Drift Limits

Drift Limits Beoordelingen, Hemel Hempstead

Maandag
8:30 - 17:30
Woensdag
8:30 - 17:30
Donderdag
8:30 - 17:30
Vrijdag
8:30 - 17:30
Zaterdag
8:30 - 17:30
Over
Voorgestelde duur
2-3 uur
Suggereert bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren
De omgeving
Adres
De beste in de buurt
Restaurants
184 binnen 5 km
Attracties
16 binnen 5 km

4.5
622 beoordelingen
Uitstekend
414
Heel goed
99
Voldoende
25
Slecht
27
Vreselijk
57

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.

Stephen1333
Birmingham, UK22 bijdragen
Uitstekende dag uit
jul. 2017 • Alleen
Wat een geweldige dag , de jongens hier zijn zo behulpzaam en bekwaam en de auto's zijn fantastisch. De track ervaring was uitstekend maar ik heb echt genoten van de mogelijkheid om te leren doen J draait en achteruit glijden naar parkeerplaats . Dit is een absolute must voor elke benzine hoofd , de jongens zorg ervoor dat u de beste rijervaring ooit
Geschreven op 6 augustus 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Caron L
Maidstone, UK38 bijdragen
Rijervaring.
aug. 2017
We hadden een rijervaring geboekt voor vandaag en van start tot finish we hadden de beste tijd. De site had goede faciliteiten en al het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Te beginnen met hadden we de briefing en ieder van ons die niet gereserveerd waren aangeboden aan reserveer een rijervaring (tijd toelaat) en al degenen die hadden vooraf geboekt natuurlijk waren prioriteit. Mijn echtgenoot reed de Evo en Subaru en vonden het helemaal geweldig! Mijn dochter besloten dat ze liever een gaan en gingen voor de Porsche. Mijn echtgenoot had gekocht de foto's en video-pakket en het personeel zei dat er zou genoeg ruimte op het voor onze dochter te gebruiken op hers. Helaas op haar ervaring ontdekten we het had niet gefilmd, ik kan eigenlijk niet geloven wat er vervolgens gebeurde, onze dochter werd aangeboden om terug te gaan weer uit dus haar ervaring kon worden vastgelegd gratis). Ik zou zeker aanraden drift grenzen hadden ze goede selectie van ervaringen rijden. Ik wilde alleen maar zeggen een grote dank aan Jon die was zo behulpzaam en bemoedigend en wilde echt ons blij met onze ervaring. We zullen zeker boeken een ervaring weer. Dank je drift grenzen.
Geschreven op 5 augustus 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

MarkyP30
Londen, UK9 bijdragen
Geweldig driften !
aug. 2017 • Vrienden
Wat een geweldige ervaring, vriendelijk en behulpzaam personeel en een professionele setup. Ze echt streven om het beste uit je en op je gemak. Een speciale dank aan mijn driften instructeur Rob. Een top vent. Ik zal terugkeren om een van de racegames en meer driften! Ik beveel deze plek.
Geschreven op 5 augustus 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

854skyw
Verenigd Koninkrijk142 bijdragen
Geweldig
aug. 2017 • Vrienden
Het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. De atom ervaring was geweldig en de extra rondjes in de Ultima evo was fantastisch en heel redelijke prijs. Zou het ten zeerste aanbevelen veel beter dan de Silverstone track dagen. Binnenkort terug.
Geschreven op 4 augustus 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

David P
Bedford, UK31 bijdragen
Supercar ervaring
jul. 2017 • Alleen
Deze ervaring was een verjaardagscadeau. Na een goed geleverd en vermakelijk briefing hadden we vier ronden als passagier te leren het spoor. De laatste van deze rondjes was erg snel inderdaad! Vervolgens heb ik koos die drie auto's ik wilde rijden. Er was een goede selectie van interessante auto's om uit te kiezen. Ik had vier baantjes in elke auto met een instructeur. De hele ervaring was geweldig leuk. De instructeurs waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Er was geen druk om te rijden sneller dan voelde comfortabel en de organisatie was zeer strak en professioneel. Eén van mijn auto keuzes zijn afgebroken, voordat ik de kans had om te rijden maar dat was gewoon 'één van die dingen'. en op geen enkele manier verwend mijn plezier want er waren tal van alternatieve auto's om uit te kiezen. Ik vind het moeilijk om te zoeken naar eventuele nadelen maar als ik kieskeurig zou ik zeggen dat de auto's waren een beetje 'moe' en zou hebben geprofiteerd van een beetje een opruimen maar dit is echt een zeer klein punt. Al met al een geweldige deal van plezier in een goed gerunde faciliteit. Ik zou zeker aanraden Drift grenzen.
Geschreven op 28 juli 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Alanhanna
South Cave, UK14 bijdragen
Antenne Atom ervaring
okt. 2016 • Vrienden
Ik bezocht met mijn broers voor een formule Renault ervaring. Helaas op de dag was erg nat dus we geadviseerd om te proberen de antenne Atom in plaats. Het was geweldig leuk en voelde net als een groot go kart. Instructeur was leuk en me aangemoedigd om sneller te gaan. Vervolgens hebben we een upgrade naar een drift ervaring die het geld waard was, want het was erg grappig. Fantastische ervaring, goed georganiseerd en groot scala van activiteiten
Geschreven op 25 juli 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

KeefandJan
Woking, UK231 bijdragen
Fantastische ervaring
jul. 2017 • Alleen
Onlangs gingen hier op een 4 supercar ervaring dat was een cadeau van mijn familie en het was een fantastische dag die ik niet wilde einde, ik weet zeker dat ik weer zal terugkomen. Hun website is zeer goed en zorg ervoor dat u de aanwijzingen op te volgen die ze geven, ter plaatse. Laat je niet afschrikken door eerste indrukken als u aankomt en rijd langs het schip containers en beschadigde auto's! . De Drift grenzen gebouw is een klein houten gebouw aan het eind van de parkeerplaats, en ze hebben een uitkijkplatform voor een paar toeschouwers. De ontvangst, informatie en algemene organisatie rond de groeve enz. is zeer goed en al het personeel dat we ontmoetten die werkten waren enthousiast, vriendelijk en professioneel. Ik zou adviseren om een van de media pakketten met video's en foto's mogelijkheden voor uw bezoekers om shots is zeer beperkt door de korenvelden! Ik betaalde £ 30 voor 4 in - auto video's en 4 foto's door hun inwonende fotograaf. Video's zijn goed terug te kijken - maar nog niet hadden de foto's nog. Ze zeiden 7 - 10 dagen voordat ik ontvang e-mail met hen ? Ik heb ook betaald de £ 20 schadeverzekering tegen schade aan save the £ 1400 kosten anders. Geeft gemoedsrust, maar je zou moeten gaan behoorlijk mad af te gaan track. Aan het einde van de zitting, het was leuk dat mijn familie mochten in de groeve om een kijkje te nemen bij de auto's zelf. Zoals ik al eerder zei alle medewerkers waren briljant. Oh, yeh, mijn favoriete auto ? - Voor track ervaring moet worden Audi R 8 , op de voet gevolgd door de Porsche GT 2 . Geweldige dag kortom, zullen terugkomen.
Geschreven op 14 juli 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hi, Thank you for in detail review. It's worth noting other operators do use our site also so although we do do our best to make our site look as presentable as possible some damaged cars may not be to do with us but we shall look into improving this first impression regardless. The Audi R8 is a common favourite, did you try the Atom? If not you'll have to come back and give it a go, that's a different experience all together! Don't forget as an existing customer you have access to our Driver Club where you can take advantage of all of our repeat custom discounts. Drop us an e-mail for more details :) Thanks Conor
Geschreven op 20 juli 2017
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Emma S
Hemel Hempstead, UK14 bijdragen
Ongelooflijke dag!
jul. 2017 • Stellen
Kocht mijn verloofde een triple supercar ervaring dag & eindigde met een passagier rit in de antenne atom mezelf! Meest ongelooflijke ervaring & de verloofde liep weg met een glunderende glimlach! Personeel is erg vriendelijk en maken de dag zeer aangenaam voor iedereen! Zou het ten zeerste aanbevelen! Dank je drift grenzen voor een onvergetelijke dag!
Geschreven op 7 juli 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hi Emma, Thank you for your review. It's great to hear that not only did your fiance enjoy his experience but you had some fun too! Don't forget as an existing customer you have access to our driver club on our website where all of our most recent discounts are listed. If you don't have the password please contact us :) Thanks Conor
Geschreven op 11 juli 2017
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Asad Sajid
4 bijdragen
Supercar ervaring in Drift grenzen
jun. 2017 • Alleen
Mijn allereerste track dag vandaag en het was een geweldige ervaring. De medewerkers waren allemaal geweldig en de auto's waren briljant! Ik had een dubbele supercar boeken: ik heb gekozen voor de Lamborghini en de Porsche GT 2 !
Geschreven op 29 juni 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Sebastian S
1 bijdrage
Geweldige locatie, geweldige mensen!
jun. 2017 • Vrienden
Ik heb net geboekt en gisteren een gebruikgemaakt slot deze ochtend! Geweldig hoe mooi en ondersteunend personeel is! Geweldige wagens en het is absoluut de moeite waard om te doen de supercar upgrade. Eenmaal daar, zul je de benzine in uw bloed en niet wilt gaan home meer! Op elk moment opnieuw, heel erg bedankt voor de geweldige start van de dag : ) Cheers, Seb
Geschreven op 22 juni 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 109 resultaten worden getoond
Ontbreekt er iets of is iets onjuist?
Suggereert bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren