Tours en tickets

Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij aangeboden door Gray Line Tours

Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij

Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij
4
Boek van tevoren
vanaf
€ 103,63
per volwassene (prijs is afhankelijk van groepsgrootte)
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Gratis annuleren
Weet u het niet zeker? U kunt deze reservering tot 24 uur van tevoren annuleren voor een volledige restitutie.
Snapshot van tour
Duur:
9 u.
Er worden voorzorgsmaatregelen genomen voor covid-19
Ophalen bij hotel mogelijk
Groepsgrootte:
40
Toegankelijk voor kinderwagens
Soort ticket:
Mobiel
  • Duur:
    9 u.
  • Er worden voorzorgsmaatregelen genomen voor covid-19
  • Ophalen bij hotel mogelijk
  • Groepsgrootte:
    40
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Soort ticket:
    Mobiel
Over
Bereid je goed voor
  • Duur: 9u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Duits, Chinees, Russisch, Portugees, Japans, Engels, Italiaans, Chinees, Frans, Spaans
Wat je kunt verwachten
Bereid je goed voor
  • Duur: 9u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Duits, Chinees, Russisch, Portugees, Japans, Engels, Italiaans, Chinees, Frans, Spaans
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Wat je kunt verwachten
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 2484_14
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Professionele gids
  • Barbecue-lunch (vegetarische opties beschikbaar) - Op optie met lunch. Als u een optie zonder lunch selecteert, biedt onze gids verschillende suggesties in de buurt die bij elk budget of smaak passen!
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Skip the line treinkaartje naar toegang tot het standbeeld van Christus Verlosser
  • Kabelbaankaartje voor toegang tot suikerbrood
  • Entree/toegang - Morro da Urca
  • Entree/toegang - Suikerbroodberg (Pao de Acucar)
  • Entree/toegang - Parque Nacional da Tijuca
  • Entree/toegang - Christus de Verlosser
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Drankjes
  • Entree/toegang - Rio de Janeiro
Duur
9 u.
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • * Retour transfer naar de meeste hotels in São Conrado, Leblon, Ipanema en Copacabana * Wacht op uw gids in de hotellobby van uw geselecteerde hotel. Als uw hotel niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op zodat we u de dichtstbijzijnde ophaallocatie en -tijd kunnen informeren
  • Ophalen bij hotel is mogelijk. Bekijk de hotellijst op onze afrekenpagina om te bekijken of jouw hotel tussen de ophaalpunten staat.
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Ophalen bij geselecteerde hotels in Barra da Tijuca op aanvraag ($ 10,00 per persoon). Neem contact op met de lokale provider om deze service te regelen
  • Barbecue-lunch (vegetarische opties beschikbaar) - Op optie met lunch. Als u een optie zonder lunch selecteert, biedt onze gids verschillende suggesties in de buurt die bij elk budget of smaak passen!
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Deze tour is niet beschikbaar op Carnaval, 24, 25 en 31 december en 1 januari.
  • Draag comfortabele kleding en schoenen
  • Neem zonnebrandcrème, zonnebril en een hoed mee voor het geval het heet is
  • Er nemen maximaal 40 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Professionele gids
  • Barbecue-lunch (vegetarische opties beschikbaar) - Op optie met lunch. Als u een optie zonder lunch selecteert, biedt onze gids verschillende suggesties in de buurt die bij elk budget of smaak passen!
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Skip the line treinkaartje naar toegang tot het standbeeld van Christus Verlosser
  • Kabelbaankaartje voor toegang tot suikerbrood
  • Entree/toegang - Morro da Urca
  • Entree/toegang - Suikerbroodberg (Pao de Acucar)
  • Entree/toegang - Parque Nacional da Tijuca
  • Entree/toegang - Christus de Verlosser
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Drankjes
  • Entree/toegang - Rio de Janeiro
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • * Retour transfer naar de meeste hotels in São Conrado, Leblon, Ipanema en Copacabana * Wacht op uw gids in de hotellobby van uw geselecteerde hotel. Als uw hotel niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op zodat we u de dichtstbijzijnde ophaallocatie en -tijd kunnen informeren
  • Ophalen bij hotel is mogelijk. Bekijk de hotellijst op onze afrekenpagina om te bekijken of jouw hotel tussen de ophaalpunten staat.
Duur
9 u.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Ophalen bij geselecteerde hotels in Barra da Tijuca op aanvraag ($ 10,00 per persoon). Neem contact op met de lokale provider om deze service te regelen
  • Barbecue-lunch (vegetarische opties beschikbaar) - Op optie met lunch. Als u een optie zonder lunch selecteert, biedt onze gids verschillende suggesties in de buurt die bij elk budget of smaak passen!
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Deze tour is niet beschikbaar op Carnaval, 24, 25 en 31 december en 1 januari.
  • Draag comfortabele kleding en schoenen
  • Neem zonnebrandcrème, zonnebril en een hoed mee voor het geval het heet is
  • Er nemen maximaal 40 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Laatst bijgewerkt: 26 jun. 2020
Een opmerking van Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij
Additional measures might be added to our list of procedures as we receive guidance from the local health and safety authorities and as more information becomes available. And some of these restrictions might be lifted at some point in the future if we are authorized to do so by local authorities
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
  • Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden
Reisroute
  • U wordt opgehaald
    Bekijk belangrijke informatie voor details
  • Komt langs
    Copacabana Beach
    Guanabara Palace
    Sambodromo da Marques de Sapucai
  • 1
    The Metropolitan Cathedral of Saint Sebastian
    Stop: 15 minuten
    Meer informatie
    Komt langs
    Aterro Do Flamengo
    Urca
  • 2
    Morro da Urca
    Stop: 15 minuten - Toegangsprijs inbegrepen
    Meer informatie
  • 3
    Sugarloaf Mountain
    Stop: 40 minuten - Toegangsprijs inbegrepen
    Meer informatie
  • 4
    Carretão Ipanema Classic Grill
    Stop: 80 minuten - Exclusief toegang
    Meer informatie
    Komt langs
    Ipanema Beach
    Leblon Beach
    Rodrigo de Freitas Lagoon
  • 5
    Maracana
    Stop: 10 minuten
    Meer informatie
    Komt langs
    Cosme Velho
  • 6
    Parque Nacional da Tijuca
    Stop: 20 minuten - Toegangsprijs inbegrepen
    Meer informatie
  • 7
    Corcovado - Christ the Redeemer
    Stop: 40 minuten - Toegangsprijs inbegrepen
    Meer informatie
  • U keert terug naar het startpunt
+

