Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Over Scuba World
We live in a wonderful world from which you have seen only 29%. Entering the world of diving, you will see that the remaining 71% is just as fantastic.

Scuba World
Boeking niet beschikbaar op TripAdvisor

Op zoek naar andere opties die u nu kunt boeken?
Beoordelingen (10)
Beoordelingen filteren
4 resultaten
Waardering van reizigers
4
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
4
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
4 weken geleden beoordeeld

Dit was een geweldige duik met aardige mensen. De service en aanpassing van de klant was geweldig. We hadden een gemengde groep met snorkelen en duiken en omdat ik de enige duikende man was kreeg ik alle aandacht. We zagen som kreeften en veel leuke...vis en zelfs een Lion vis.Meer

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Datum van activiteit: augustus 2019
scuba_world2019, Manager van Scuba World, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 31 juli 2019

Het was onze eerste keer snorkelen. Tijdens ons verblijf waren er noordelijke winden, waardoor bootactiviteiten moeilijk te plannen en uit te voeren waren. Het personeel was erg streng om niet te gaan tenzij de omstandigheden gunstig waren en slaagde erin om een slot voor ons...te vinden met korte kennisgeving. Het personeel was erg vriendelijk en professioneel en dacht aan elk detail, van de kostuums tot de snacks aan boord. Ze kozen twee prachtige plekken, exclusief voor onze boot. Zeer plezierige ervaring.Meer

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Datum van activiteit: juli 2019
scuba_world2019, Manager van Scuba World, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 30 juli 2019

Leuk, veilig en informatief, de instructeur en assistent waren vriendelijk, behulpzaam en creëerden een veilige, ontspannen leeromgeving, zouden het zeker aanbevelen

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Datum van activiteit: juni 2019
scuba_world2019, Manager van Scuba World, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 10 juli 2019 via mobiele applicatie

Absoluut geweldige dag met deze jongens. Het was echt de beste plaats om vandaag te zijn. De lucht was blauw en de zee was nog beter. Ze weten precies wat de beste plaatsen zijn om naartoe te gaan. Prachtige landschappen en enkele rotsklimmen geiten inbegrepen....Lunch en water alles inbegrepen in de prijs en we konden echt niet genoten van de dag meer. Je hebt de go-pro's gekregen om in het water te gebruiken en je foto's worden later naar je verzonden. Absoluut briljant idee toen we de onze vergaten. . . Beveel hen zeker aan.Meer

Datum van activiteit: juli 2019
scuba_world2019, Manager van Scuba World, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019
Google-vertaling

Meer

Meer beoordelingen bekijken
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Scuba World.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings