Caseificio San Pier Damiani

Caseificio San Pier Damiani Beoordelingen, Parma

Caseificio San Pier Damiani
5
8:00 - 13:00
Maandag
8:00 - 13:00
Dinsdag
8:00 - 13:00
Woensdag
8:00 - 13:00
Donderdag
8:00 - 13:00
Vrijdag
8:00 - 13:00
Zaterdag
8:00 - 13:00
15:00 - 19:00
Zondag
8:00 - 13:00
Over
Voorgestelde duur
1-2 uur
Suggereert bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren
Tours en ervaringen
Ontdek diverse manieren om deze plek te beleven.
De beste manieren om Caseificio San Pier Damiani te ervaren
De omgeving
Adres
De beste in de buurt
We classificeren deze restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.
Restaurants
100 binnen 5 km
Attracties
10 binnen 5 km

5.0
175 beoordelingen
Uitstekend
149
Heel goed
26
Voldoende
0
Slecht
0
Vreselijk
0

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

laurent en kristel
Hove, België244 bijdragen
WAT EEN ERVARING
nov. 2019
Om deze fabriek te bezoeken heb je zeker een auto nodig, want ligt niet in centrum. Een zware handenarbeid, knap om te zien hoeveel energie je nodig hebt om zo'n lekkere kaas te produceren. Het verklaart direct de prijs.
Geschreven op 13 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Jef A
86 bijdragen
Gepassioneerde rondleiding en degustatie
aug. 2016 • Stellen
Hoewel we te laat waren voor het echte productieproces, nam een werkneemster voor ons de tijd om ons rond te leiden in de kaasmakerij. Ze legde ons alles uit over parmezaan, vol passie over haar vak. Daarna liet ze ons de verschillende kazen proeven met een fris glaasje tafelwijn.
De moeite om eens langs te gaan! Wel best even bellen!
Geschreven op 22 augustus 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Justin R
Edinboro, PA9 bijdragen
Geweldige familie kaasboerderij.
dec. 2019 • Stellen
Geweldige tour neemt je mee naar een familieboerderij die de afgelopen 25 jaar elke dag heeft gewerkt en het kaasproces van begin tot einde doorloopt. Grote waarde.
Google
Geschreven op 14 december 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Vitalia Z
Trinity Beach, Australië32 bijdragen
Fantastische ervaring
nov. 2019 • Gezinnen
Het is verbazingwekkend om te zien hoe fantastisch de parmigiano reggiano maakt. Alles was perfect beschreven en de kaas smaak was ook geweldig. Er is tenslotte een winkeltje waar je kaas en meer kunt kopen voor een geweldige prijs
Google
Geschreven op 26 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Marleen S
Florence, Italië137 bijdragen
Geweldige ervaring
nov. 2019 • Stellen
Hield echt van deze tour, we mochten veel tijd om de dagelijkse productie van de kazen te bekijken, geen toeristische kant-en-klare activiteit maar echte activiteit. De kaasmakers zijn echt trots op hun product en goede uitleg. ??
Google
Geschreven op 17 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Anouchka L
Vilvoorde, België85 bijdragen
Parmiggiano Reggiano
nov. 2019 • Vrienden
Zeer vriendelijke mensen. We kregen het maken van de kaas te zien, maar helaas was de uitleg niet altijd begrijpelijk vanwege de machines. Ze vroegen ons welke taal we verkozen (Engels) maar gingen verder in het Italiaans. .
Maar we zijn tevreden met de tour. Daarna kunt u kaas kopen in hun kleine winkel tegen een zeer goede prijs!
Google
Geschreven op 2 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Emma K
4 bijdragen
De dingen waar dromen van zijn gemaakt!
okt. 2019
We brachten een prachtige ochtend met Roberta en haar team door om te leren hoe Parmigiano Reggiano-kaas werd gemaakt. Het ging voor ongeveer 2. 5 uur en je krijgt elke stap van dichtbij te zien. Dit is een familiebedrijf en iedereen was zo gepassioneerd en vriendelijk. We namen de trein vanaf Reggio Emilia en vervolgens een taxi (20 minuten) naar San Pier Damiani. Beveel ten zeerste een bezoek aan. Bedankt Roberta!
Google
Geschreven op 21 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

RandRCalifornia
Santa Clarita, Californië557 bijdragen
Interessante en leuke manier om te leren waar de regio bekend om staat!
aug. 2019
Ik was op zoek naar een tour die niet de hele dag in beslag nam, leuk en authentiek was en me niet het product wilde laten opeten (daarom hebben we de prosciutto-tour overgeslagen - haha). Ik zou deze tour zeker aanbevelen als je een kaasfan bent. Je leert zoveel - zoals "parmezaanse kaas" is niet hetzelfde als authentieke parmigiano - reggiano, het is een afknapper dat in sommige gevallen zelfs niet dezelfde ingrediënten heeft. Je leert over de verschillende soorten kaas en waarom sommige beter zijn om te raspen - alleen het beste wordt bewaard voor het eten in stukken en hoe je authentieke, gestempeld met de officiële zeehond parmigiano - reggiano in de winkel kunt spotten wanneer je thuiskomt. Je krijgt aan het eind verschillende gerijpte kaas en er is geen druk om iets te kopen, maar we wilden wat mee naar huis nemen en we zijn zo blij dat we dat hebben gedaan. Het zou drie keer terug kosten in de VS.
De boerderij wordt gerund door een familie en de zoon leidde onze tour. Ik was verrast door de toewijding die een kaasmaker nodig heeft om zijn ambacht aan te scherpen. Ze haalden ons op tijd op bij ons hotel en keerden na ongeveer 1 uur terug. 5 - 2 uur.
We hadden een kleine waarschuwing omdat er op hun website stond dat ze gesloten waren op de dag dat we wilden, maar toen regelde het hotel een tour voor ons en het was dezelfde tour. Blijkbaar is de zoon niet de officiële gids en wanneer die persoon er niet is, toont hij de tour als niet beschikbaar. Vraag uw hotel misschien om in te checken als u niet online kunt boeken.
Geweldige manier om meer te weten te komen over een van de belangrijkste specialiteiten in deze regio!
Google
Geschreven op 20 september 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Natascha H
256 bijdragen
De echte Parmigiano
jul. 2019 • Stellen
Na het bezoek aan de Prociutto-fabriek hebben we wederom een geweldige tour gehad met Mattia!

Elke stap in het proces wordt beschreven en uitstekend uitgelegd. Na de rondleiding kunt u de parmigiano, 12, 24 en 30 + maanden, proeven met mousserende rode wijn en / of water.

Elke € waard!
Google
Geschreven op 23 juli 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

greenpanther30
Camberley, UK1.078 bijdragen
Fantastische tour, goed geprijsd en fascinerend
We hielden van onze korte tour hier. Het begint om 8.30 uur, wees niet te laat, de kaas wacht niet! De timing van productie betekent dat je er vroeg moet zijn. Je krijgt alles te zien dat in dit verbazingwekkende productieproces past. Roberta is erg gepassioneerd over haar familiebedrijf en deelt deze graag met de toeristen. We hebben echt genoten van onze tijd hier. De geuren zijn ongelooflijk. Kosten € 8 voor de tour en we kregen wat kaas voor € 15. Dezelfde kaas zou thuis 40 euro zijn geweest, het is een enorm stuk. Fantastische ervaring en het is iets dat je moet proberen als je in deze regio bent! Verbazingwekkend
Google
Geschreven op 20 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 29 resultaten worden getoond
Ontbreekt er iets of is iets onjuist?
Suggereert bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren
Veelgestelde vragen over Caseificio San Pier Damiani