Sifnos Island Cruises
Sifnos Island Cruises
5
Over
Kamares, South Aegean, Griekenland

Suggereert bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Sifnos Island Cruises
Boeking niet beschikbaar op Tripadvisor
Op zoek naar andere opties die u nu kunt boeken?
Opties weergeven

We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
43 beoordelingen
Uitstekend
42
Heel goed
0
Voldoende
0
Slecht
0
Vreselijk
1

Andrea N
Rome, Italië8 bijdragen
jul. 2021 • Vrienden
Εξαιρετική εμπειρία!!! Επισκεφτήκαμε τις δύσκολα προσβάσιμες παραλίες του νησιού οι οποίες ήταν όλες υπέροχες !!!
Το προσωπικό άψογο , ευγενικό και εξυπηρετικότατο !!!
Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!! 🐬🐬
Geschreven op 14 augustus 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Δέσποινα Γ
Ymittos, Griekenland8 bijdragen
aug. 2021 • Vrienden
Excellent choice! Amazing experience! A perfect day by the sea! An amazing opportunity to discover and see beautiful beaches and spots of the island!! Super friendly stuff!!!
Geschreven op 11 augustus 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

VIP Transfers and Tours
Santorini, Griekenland8 bijdragen
aug. 2020 • Stellen
Ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία σε παραδεισένια νερά. Η εκδρομή μας ήταν πολλά περισσότερα από όσα περιμέναμε, το προσωπικό ευγενικό, έμπειρο και πρόθυμο! Το φαγητο πολυ νόστιμο! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα ξανακλεισουμε εκδρομή με την πρώτη ευκαιρία που θα ξαναβρεθούμε στο νησί! Ευχαριστούμε για όλα! Μέχρι την επόμενη φορά.. καλές θάλασσες!
Geschreven op 14 mei 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Ευθύμιος Καραπιστόλης
Ilioupoli, Griekenland87 bijdragen
aug. 2020 • Stellen
Απίστευτη εμπειρία!!! Φθηνότερο από αλλά που έψαξα με πολύ ωραίο πλοίο. Πηγαινει σε ωραίες μη προσβάσιμες παραλίες. Έχεις ωραίες υπηρεσίες όπως νόστιμο φαγητό άφθονο κρασί και αναψυκτικά και μπίρες. Τα παιδιά που το λειτουργούν είναι πολύ ευγενικά και συμπαθητικά !!! Οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε !!!
Geschreven op 23 augustus 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Nansy Kos
Athene, Griekenland8 bijdragen
aug. 2020 • Stellen
Εξαιρετικό προσωπικό, παντα πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει! Τώρα για τους προορισμούς τι να λέμε; Απλα παραδεισενιοι! Οι φωτογραφίες μιλανε μονες τους!
Geschreven op 17 augustus 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Alexandre
2 bijdragen
aug. 2020 • Gezinnen
Une journée magnifique: 3 plages accessibles que par la mer, une eau turquoise et transparente, un repas simple et excellent, un équipage souriant et à notre disposition, bref, que du bonheur. Le prix, qui peut paraître un peu élevé, est tout à fait justifié par rapport à la prestation. Bravo et merci!
Geschreven op 7 augustus 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

grpanouch
Thessaloniki, Griekenland4 bijdragen
aug. 2020 • Stellen
Me and my wife had an amazing cruise with Princess Sofia. We visited excellent beaches with great cyan colour. It was one of the best experiences during our vacation at the island. I suggest you to choose this cruise in combination special food , fresh water, juices and wine! Special Thanks to Nickos and Apostolos, two kind brothers, who helped us to make these memories.
Geschreven op 5 augustus 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Assoulin
Landsberg am Lech, Duitsland15 bijdragen
sep. 2019 • Stellen
Hatten einen wunderschönen Tag mit tolle Einblicke in einsame buchten!! Tolles Team sehr comfortable boat!!
Geschreven op 5 september 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

BethMacN
Griekenland20 bijdragen
jul. 2019 • Gezinnen
Cannot recommend this company from a reliability standpoint. We had been in touch with company months in advance and repeatedly as sail date approached and confirmed. Our day sail ended up being cancelled so a “private” sail group whose original sail day has been cancelled for weather could have it instead. We were given 2 sail days to choose from upon arrival on the island. We selected one as the other day we already had committed plans; sail date was confirmed. Just before sail day, we were then informed our sail reservation was cancelled in favor of the private sale group whose original date had been cancelled for weather. Based on weather reports I can only assume private group sale was then given our reservation day (predicted to be a good sail day) because the next which we were offered in its place was predicted to have rough seas. While I understand it’s disappointing, in fairness the group sail should have been offered the day that was available, rough seas or not. Canceling a reservation commitment to one party in favor of another because it’s a “better day” is appalling and unprofessional. We declined - not risking an expensive and subpar experience on rough seas ... and had a better day on land exploring the island ... Skip this company ... cannot rely on date they confirm; they will favor “private”, “friends” whatever that means ...notwithstanding your “reservation”. Look at other options; wish we had...first ever disappointment in Sifnos.
Geschreven op 17 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
We’re sorry you feel as though you were “cancelled in favor of another group or friends.” No. Unfortunately that is not at all true. Weather is completely unpredictable in Sifnos as we state upon booking. Weather was the same for both days and we had offered your party special rates because of the situation at hand. This has never happened within our company and we do not offer “subpar” experiences aboard our boat. We are happy to hear the remainder of your trip was enjoyable and we apologize for the booking inconvenience to your party. Thank you for your review of our services that were not rendered.
Geschreven op 18 augustus 2019
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Lorris C
3 bijdragen
aug. 2019 • Stellen
Quelle journée! Équipage extrêmement attentif et professionnel. Bateau très confortable et les criques où nous avons plongé étaient juste splendides!
Nous avons profité du vin, du repas offert et nous nous sommes vraiment fait embarquer au paradis! Je recommande cette sortie pour les familles, les couples, les amis... bref tout le monde! Ambiance très sympathique!
Geschreven op 15 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

1-10 van de 43 resultaten worden getoond

Sifnos Island Cruises (Kamares) - 2023 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat - Tripadvisor