Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
16
Alle foto’s (16)
Volledige weergave
Reizigersoverzicht
  • Uitstekend86%
  • Heel goed0%
  • Gemiddeld0%
  • Matig7%
  • Vreselijk7%
Over
Plaatselijk weer
Mogelijk gemaakt door Weather Underground
dec
jan
feb
Contact
7 rue Paul Lelong, 75002 Parijs, Frankrijk
Opéra / Bourse
Website
+33 1 45 25 32 39
Bellen
Deze vermelding verbeteren
vertaald door Google
Populaire tours & activiteiten in en om Parijs
vanaf 59,20 US$
Meer info
vanaf 66,10 US$
Meer info
vanaf 16,20 US$
Meer info
Beoordelingen (13)
Beoordelingen filteren
2 resultaten
Waardering van reizigers
2
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
2
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 29 mei 2018

Ik bracht mijn man naar Parijs voor een snelle reis om zijn 50e te vieren en wilde iets leuks en anders doen. We hebben ons aangemeld bij chef Olivier en hebben ons enorm vermaakt. We werden op tijd begroet en hadden plezier in de lokale...omgeving om kaas, verse kruiden, bessen en groenten te plukken en vervolgens naar de bakker voor vers brood. Terug in de ZEER schone en professionele keuken, moesten we ons voorbereiden, geweldige recepten leren, allemaal terwijl we lachten, pratend en drinkden heerlijke wijnen voorgesteld (en geleverd) door Chef. We maakten een heerlijke sjalotjam met franse geitenkaas, gelaagde julienne groenten met kalfsvlees bedekt met een champignonroomsaus, en we maakten ook bladerdeeg met karamel en een vanilleboonroom en verse bessen als toetje. Allemaal geweldig! ! Chef's Engels is gewoon ok, (we spreken geen Frans) maar hij kan gemakkelijk zijn punt overbrengen, en heeft een geweldig gevoel voor humor met een grote glimlach de hele tijd. Het waren wij tweeën, dus hij hielp ons met veel voorbereidingen, anders hadden we geen tijd meer. Ik zou zeker aanraden aan iedereen die iets anders wil doen in Parijs!Meer

Datum van activiteit: mei 2018
Beoordeeld op 30 juli 2016

Onze conciërge aanbevolen Olivier Berte voor een kookles tijdens ons verblijf in Parijs, en we zijn erg blij dat ze ons wees hier! We vroegen een klasse op waardoor macarons, en Chef Berte ingesteld een klasse waar we zouden maken citroen macarons en framboos financiers....De plaats was een gemakkelijke wandeling vanuit ons hotel, en toen we daar aankwamen, Chef Berte en zijn assistent verwelkomde ons in de keuken. We begonnen met de macarons meteen. Chef Berte betrokken elk van ons in het proces (mijn vrouw, mijn twee tienerzonen en mij), en leerde ons de techniek in een onderhoudende wijze. We hebben afgesproken dat deze klasse was een van de beste delen van onze tijd in Parijs.Meer

Datum van activiteit: juli 2016
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 1.821 hotels in de buurt
Hotel Bachaumont
407 beoordelingen
op 0,22 km afstand
Korner Opéra
21 beoordelingen
op 0,23 km afstand
Hotel Bellan
133 beoordelingen
op 0,23 km afstand
Timhotel Palais Royal
494 beoordelingen
op 0,25 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 19.399 restaurants in de buurt
Le nom m'échappe
137 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Le Point Zero
283 beoordelingen
op 0,01 km afstand
Pizzeria Popolare
1.144 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Memere Paulette
333 beoordelingen
op 0,03 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 5.573 attracties in de buurt
Theatre Montorgueil
90 beoordelingen
op 0,2 km afstand
Basilique Notre Dame des Victoires
29 beoordelingen
op 0,19 km afstand
2nd Arrondissement
63 beoordelingen
op 0,11 km afstand
Palais Brongniart
19 beoordelingen
op 0,22 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Olivier Berte Les Coulisses du Chef.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings