Tours en tickets
Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco
5

Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco

Door ChocoMuseo
Aanbevolen door 93% van de reizigers
Dit aantal is gebaseerd op het percentage van alle Tripadvisor-beoordelingen voor dit product die een bollenscore van 4 of hoger hebben
Volg de reis van chocolade van boon naar reep tijdens een workshop chocolade maken in een museum gewijd aan alle dingen chocolade. Ideaal voor gezinnen en reizigers met een zoetekauw, deze workshop onthult de geschiedenis en culturele betekenis van chocolade in Peru, en geeft je de kans om variëteiten te proeven waar je misschien nog nooit van hebt gehoord.
vanaf
€ 23,95
per volwassene
vanaf
€ 23,95
per volwassene

LaagsteprijsgarantieReserveer nu, betaal laterGratis annuleren

Leeftijden 5-99, maximaal 15 per groep
Duur: 2 u.
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Engels, Spaans

Hoogtepunten
  • Geniet van een liefde voor chocolade tijdens een workshop bij ChocoMuseo
  • Een praktische culturele ervaring die ideaal is voor gezinnen
  • Gebruik apparatuur waar u thuis mogelijk geen toegang toe hebt
  • Neem je zelfgemaakte chocolade mee naar huis als souvenir

  • Chocolade drinkt proeverij
  • Alle materialen om uw eigen chocolaatjes te maken
  • 120gr van je handgemaakte chocolade
Niet inbegrepen
  • Hotel ophalen en wegbrengen


Vertrekgegevens
  • Chocolate Museum, Plaza Regocijo, Cusco 08000, Peru
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
Als u vragen heeft over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 8933P4

  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Houd er rekening mee dat je ongeveer 45 minuten na het einde van de workshop met je chocolaatjes kunt vertrekken
  • Er nemen maximaal 15 reizigers deel aan deze tour/activiteit

  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Welke attracties kan ik bezoeken bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco?
Hoeveel kost Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco?
Prijzen bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco beginnen vanaf 23,57 €. Ontdek en boek bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco op Tripadvisor
Welk bedrijf maakt Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco mogelijk?
Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco wordt gehost door ChocoMuseo. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met ChocoMuseo op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco op Tripadvisor
Hoeveel tijd kan ik besteden bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco?

Als u vragen heeft over deze tour of als u hulp nodig heeft om uw boeking te doen, dan zijn we u graag van dienst. U hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en uw productcode te noemen: 8933P4

Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Kim R
Kim R
00
Klein
Klein museum en zeer onvriendelijk personeel. Mag de naam museum niet dragen. Is gewoon een winkel..
Sanne V
Sanne V
00
Gaat nergens over...
Slechte uitleg, of eigenlijk geen uitleg. Vooral proeven en daarna kan je dure en niet eens echt lekkere chocola ko
Heleen M
Heleen M
00
klein museum - heerlijke chocofondue
Dit museum zit op meerdere plekken in Peru (en volgens mij ook Ecuador) gevestigd. Zelf geen workshop gedaan, wel i
marielleweewu
marielleweewu
00
Ga de workshop doen!
Qua museum stelt het weinig voor. Maar: de workshop is heel erg leuk! In 2 uur leer je alles over chocola en cacao.
Loes L
Loes L
00
Gezellig en klein
Klein plekje over chocolade en je krijgt allerlei chocolade-afgeleiden te proeven (thee, pasta, likeur, chocolade).
Ruthie_Belgium
Ruthie_Belgium
00
Mmmm chocolade in Peru
Er was leuke info over de cacao kweek in zuid amerika, een paar proevertjes. En een lekkere (mega) brownie!
Bjorn S
Bjorn S
00
Leuk restaurantje
Leuk restaurantje met lekkere speciaal biertjes en lekkere pannenkoeken. En natuurlijk veel chocolade. Worden ook w
Gerlinda V
Gerlinda V
00
Klein maar mooi opgezet
Piek klein museum midden in Coscu, Peru. Heel mooi opgezet, schoon en verzorgd. Informatief en speelse uitleg. Je k
johanna2015106
johanna2015106
00
Leuk museum voor als je tijd hebt
Leuke rondleiding van ongeveer eenhalf uur. Je mag van alles proeven en het geeft een goed idee van het proces van
Nicky D
Nicky D
00
weetjes over chocolade
Leuk om te doen en probeer maar te weerstaan aan de verleiding om vanalles te kopen.Je krijgt er info over de berei
Anna C
Anna C
00
Leuk, gratis en interessant!
Toegang is gratis. Rondleiding informatief en de chocolade creaties in het restaurant zijn de-li-ci-ous! Gewoon doe
Dieke20
Dieke20
00
Leuk museum, fantastische warme chocolademelk
Het museum is klein, maar leuk om te bezoeken en de informatie wordt op een leuke manier weergegeven. Ga na afloop
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
102 beoordelingen
Uitstekend
90
Heel goed
5
Voldoende
2
Slecht
5
Vreselijk
0

