Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Portugal Farm Experiences

Lissabon, Portugal
Meer
Nu open
Openingstijden vandaag: 00:00 - 23:59
Alle tijden bekijken
34beoordelingen0vragen en antwoorden
Waardering van reizigers
  • 33
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Tom heeft een beoordeling geschreven feb. 2020
1 bijdrage
We namen de slak boerderij tour en het was een geweldige ervaring. Estevao was er de perfecte gids voor. Hij kent de industrie en heeft ervaring uit de eerste hand in de agrarische wereld in Portugal, dus het was echt interessant om daarover met hem te praten. De boerderij ligt op een goede rit van de stad. Als je er eenmaal bent, zie je alleen maar glooiende heuvels met olijfbomen. De ervaring wordt alleen versterkt door dat onderscheidende geluid van schapen en hanen. De boerderij is een kleine familieboerderij. Clara, de boer, geeft je een zeer welkom gevoel. Gedurende de tour leek ze zowel opgewonden als trots om ons haar boerderij te laten zien. Ik heb nog nooit zoveel slakken op één plek in mijn leven gezien. Eerlijk gezegd zal ik dat waarschijnlijk nooit meer doen. Estevao en Clara hebben het landbouwproces en de slakkenlevenscyclus doorlopen. Daarna mochten we wat zelfgemaakt eten eten. Clara's keuken was een hoogtepunt van de reis. Ik zal de verrassing van wat we aten niet verpesten, maar het waren inderdaad slakken. Over het algemeen was de tour uitstekend en ik kon het niet genoeg aanbevelen.
Meer lezen
Datum van activiteit: februari 2020
Google
Nuttig
Delen
atreviewer615 heeft een beoordeling geschreven jan. 2020
San Diego, Californië2 bijdragen3 nuttige stemmen
Mijn man en ik hebben twee tours rug aan rug (op twee opeenvolgende dagen) gedaan in januari 2020. De mensen van Portugal Farm Experiences waren geweldig in het helpen om ze te regelen, ook al deden we er een op nieuwjaarsdag. De eerste rondleiding was een rondleiding door de olijfolieboerderij, gegeven door een supervriendelijke heer en zijn vrouw, die dit naast hun fulltime onderwijsopdrachten doen. De boerderij was klein, maar het was een aangename rit in de Alentejo om er te komen. Kortom, toen we aankwamen, liepen we naar een paar olijfboom met het paar en ze vertelden ons alles over hun boerderij, hoe olijven worden verwerkt, hun visie voor hun merk van biologische, hoogwaardige olie, en hij liep ons direct naast de buurland van olijfbomen, die niet op een organische manier werden gekweekt en ons de verschillen uitlegde. Ik stelde veel vragen en ze werden zeer geduldig beantwoord. We gingen in januari, dus er waren nog olijven aan de boom die we konden zien, maar ze waren ze niet aan het oogsten. Na alle discussies en vragen gingen we naar de veranda en proefden de olijfolie, daarna hadden ze brood waar we het in konden dopen. We hadden een leuk gesprek terwijl we dat deden, en vertrokken toen. We voelden ons zeer welkom en ik ben zo onder de indruk van wat ze als een "hobby" doen. Wat de tour beter zou hebben gemaakt, zou zijn geweest als het echtpaar ons de tool had getoond die ze gebruiken om te oogsten, in plaats van het alleen te beschrijven. Het zou ook geweldig zijn geweest als ze een serie foto's van de show hadden over het proces van het maken van olijfolie in de pers. Ze maken de olijfolie niet op de boerderij, dus omdat we de machines niet konden zien, zou het heel leuk geweest zijn om visuals te hebben en met het proces door het proces te hebben gesproken. Het was echter erg leuk en ik raad het zeker aan! Best interessant en het stel was zo aardig. De volgende tour was vrijwel mijn favoriete dag van onze hele reis door Portugal! De Cork Farm-tour was eigenlijk maar een klein beetje over kurk eigenlijk. Dit zou een teleurstelling zijn geweest als er niet zoveel anders was geweest om van te genieten. We hebben eigenlijk "geluk" gehad omdat op de boerderij (Montado do Freixo do Meio in de regio Alentejo) die dag de mensen die normaal de rondleidingen doen weg waren, dus we kregen een één-op-één tour met de persoon die hielp het hele begin te starten ding. Hij was groot in het uitleggen van de filosofie achter de boerderij en de hele filosofie van alle dingen die in evenwicht zijn in de natuur en hoe de mens holistisch met de natuur kan omgaan. We begonnen op een