doe jezelf een groot plezier en boek een cursus in dit fantastische school - u zult er geen spijt van krijgen.Meer

Datum van activiteit: mei 2017
Beoordeeld op 18 juni 2017

Ik heb het geluk gehad dat een openlucht pizza oven, we hebben al enkele pizza's maar dit prachtige cursus kostte ons back to basics, waardoor deeg voor Pizza Ciabatta en Focaccia met handen op ervaring en makkelijk te volgen begeleiding. Ik kan de cursus sterk...genoeg en als andere cursus op deze plek zo goed we zullen weer terugkomen. De cursus leiders Emanuel en David waren uitstekend. Dank uMeer

Datum van activiteit: juni 2017
Beoordeeld op 19 mei 2017

Ik heb brood maken met de hand al jaren en deze ervaring leerde me hoe eenvoudig het kan zijn om ervoor brood nog beter. Het klaslokaal is zeer goed uitgerust en modern. Emmanuel ons allemaal erg welkom en ontspannen. Zijn presentatie vaardigheden waren uitstekend en...zorgde ervoor dat iedereen kon volgen. Namen afstand enkele fantastische zelfgemaakt brood, die was heerlijk, maar de meeste namen afstand enkele fantastische herinneringen. Zeker de moeite waard en een aanrader.Meer

Datum van activiteit: april 2017
Beoordeeld op 16 mei 2017

Briljant. Geweldige locatie, goede faciliteiten, geweldige medestudenten, geweldige leraar en cursus - veel dank, Emmanuel. Het inbegrepen ontbijt en lunch waren ook uitstekend. Al met al, erg leuk en sterk aanbevolen.

Datum van activiteit: april 2017
Beoordeeld op 16 mei 2017

Ik hou van eten Italiaans eten dus om te leren hoe maken het goed was fantastisch. Ik had nog nooit gegeten zoete pizza dus dit was een primeur. Onze leraar was briljant en zo geduldig. Ik zou deze cursus voor iedereen. Mijn man en vrienden...hebben zeker geprofiteerd.Meer

Datum van activiteit: april 2017
Beoordeeld op 4 april 2017

Super. Ik heb deelgenomen aan de cursus omdat mijn dochter en moeder zowel eten GF eten. Ik zou eten eten we maakten want het was absoluut heerlijk. Rose en Graham zijn fantastisch mentors - zo deskundig. Ze hebben gewerkt in sommige ongelooflijk restaurants en waren...blij om te passeren op geweldige verhalen en tips. Ik heb ook enkele lieve mensen ontmoet die deelnam aan de cursus. Ik nam afstand een enorme bak van al mijn bakken - scones, brownies, quiche en friands. Ook karamelsaus en twee verschillende soorten gebak tot bevriezing nog een quiche en brownie voor een andere dag. De omgeving is prachtig zo idyllisch en er was ontbijt en lunch geserveerd gedurende de dag. De cursus was vol op - we overdekt en maakte zoveel verschillende dingen, maar we voelden ons nooit onder druk als de mentoren zijn zo goed in. Ik zou deze cursus aan anderen. Ik heb geboekt 2 gangen voor mijn dochter en ik zal een ander bijwonen. Ik heb deelgenomen aan een Leiths en Raymond Blanc kookworkshop en deze cursus was een fractie van hun kosten en ik denk dat overtrof het in termen van de mentors en omgeving. Sterk aanbevolen - boek dit één of een van de anderen - u zult niet teleurgesteld worden.Meer

Datum van activiteit: maart 2017
Beoordeeld op 4 april 2017

Ik ben iemand die zich bakken/koken ontspannen. Ik ben geen expert of zelfs een behoorlijke amateur. Anyway ik boekte op deze koers met enkele vouchers van Kerstmis en ik had al wat onderzoek gedaan eerder dus ik wist dat de school was vrij goed in...deze cursussen. Ik was helemaal niet teleurgesteld. Het is een prachtige plek, je meteen welkom voelt. De cursus was briljant, ik vond elke minuut en zou graag weer terug gaan! De cursussen lijken misschien duur, maar je krijgt veel waar voor je geld krijgt. De lunch was ongelooflijk en de enorme doos gebakken lekkernijen aan het eind van zowat in mijn auto. Zeer aan te bevelen voor iedereen die net liefdes bakken & koken.Meer

Datum van activiteit: maart 2017
Beoordeeld op 3 april 2017

Ik heb deelgenomen aan de 5 daagse advanced brood loop met Wayne Caddy. Wayne's kennis en vaardigheden als een bakker is formidable en hij loopt dit op met humor en energie. De tijd vliegt gewoon door, dit is een serieus handen op cursus en we...kregen het gebruik van alle professionele apparatuur die een ambachtelijke bakkerij wilt gebruiken. De resultaten van iedere dag bakken waren gewoon prachtig. Dit is waarschijnlijk de beste kookworkshop dat ik heb bijgewoond en ik heb deelgenomen aan een stuk! .Meer

Datum van activiteit: maart 2017
Beoordeeld op 23 oktober 2016

Mijn vrouw gaf me een token afgelopen kerst voor een cursus op de school. Ik woon in de buurt van Londen en mijn eerste gedachten waren dat het was een lange weg om te reizen voor een dag zou het zijn het waard? Goed, ik...ben net klaar met de ervaring en het was zeker, ik zou er zelfs lopen de reis! De redenen voor mij sterk huldebetoon de cursus zijn als volgt: De locatie is prachtig, de keukens zijn ruim en goed uitgerust. Het Onthaal van personeel was vriendelijk en beleefd. De cursus die ik deed was Macarons. De informatie, recepten en ingrediënten waren er allemaal en klaar. Vooral echter de cursus mentoren Graham en Rose Dunton waren super. Graham heeft een schat aan ervaring die hij overdraagt met een aanstekelijke enthousiasme. Hij biedt ondersteuning en begeleiding in een knap en doeltreffende wijze werken evenals een team met Rose. Hij is een uitstekende tutor te hebben en hij begeleidde ons vakkundig door de vele stappen vereist bij het opstellen van deze heerlijke traktaties. De dag was vol en tijd vlogen voorbij. Ik ben niet in de business net een enthousiast thuis koken net als de andere studenten. Ik voelde me niet bevoogden of niet tot de taken in iedere fase. Lunch was een heerlijke maaltijd gekookt en aan het eind van de dag kregen we dozen al onze goodies thuis. Tot groot genoegen van mijn vrouw nam ik home over 100 Macarons en bitterkoekjes. Ik had eerder geprobeerd koken Franse Macarons thuis op de rampzalige resultaten. Degene die ik nam home overeenkwam met de beste die ik heb gezien of gegeten voordat. Ik voel me nu in staat te stellen sommige thuis voor mijn vrouw haar familie toen ze komen en ik zal zelfs enkele voor kerst geschenken. Een fantastische dag en een geweldige ervaring. Koop iemand een token of beter nog gaan jezelf!Meer

Datum van activiteit: oktober 2016
Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 4 hotels in de buurt
Travelodge Worksop
263 beoordelingen
op 5,15 km afstand
Best Western Lion Hotel
898 beoordelingen
op 5,34 km afstand
Van Dyk By Wildes
743 beoordelingen
op 6,58 km afstand
Ibis Chesterfield North
685 beoordelingen
op 8,59 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 152 restaurants in de buurt
The Greendale Oak
703 beoordelingen
op 2,98 km afstand
Mr Frost & The Hungry Sheep
25 beoordelingen
op 3,07 km afstand
Boot & Shoe , Whitwell
79 beoordelingen
op 3,77 km afstand
The Lemon Tree at Langwith
38 beoordelingen
op 4,75 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 46 attracties in de buurt
Creswell Crags
689 beoordelingen
op 1,82 km afstand
The Harley Gallery
206 beoordelingen
op 0,82 km afstand
Welbeck Estate
107 beoordelingen
op 4,1 km afstand
Chesterfield Museum & Art Gallery
110 beoordelingen
op 6,09 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van The School of Artisan Food.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings