Tours en tickets

Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco aangeboden door ChocoMuseo

Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco

Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco
5
Boek van tevoren
vanaf
22,01 €
per volwassene
Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Over
Volg de reis van chocolade van boon naar reep tijdens een workshop chocolade maken in een museum gewijd aan alle dingen chocolade. Ideaal voor gezinnen en reizigers met een zoetekauw, deze workshop onthult de geschiedenis en culturele betekenis van chocolade in Peru, en geeft je de kans om variëteiten te proeven waar je misschien nog nooit van hebt gehoord.
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels, Spaans
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Beschikbare talen
Engels, Spaans
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
Geniet van een liefde voor chocolade tijdens een workshop bij ChocoMuseo
Een praktische culturele ervaring die ideaal is voor gezinnen
Gebruik apparatuur waar u thuis mogelijk geen toegang toe hebt
Neem je zelfgemaakte chocolade mee naar huis als souvenir
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 8933P4
Bel naar +1 855 275 5071
Belangrijke informatie
Inbegrepen
Chocolade drinkt proeverij • Alle materialen om uw eigen chocolaatjes te maken • 120gr van je handgemaakte chocolade • Entree/toegang - ChocoMuseo
Uitsluitingen
Hotel ophalen en wegbrengen
Duur
2 u.
Vertrekgegevens
ChocoMuseo, Plaza Regocijo, Cusco 08002, Peru Kom binnen in de patio, op de tweede verdieping
Inbegrepen
Chocolade drinkt proeverij • Alle materialen om uw eigen chocolaatjes te maken • 120gr van je handgemaakte chocolade • Entree/toegang - ChocoMuseo
Uitsluitingen
Hotel ophalen en wegbrengen
Vertrekgegevens
ChocoMuseo, Plaza Regocijo, Cusco 08002, Peru Kom binnen in de patio, op de tweede verdieping
Duur
2 u.
Gegevens terugreis
Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
Kom alstublieft uiterlijk 5 minuten vóór de geplande workshop naar ChocoMuseo
Houd er rekening mee dat u ongeveer 45 minuten na het einde van de workshop met uw chocolaatjes kunt vertrekken
Niet rolstoeltoegankelijk
Toegankelijk voor kinderwagens
Hulpdieren toegestaan
Dichtbij openbaar vervoer
Geschikt voor vrijwel alle reizigers
Er nemen maximaal 15 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Reisroute
  • U start bij
    ChocoMuseo
    Plaza Regocijo, Cusco 08002, Peru
    Kom binnen in de patio, op de tweede verdieping
    Bekijk adres en details
  • 1
    ChocoMuseo
    Stop: 2 uur - Toegangsprijs inbegrepen
    Dat is waar je de workshop gaat doen
    Meer lezen
    Komt langs
    ChocoMuseo Ollantaytambo
    ChocoMuseo Pisac
  • U eindigt bij
    ChocoMuseo
    Plaza Regocijo, Cusco 08002, Peru
    Kom binnen in de patio, op de tweede verdieping
    Bekijk adres en details
+

5.0
60 beoordelingen
Uitstekend
54
Heel goed
2
Voldoende
0
Slecht
4
Vreselijk
0

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Jean M
Da Nang, Vietnam29 bijdragen
Perfecte manier om een uur of zo door te brengen!
feb. 2020 • Stellen
Veel plezier en heerlijk informatief! Uitstekende presentatie en smakelijk product. Iedereen thuis krijgt hier fijne Peruaanse chocolade.
Google
Geschreven op 5 februari 2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Seward, Alaska
Minneapolis, MN1 bijdrage
Chocolade 101-klasse maken!
dec. 2019
Erg leuk, leerzaam en heerlijk! Abby was ontzettend grappig en onderhoudend! Ze bedekte alles van waar de cacaoboon wordt gekweekt tot de stappen die het neemt om er chocolade van te maken.
Google
Geschreven op 22 december 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

vnk2017
Chennai (Madras), India2 bijdragen
Bean to bar chocoladeworkshop
Mijn man en ik hebben geboekt om een dag van tevoren voor deze workshop te gaan. We wisten het niet eerder. De persoon die de workshop deed was erg leuk. Hij was grappig en hij is erg slim. Hij gaf ons veel inzicht dat we niet wisten over chocolade. Het was een absoluut genot om daar te zijn. De sessie was leuk, informatief en interessant. Het beste is dat we moesten experimenteren met het soort chocolade dat we wilden maken.
Ik vond het geweldig. Zou het zeker aanbevelen aan iemand die het nog nooit eerder heeft geprobeerd.
Google
Geschreven op 28 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Laura C
3 bijdragen
Heerlijk en smakelijk
jun. 2019 • Stellen
Mijn vriend en ik namen de les met Camilla als de instructeur en hadden een geweldige tijd! Het was informatief, interactief en erg leuk. Ik zou deze klas ten zeerste aanbevelen!
Google
Geschreven op 2 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hi Laura C! Thanks for your comment, we're happy to know that you enjoyed your time with us. We hope see you again soon!
Geschreven op 5 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

CaliforniaEnr
Tustin, Californië265 bijdragen
Een aanrader!
mei 2019 • Stellen
Onze vlucht kwam heel vroeg vanuit Lima en het hotel liet ons niet inchecken tot 12 dus de eerste les is om 8.30 uur. Dit was geweldig want dat vroeg niet verpestte onze lunch! Onze vrienden hadden het maanden eerder al gedaan en vertelden ons om het te doen. Het was leuker dan verwacht. Eigenlijk de bonen uitkiezen en ze roosteren, dan was het vermalen zo informeel en toegevoegd aan mijn kennis van chocoladegrootheid. Het was een leuke ervaring!
Google
Geschreven op 2 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thanks for your comment and for share your experience with us CaliforniaEnr! We're happy to know that you love chocolate as much as we do. We hope see you again soon!
Geschreven op 5 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

PEGGY A
SACRAMENTO92 bijdragen
Leuke tijden!
mei 2019 • Stellen
Na het zien van de Heilige Vallei, Incasites rond Cusco, wandelen over het Salkantay-pad en 2 dagen doorbrengen op Machu Picchu, waren we klaar voor iets anders. Dit was het! We waren gefascineerd om te zien hoe cacaobonen groeien, hoe ze worden verwerkt voor chocolade en om enkele van onze eigen lekkernijen te maken. Ana was een fantastische leraar, hield het tempo van de workshop in beweging en was heel leuk. Terwijl onze traktaties er niet zo goed uitzien na die avond naar de VS te zijn afgevoerd, is de smaak er nog steeds. Ik raad dit aan voor iedereen die op zoek is naar een leuke en leerzame ervaring - liefhebbende chocolade helpt.
Google
Geschreven op 1 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hi PeggyA566! Now your officially a chocolover! Thanks for that great comment, we are happy to know that you enjoyed your experience because yo love the chocolate as much as we do. We'll be glad to have you with us again!
Geschreven op 5 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Lauren
Cuzco, Peru4 bijdragen
Niet het geld waard
mei 2019
Voor mij was de workshop echt niet de $ 25 waard. Hoewel het begin van de workshop interessant was, toen we hoorden hoe cacaobonen werden geoogst en daarna zelf wat bonen gingen pellen en verbrijzelen, was de rest van de workshop nogal teleurstellend. In wezen brachten we het volgende uur door met het proeven van wat cacaothee, ondervraagd worden over het maken van chocolade en gedwongen worden om te zingen en dansen op de Macarena. . . toen er nog maar een paar minuten van de workshop over waren, liet onze leider ons vormen vullen met voorgemaakte 70% chocolade en wat hagelslag, en dat was het dan. We konden niets zien of doen in verband met het scheiden of temperen van de chocolade, wat het belangrijkste deel is van het "bean-to-bar" -proces als je het mij vraagt, en echt alleen maar over het feit dat het zelfs gebeurt.

Als je geld te besteden hebt en tijd om te doden, is het geen vreselijke ervaring, maar als je op het budget van een backpacker zit, zou ik je zeker aanraden om je geld ergens anders uit te geven. Je kunt het chocoladermaakproces leren en sowieso wat cacaothee proeven in een van de cacaomusea.
Google
Geschreven op 30 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hello laurelizabeth27, thanks for your comments, they help us a lot to improve our service to make the experience in Chocomuseo unforgettable. We can assure you that all the people who lived our workshop "bean to bar" enjoyed it very much, we have several comments from people who had a great time and want to repeat the experience. We mix the information with fun and flavor, to turn our visitors into true chocolovers, who always leave satisfied by what they learned and tried. We hope you come back soon and you can experience the delight of visiting us.
Geschreven op 5 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Erick F
New York, NY1 bijdrage
Geweldige klantenservice
Ik wilde souvenirs ophalen en was blij dat ik ChocoMuseo zag. Melanie begroette mijn vriend en ik en gaf ons een breif-rondleiding / geschiedenisles van de winkel. Ze was heel lief, zoals de chocolade uit de winkel. Ze liet ons veel van de producten proeven, en haar persoonlijkheid maakte de ervaring nog beter. Het was onmogelijk om iets niet te kopen met alle geweldige aanbevelingen die werden gesuggereerd. Als iemand Cusco bezoekt, zorg er dan voor dat ChocoMuseo een van jullie stopt en vraag om Melanie!
Google
Geschreven op 26 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thanks Erick F! We always work to offer you the best service and is great for us realize that we are doing a good job. Thanks for recommend us!
Geschreven op 28 mei 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Jordan Alvarez
1 bijdrage
Geweldige klantenservice en chocolade
mei 2019 • Vrienden
Ik had een geweldige ervaring bij Choco Museo. Het personeel is goed geïnformeerd en erg behulpzaam. Vooral Melanie, ze was geweldig om mee te praten en was de meest behulpzame persoon die ik heb mogen ontmoeten in Cusco. Ze ging door de chocoladewerkplaats en proefde met ons. Melanie hielp ons om weloverwogen beslissingen te nemen over geschenken, en liet ons een onvergetelijke ervaring achter in Cusco. Ik zal deze locatie zeker aanbevelen aan al mijn vrienden die op bezoek komen, vanwege de geweldige medewerkers.
Google
Geschreven op 26 mei 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Hi Jordanralvarez! Thanks for your comment, we're glad to know that you had an amazing experience at ChocoMuseo. We hope see you and your friend again!
Geschreven op 28 mei 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Darsha S
Anchorage, AK16 bijdragen
Leuke en leerzame ervaring
Dit was zelfs meer dan ik had verwacht, op een goede manier! We leerden niet alleen hoe we onze eigen chocolade konden maken, van het roosteren van de bonen tot het maken van de pasta, maar we leerden ook hoe we traditionele Myan-chocolade en de Spaanse / huidige warme chocolademelk moesten maken. Onze gids was leuk, vol van kennis en humor. Ik raad ten zeerste aan!
Google
Geschreven op 12 september 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 11 resultaten worden getoond
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: ChocoMuseo
Kim R
Kim R
00
Klein
Klein museum en zeer onvriendelijk personeel. Mag de naam museum niet dragen. Is gewoon een winkel..
Sanne V
Sanne V
00
Gaat nergens over...
Slechte uitleg, of eigenlijk geen uitleg. Vooral proeven en daarna kan je dure en niet eens echt lekkere chocola ko
Heleen M
Heleen M
00
klein museum - heerlijke chocofondue
Dit museum zit op meerdere plekken in Peru (en volgens mij ook Ecuador) gevestigd. Zelf geen workshop gedaan, wel i
marielleweewu
marielleweewu
00
Ga de workshop doen!
Qua museum stelt het weinig voor. Maar: de workshop is heel erg leuk! In 2 uur leer je alles over chocola en cacao.
Loes L
Loes L
00
Gezellig en klein
Klein plekje over chocolade en je krijgt allerlei chocolade-afgeleiden te proeven (thee, pasta, likeur, chocolade).
Ruthie_Belgium
Ruthie_Belgium
00
Mmmm chocolade in Peru
Er was leuke info over de cacao kweek in zuid amerika, een paar proevertjes. En een lekkere (mega) brownie!
Bjorn S
Bjorn S
00
Leuk restaurantje
Leuk restaurantje met lekkere speciaal biertjes en lekkere pannenkoeken. En natuurlijk veel chocolade. Worden ook w
Gerlinda V
Gerlinda V
00
Klein maar mooi opgezet
Piek klein museum midden in Coscu, Peru. Heel mooi opgezet, schoon en verzorgd. Informatief en speelse uitleg. Je k
johanna2015106
johanna2015106
00
Leuk museum voor als je tijd hebt
Leuke rondleiding van ongeveer eenhalf uur. Je mag van alles proeven en het geeft een goed idee van het proces van
Nicky D
Nicky D
00
weetjes over chocolade
Leuk om te doen en probeer maar te weerstaan aan de verleiding om vanalles te kopen.Je krijgt er info over de berei
Anna C
Anna C
00
Leuk, gratis en interessant!
Toegang is gratis. Rondleiding informatief en de chocolade creaties in het restaurant zijn de-li-ci-ous! Gewoon doe
Dieke20
Dieke20
00
Leuk museum, fantastische warme chocolademelk
Het museum is klein, maar leuk om te bezoeken en de informatie wordt op een leuke manier weergegeven. Ga na afloop
Veelgestelde vragen over Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco


Prijzen bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco beginnen vanaf 21,60 €. Ontdek en boek bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco op Tripadvisor

Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco wordt gehost door ChocoMuseo. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met ChocoMuseo op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Bean-to-Bar Chocolade Workshop in ChocoMuseo Cusco op Tripadvisor