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Marit
1 bijdrage
okt. 2022 • Stellen
Een onwijs unieke locatie in een gemoedelijke sfeer waarbij je op enthousiaste wijze wordt meegenomen in het proces van de cacao boon tot aan door jezelf gemaakte chocolade.
Geschreven op 18 oktober 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Joyce H
2 bijdragen
De chocolade workshop was helaas niet naar verwachting. De instructeur was erg chaotisch, weinig informatief, weinig kennis over de bean tot bar.
Het maken van je eigen chocolade vormpjes is dan wel erg leuk!
Geschreven op 12 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Dolores K
2 bijdragen
jan. 2023 • Stellen
Het was een erg leuke en interessante workshop! Je leert veel over chocolade en Yil was echt een grappige leraar! We hadden een erg goede tijd! En de chocolade is gewoon geweldig!
Google
Geschreven op 14 januari 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Annie Figueroa
1 bijdrage
dec. 2022 • Vrienden
Onze beste ervaring was het hebben van een geweldige lerares genaamd Hedy, ze was erg geduldig, duidelijk, leuk en aardig. Het hele proces was erg leuk.
Google
Geschreven op 11 december 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

kall90
Shanghai, China38 bijdragen
We hielden van deze klas! De gastheer was erg leuk en het was praktisch. We namen ook veel meer chocolade mee naar huis dan we hadden verwacht. Zou het aanraden als je een paar uur in Cusco hebt.
Google
Geschreven op 11 december 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

marcjasonsilver
2 bijdragen
okt. 2022 • Vrienden
Wat een gave ervaring om te leren hoe chocolade wordt gemaakt. We mochten een paar verschillende drankjes proberen, gemaakt van de schil van de cacaoboon. We mochten ook een goede hoeveelheid chocolade maken en mee naar huis nemen. jammie. Oh, en onze gids was geweldig, maar ik ben haar naam vergeten.
Google
Geschreven op 28 oktober 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Christina C
7 bijdragen
okt. 2022 • Alleen
Ik heb dit geboekt met de gedachte dat ik wat tijd in Cusco zou doden, en het bleek een van de beste dingen te zijn die ik ooit op vakantie heb gedaan. Onze gastheer, Gabriel, was hilarisch, boeiend en deskundig! ! Op een gegeven moment heb ik gelachen tot ik huilde. Ik ben een individuele reiziger, maar voelde me geen seconde "alleen" in deze klas! Bovendien vertrek je met je eigen chocoladecreaties die absoluut heerlijk zijn! Gabriël - heel erg bedankt! ! 10/10 zou aanraden!
Google
Geschreven op 9 oktober 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Matt
37 bijdragen
aug. 2022 • Stellen
Bedankt aan Miguel voor een geweldige middag op de Bean To Bar Workshop! Dit was een geweldige activiteit en je kunt een verscheidenheid aan warme chocolademelk proberen en cacaobonen gebruiken die je zelf selecteert, schilt en maalt. Je kunt dan een smaak van chocolade kiezen en repen maken met verschillende vullingen.
Google
Geschreven op 9 oktober 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Toni S
2 bijdragen
Onze instructeur, Gabriel, liet ons kennismaken met alle stappen bij het maken van chocolade, hij gaf geweldige uitleg over de geschiedenis en het gebruik van chocolade. Ze waren erg leuk en spelletjes onderweg en de chocolade die we maakten was heerlijk! Sterk aanbevelen!
Google
Geschreven op 9 oktober 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

wongchizzle
Scottsdale, AZ148 bijdragen
jul. 2022 • Stellen
Dit was een geweldige activiteit als je een vrije avond hebt. We hebben veel geleerd over hoe chocolade werd gemaakt. Ana heeft fantastisch werk geleverd door ons betrokken te houden. Veel gelachen en lekker proeven van verschillende warme cocosdranken EN chocolade. Je komt ongeveer 45 minuten na de les terug om de chocolade op te halen.
Google
Geschreven op 7 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

1-10 van de 33 resultaten worden getoond
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

Tripadvisor | Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco aangeboden door ChocoMuseo | Cuzco, Peru