4.0
52 beoordelingen
Uitstekend
30
Heel goed
12
Voldoende
3
Slecht
6
Vreselijk
1

Lera A
1 bijdrage
We had an amazing tour with two Luises: a driver and a tour guide that were so helpful and very good at what they do. Luis driver mastered the mountain road making it such an adventure for us watching the bus “flying” on that narrow road like 3Dgame. And our lovely tour guide Louis was so good with people and their names but more over so knowledgeable on all the masterpieces we’ve got to see speaking absolutely fluent in five languages. I would highly recommend this tour. Just make sure you get both Louises and if you stand between them holding their arms you can make a wish that will certainly become true.:))
Geschreven op 24 februari 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
BrunoBarretoVianna
Dear Lera Thank you so much for your words. Our Luises are great !! you can count with us in your future travels. thank you
Geschreven op 14 maart 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Yokudan
Izmir, Turkije5 bijdragen
Amazing team! Proffesionals for sure. Beautiful explanation of spots and history. If I ever visit Rio de Janeiro again, I'll be more than happy booking with them again. Cheers fellas!
Geschreven op 9 februari 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
BrunoBarretoVianna
Dear Yokudan. we are glad that you enjoyed your tour. Thank you for your feedback kind regards
Geschreven op 14 februari 2022
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

MJayT85
Miami, FL49 bijdragen
sep. 2020
Great experience. Gus was truly amazing. He picked us up, provided great facts about the city and country. He was professional, funny and overall a great tour guide. I would highly recommend.
Geschreven op 3 september 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Marquis T, Thank you for your review! We are glad you had a great time with us and with Gus. We hope to see you again in future visits. Thank you.
Geschreven op 4 september 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

BobandMaggie60
Willerby, UK142 bijdragen
This tour was booked by our travel company and was not as our given itinerary. We were picked up 30 mins late and as one of the last to be collected we had to sit at the back of the bus. The minibus had 2 steps up to these seats so our vision was of the luggage shelf only . When the guide began describing sights to the left or right we could crouch down to try and get a fleeting view of the building that was passing by the side windows. We stopped at the cathedral for 20 mins at which point the guide agreed the bus was inappropriate and let us sit in the front seats next to the driver . Much better views indeed. Then we started queuing for Sugar loaf mountain and as they had reduced the numbers in the cars because of Covid 19 this took some time. The guide later said he could have come here first to avoid the queuing ....however we did enjoy the views eventually. Consequently we were late for the very good included lunch which was rushed and then moved on to the Christ the Redeemer part of the trip with a different guide as the company had clearly put a morning tour together with an afternoon one . This was enjoyable and again the views were excellent .
However 2 parts of the full day trip were missed out ;the market and the football ground.
Don’t use this company if others with good reviews are available
Geschreven op 26 maart 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear BobandMaggie60, Thank you for your review. We had trouble locating your booking. As you've said you booked through a travel agent and we delivered a different itinerary. It just might be that the Travel Agent sold a different itinerary than what we offer. So I'm not sure what is the Market you are referring to in your review. We tried looking by name in the only three days that Sugar Loaf reduced their numbers of people per cable car because of COVID and could not find any one with your names. We normally provide this tour on a bus and rarely on a smaller vehicle on what you described. So there is also a possibility that you took a tour with a different company or the reservation was made under a different name. So in order for us to get to the bottom of this we'd need to get the date and names under the booking were made. if you could please be so kind as to e-mail reservations@grayline.com.br with copy to pedromalta@grayline.com.br . Thank you,
Geschreven op 19 juni 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

LAILA P
29 bijdragen
mrt. 2020 • Gezinnen
Rio de Janeiro....giornata meravigliosa alla scoperta di questa città fantastica....sole....caldo...sorrisi...allegria...cibo buono....guida parlante italiano pazzesca...tante foto...panorami mozzafiato....compagnia gradevole...che dire....venire per credere!!!!!
Geschreven op 10 maart 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear 235lailap, Thank you for your review! We apologize we do not have a italian representative in our office to answer your review. We are happy you had such a great time with us, with laughts of smiles, good food, good weather and in great company, including our entertaining guide! We hope to see you again in future visits. Thank you.
Geschreven op 11 juni 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

TexasE
23 bijdragen
mrt. 2020
Bus was an hour late picking us up to start with. Then tour guide / headphones were off for most of the guided tour so couldn't get pictures of the attractions that were described. Lunch was a cluster. The restaurant was not ready for us and we were rushed to eat by the time we got in. Instead of picking up additional guests for the afternoon tour while we were eating we had to go back to copacobana area to get them first and then to christ the redeemer. afternoon tour guide barely spoke at all - hardly any commentary in any language. we did NOT stop at all at the stadium as described but flew by it too fast to get any pictures. by the time we got to christ the redeemer, what had started as a bright and sunny day, had turned cloudy. the cloud cover had come in and we could not see it or get any pictures. We asked to stay a few minutes longer as it looked like the clouds were clearing and were not allowed. by the time we got town the mountain the clouds had cleared and everyone that stayed could get good pictures. It was very disappointing and frustrating. I've travelled around the world and this was the worst city tour I've been on. guides did not listen to the travelers or take into consideration this might be the only time we are in their city - make it a positive experience. I would never recommend this tour to anyone.
Geschreven op 8 maart 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear TexasE, Thank you for your review. We apologize for the poor weather. We are not sure why you meant by the Tour Guide /Headphones were off. Please if you can e-mail us advising the date of your tour and your booking information we can investigate better. please e-mail to reservations@grayine.com.br with copy to pedromalta@grayline.com.br . Depending on traffic we might need to amend certain parts of the itinerary. Do note that it is hard to predict weather and the tour has specific timing. There are other passengers that have dinner reservations or otherwise flights back home, so we cannot just extend our stay. We thank you for your feedback while we work on improving our experience. Thank you.
Geschreven op 11 juni 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

