De setting is zeker de moeite. Een historisch gegeven. Jammer genoeg staat het eten niet in verhouding tot de setting. Eenvoudig. Smaakloos. Veel te duur. Er zijn in Madrid zeker betere keuzes.
Hier wordt een fantastisch huismenu geserveerd; geroorsterde big van plm 3 weken oud. Geen verdere poespas, vlees en wijn. Geen restaurant voor vegetariers dus. Een must als je iets bijzonders wil buiten alle tapas die je in overvloed bij overige restaurants kan krijgen. Probeer…
Verschillende vrienden hebben ons aangeraden om bij bezoek aan Madrid ook een keer te gaan eten bij Sobrino de Bodin. En inderdaad het is bijzonder om in een restaurant te eten waar de beroemde Spaanse schilder Goya nog als knecht had gewerkt. Het restaurant bestond medio 18e…
Bij toeval dit oudste restaurant ter wereld binnengelopen, en hadden zowaar plek. Achteraf bleek dat we hiermee veel geluk hebben gehad. Het is een geweldige zaak waar overal de geschiedenis van afdruipt, geweldig! Het eten was heerlijk. Geroosterd speenvarken, ook weer op een…
Gewoon een ervaring op zich. Een schiiterd oud pand, geheel klassiek oud Madrileens en Spaans ingericht, met echte obers. Gewoon een prachtige ambiance en geweldig lekker eten. Echt een must. Reserveer wel, anders lukt het niet. En wees niet bang, het hoeft helemaal niet duur te…