golfkar, maar die stierf, dus gingen we te voet verder naar een kurkboom. Hij legde een beetje uit over het kurkproces, maar echt, de boerderij is zoveel meer dan kurk, dat hij daar niet veel tijd aan besteedde. Onderweg zagen we schapen en prachtige groene velden. We moeten zien dat olijven worden geoogst - zo interessant. Hij nam ons kort mee naar hun "verwerkingsgebieden", waar we veel eikels zagen drogen. Ze hebben een behoorlijke opzet om al het voedsel dat ze verbouwen te verwerken - het is indrukwekkend! Ze hebben ook een olijfoliepers. Hij zette ons af in een prachtige schuur die was omgebouwd tot een maaltijd en we kregen een heerlijke zelfgemaakte lunch voor een geweldige prijs. Het was echt speciaal omdat het gebouw rustiek is en je echt geniet van de sfeer van de plaats wetende dat het een organische, duurzame coöperatie is. Het beste gedeelte? Ze gaven ons volledige vrijheid om rond te snuffelen en overal op de boerderij te gaan zonder toezicht na de lunch! Het was zo leuk! We gingen en zagen de varkens. Daarna hebben we de geweldige kassen onderzocht. Toen gingen we kijken hoe de olijven nog wat werden geoogst. Toen gingen we terug naar het voedselverwerkingsgebied en keken hoe een paar dames de eikels schoten. Daarna snuffelden we wat rond in hun voedselverwerkingsgebouwen en gluurden eindelijk in hun bakkerij en kochten enkele van hun heerlijke biologische voedselproducten in hun kleine winkel (waaronder enkele van hun rauwe hamburgers). Het was echt een heel magische dag! BEVEEL EEN BEZOEK AAN! ! ! Je kunt zelfs overnachten als je het op een of andere manier regelt - ze zeiden dat ze gastenverblijven hadden.
Meer lezen
Datum van activiteit: januari 2020
Google
Nuttig
Delen
Cole heeft een beoordeling geschreven jan. 2020
1 bijdrage
Ons verblijf in Casa Cerro de Correia was het hoogtepunt van onze reis naar Portugal, we wilden alleen dat we langer hadden kunnen blijven. Ines en Miguel konden niet vriendelijker of gastvrijer zijn. Het huis was charmant en comfortabel, en onze kaasproeverij was zowel informatief als heerlijk. De herderswandeling was precies wat we hadden gehoopt en meer - het ontmoeten van de heer Augusto en zijn vrouw, het verkennen van zijn boerderij en wandelen met zijn kudde was mooi en surrealistisch. Mijn familie en ik zullen de ervaring aanbevelen aan iedereen die van plan is om te bezoeken, en we hopen terug te komen in de toekomst!
Meer lezen
Datum van activiteit: december 2019
Google
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
mapj4 heeft een beoordeling geschreven dec. 2019
1 bijdrage
We waren enthousiast om Farm Tours te leren kennen tijdens een recent familie-uitstapje, maar aanvankelijk in de war door planning - wat een gesprek met Est v o snel oploste. Omdat het op een middelpunt van bestemming was, stelde hij de tour "Bezoek een Shiitake Mushroom Farm" voor en reed ons zelfs - ondanks dat het enkele uren duurde, en zowel via een omweg als door een stortbui! We zijn nog steeds verbijsterd en dankbaar - en het was ook geweldig om meer te weten te komen over het bedrijf / zijn achtergrond. Op de boerderij was Manuel's demonstratie van het inentingsproces fascinerend - en de kans om het zelf te proberen - heel leuk! De lunch in de buitenlucht was voortreffelijk - net als de zelfgemaakte wijn, en hoewel we het jammer vinden dat we zijn vrouw, die de fantastische chef-kok is, niet hebben ontmoet, zijn we heel blij dat ze van haar heeft genoten! Bovendien wordt de werkruimte / schuur van Manuel bevolkt door tal van aangepaste constructies - en in meer ongerepte staat gehouden dan de meeste wetenschappelijke laboratoria. En omdat ik laat ben om dit te schrijven, kan ik me alleen maar voorstellen waar hij sindsdien aan werkt. Kon dit niet meer aanbevelen, heel veel dank!
Meer lezen
Datum van activiteit: oktober 2019
Google
Nuttig
Delen
Debra126 heeft een beoordeling geschreven nov. 2019
Geelong, Australië15 bijdragen5 nuttige stemmen
Het was absoluut geweldig. Ik zou dit ten zeerste aanbevelen. De familie op de boerderij was erg aardig. Ik heb veel geleerd over het maken van kaas. Ze kookten ons een traditionele Portugese maaltijd die lekker was. Het was goed om alle boerderijdieren te zien.
Meer lezen
Datum van activiteit: november 2019
Google
Nuttig
Delen