XavetLaet
Parijs, Frankrijk12 bijdragen
feb. 2020
Malgré un départ avec un retard de 50 minutes, et quelques coupes dans le parcours à cause des préparatifs du carnaval, la journée a été très réussi. Notre guide Luis est un grand admirateur de la France, et à grandement contribué à la réussite de nos visites.
Petit point à étudier:
Il serai plus judicieux de visiter le christ le matin, le soleil était en contre jour dans la soirée.
Restaurant typique et de qualité, même si nous avons l’impression de manger au lance pierre.
Ensemble très satisfaisant.
Geschreven op 18 februari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear XL9LL, Thank you for your review! We apologize we don't have a french speaking representative to respond to your review. We are glad you had a very satisfactory day with us! We are also thrilled that Luis was able to contribute so much to you enjoying the visits. We hope to see you again in future visits. Thank you.
Geschreven op 11 juni 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

vrbaltaz
São Paulo, SP1 bijdrage
dec. 2019 • Stellen
Trip was advertised as English but the tour guide spoke in Italian, Spanish, and Portuguese mainly. He barely spoke English and not very well. They picked us up almost an hour after our start time. After 7 hours on the tour we only saw 1 attraction. We left early and skipped the rest of the tour because of the delays and lack of leadership from the tour guide. Overall we were very disappointed with this experience and felt like it was a huge waste of our time and money. Would never recommend this to American tourists.
Geschreven op 2 januari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Vincent B, Thank you for your review. We apologize for the issues ocurred on your tour. Unfortunatelly because of a well above average number of visitors at the attractions, the lines were a lot longer which has caused delays on the tour and affected guest experience. We have already asked to Viator to issue a partial refund to provide compensation for the issues mentioned. Thank you.
Geschreven op 3 januari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Road08712057166
1 bijdrage
okt. 2019
Great tour, we saw everything. Just wished it would have stop raining.Surgar Loaf and Christ the Redeemer statue was a bucket list thing for me. Magnificent
Geschreven op 31 december 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Road08712057166, Thank you for your review! We're glad you were able to hit two itens on your bucket list! Too bad the weather didn't help, but this means is just another reason for you to come back again and see it when it's sunny! Hope to see you again in your next visit. Thank you. Pedro Malta on behalf of Diogo M.
Geschreven op 2 januari 2020
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Nuno Quaresma
13 bijdragen
dec. 2019 • Gezinnen
More than 2 hours wasted on waiting for the bus. Visit to Maracana was to outside gate. Arrival to Christ later on the day with clouds covering city. Next time skip the fake visit to stadium and go straight to the Christ. Bus too big and with too many people which makes the group hard to manage. Too crowded restaurant. Bad business from trip advisor. Quality price balance outrageous compared to local prices.
Geschreven op 29 december 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Qnuno, Thank you for your review. We apologize for the weather at the Christ Statue, The weather changes through out the day and can be cloudy in the morning or in the afternoon. The tour locations and restaurants can be more crowded during higher season, so that is always good to keep in mind when booking your travel dates. To reach out to us in the future on the lower season so you can get a taste of the tour in a little less crowded environment. We'll give you a discount when booking again. Also do note we have smaller tours in Vans, which might be more suited to your taste. Thank you. Pedro Malta on behalf of Diogo M.
Geschreven op 30 december 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 52 resultaten worden getoond
Veelgestelde vragen over Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij


Prijzen bij Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij beginnen vanaf 104,93 €. Ontdek en boek bij Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij op Tripadvisor

Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij wordt gehost door Gray Line Tours. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Gray Line Tours op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Volledige dagtour met de trein: Suikerbroodberg, Maracanã, en Christus de Verlosser zonder wachtrij op Tripadvisor