Tours en tickets

Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin aangeboden door AAT Kings

Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin

Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin
4.5
Boek van tevoren
vanaf
€ 135,78
per volwassene
Gratis annuleren
Weet u het niet zeker? U kunt deze reservering tot 24 uur van tevoren annuleren voor een volledige restitutie.
Snapshot van tour
Sla het gedoe van het rijden over en bedek gemakkelijk veel grond
Duur:
11 u.
Er worden voorzorgsmaatregelen genomen voor covid-19
Ophalen bij hotel mogelijk
Groepsgrootte:
50
Soort ticket:
Mobiel
Gratis annuleren
Over
Verken de natuurlijke schoonheid van Litchfield National Park tijdens een dagtour vanuit Darwin. Na een probleemloze rit van de stad, geniet je van een landschap met moessonbossen, watervallen, oude rotsformaties en enorme termietenzuilen. Zwem in natuurlijke zwemgaten in de buurt van de watervallen en leer over de Aboriginal legendes van dit land. Inclusief lunch in het Litchfield Cafe en ophalen en inleveren van het hotel.
Bereid je goed voor
  • Duur: 11u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels
Hoogtepunten
  • Ga naar Florence Falls, Wangi Falls en andere populaire plekken
  • Ontdek de schilderachtige schoonheid van het Tafelbladbereik
  • Inclusief lunchbuffet en vervoer heen en terug van geselecteerde hotels
Wat je kunt verwachten
Bereid je goed voor
  • Duur: 11u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Engels
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
  • Ga naar Florence Falls, Wangi Falls en andere populaire plekken
  • Ontdek de schilderachtige schoonheid van het Tafelbladbereik
  • Inclusief lunchbuffet en vervoer heen en terug van geselecteerde hotels
Wat je kunt verwachten
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 2230D22L
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Lunch
  • Chauffeur / gids
  • Live commentaar aan boord
  • Voertuig met airco
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Nationale parkkosten
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Eten en drinken, tenzij anders vermeld
Duur
11 u.
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • Hotel pick-ups beginnen voorafgaand aan de start van de tour. Raadpleeg uw voucher voor de ophaaltijd van uw hotel of bel de operator. Je wordt opgehaald bij het hotel dat je hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst. Als u uw ophaallocatie wilt wijzigen, moet u de exploitant minstens 24 uur voorafgaand aan de reis bellen. Als uw hotel niet in de vervolgkeuzelijst staat, wordt de operator niet opgehaald bij uw hotel. Bel de operator om een andere ophaaltijd en locatie te regelen.
  • Ophalen bij hotel is mogelijk. Bekijk de hotellijst op onze afrekenpagina om te bekijken of jouw hotel tussen de ophaalpunten staat.
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Gelieve tijdens het reserveren uw specifieke dieetwensen te vermelden
  • Breng zonbescherming, insectenwerend middel, waterfles, zwemkleding en handdoek mee
  • Let op: tijdens het natte seizoen kan uw route enigszins verschillen
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Tijdens het boekingsproces moet je de ophaaldetails van je hotel kiezen. Als uw hotel niet in de vervolgkeuzelijst staat, wordt de leverancier niet opgehaald bij uw hotel en moet u contact opnemen met de leverancier om een geschikt alternatief te regelen
  • Gasten die een rolstoel nodig hebben, zijn van harte welkom op onze rondleidingen, mits ze worden begeleid door een valide begeleider en geen speciale assistentie van de leverancier nodig hebben om aan boord te gaan en van boord te gaan. Rolstoelen worden onderweg onder het voertuig opgeslagen. Als u met een rolstoel reist, moet u ten minste 72 uur voor vertrek contact opnemen met de leverancier om ervoor te zorgen dat uw rolstoel kan worden ondergebracht.
  • Als u reist met een baby die een kinderwagen nodig heeft, moet u ten minste 72 uur voor vertrek contact opnemen met de leverancier om ervoor te zorgen dat deze kan worden ondergebracht.
  • Deze ervaring vereist een minimum aantal reizigers. Als het is geannuleerd omdat aan het minimum niet is voldaan, wordt een andere datum / ervaring of een volledige teruggave aangeboden
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 50 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Lunch
  • Chauffeur / gids
  • Live commentaar aan boord
  • Voertuig met airco
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Nationale parkkosten
Uitsluitingen
  • Fooi
  • Eten en drinken, tenzij anders vermeld
Vertrekgegevens
  • Ophalen van reizigers is mogelijk.
  • Hotel pick-ups beginnen voorafgaand aan de start van de tour. Raadpleeg uw voucher voor de ophaaltijd van uw hotel of bel de operator. Je wordt opgehaald bij het hotel dat je hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst. Als u uw ophaallocatie wilt wijzigen, moet u de exploitant minstens 24 uur voorafgaand aan de reis bellen. Als uw hotel niet in de vervolgkeuzelijst staat, wordt de operator niet opgehaald bij uw hotel. Bel de operator om een andere ophaaltijd en locatie te regelen.
  • Ophalen bij hotel is mogelijk. Bekijk de hotellijst op onze afrekenpagina om te bekijken of jouw hotel tussen de ophaalpunten staat.
Duur
11 u.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Gelieve tijdens het reserveren uw specifieke dieetwensen te vermelden
  • Breng zonbescherming, insectenwerend middel, waterfles, zwemkleding en handdoek mee
  • Let op: tijdens het natte seizoen kan uw route enigszins verschillen
  • Kleine kinderen moeten op schoot
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Tijdens het boekingsproces moet je de ophaaldetails van je hotel kiezen. Als uw hotel niet in de vervolgkeuzelijst staat, wordt de leverancier niet opgehaald bij uw hotel en moet u contact opnemen met de leverancier om een geschikt alternatief te regelen
  • Gasten die een rolstoel nodig hebben, zijn van harte welkom op onze rondleidingen, mits ze worden begeleid door een valide begeleider en geen speciale assistentie van de leverancier nodig hebben om aan boord te gaan en van boord te gaan. Rolstoelen worden onderweg onder het voertuig opgeslagen. Als u met een rolstoel reist, moet u ten minste 72 uur voor vertrek contact opnemen met de leverancier om ervoor te zorgen dat uw rolstoel kan worden ondergebracht.
  • Als u reist met een baby die een kinderwagen nodig heeft, moet u ten minste 72 uur voor vertrek contact opnemen met de leverancier om ervoor te zorgen dat deze kan worden ondergebracht.
  • Deze ervaring vereist een minimum aantal reizigers. Als het is geannuleerd omdat aan het minimum niet is voldaan, wordt een andere datum / ervaring of een volledige teruggave aangeboden
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 50 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Laatst bijgewerkt: 6 jul. 2020
Een opmerking van Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin
Please bring your own washable face mask and gloves. Should an unexpected situation arise, additional face masks, rubber gloves, antiviral sprays/wipes are available for guest distribution. Group sizes will be continuously reviewed to align with government recommended protocols.
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
Reisroute
  • U wordt opgehaald
    Bekijk belangrijke informatie voor details
  • 1
    Florence Falls
    Stop: 60 minuten
    Meer informatie
  • 2
    Tolmer Falls
    Stop: 30 minuten
    Meer informatie
  • 3
    Wangi Falls
    Stop: 60 minuten
    Meer informatie
  • 4
    Magnetic Termite Mounds
    Stop: 20 minuten
    Meer informatie
  • 5
    Howard Springs Nature Park
    Stop: 30 minuten
    Meer informatie
  • U keert terug naar het startpunt
+
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
4.5
64 beoordelingen
Uitstekend
37
Heel goed
15
Voldoende
6
Slecht
3
Vreselijk
3

Stellen
Mark our guide was exceptional. He had a wonderful voice which was easy to listen to. He mixed interesting facts with jokes and humour. He was thorough with safety, info on what to expect and where to go for the walks. He catered to all levels of fitness and gave you options of which was the best way to get to each falls. Couldn’t talk more highly of this guide. His co pilot Cam was friendly and helpful too. Lunch was filling. It was a memorable day due to his expert skills. Highly recommend
Geschreven op 14 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

barbied1151
Melbourne, Australië10 bijdragen
Our one day tour of Lichfield National Park with Shane of AAT Kings was an excellent experience. His knowledge and information of the park was excellent. He made the day fun and full of experiences. Very thoughtful and helpful. The lunch provided was excellent.
Geschreven op 14 augustus 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Don Bull
Adelaide, Australië7 bijdragen
We chose ATT Kings ‘Litchfield National Park Waterfalls’ one day tour and thoroughly recommend it.
It covers a lot of territory and is very good value at $192 pp. This includes a healthy lunch at Wangi Falls.
Highlights include visiting the huge Magnetic Termite Mounds, two swimming opportunities at Florence Falls and Wangi Falls - we both swam in these beautiful and refreshing plunge pools. The easy walk back to or from Florence Falls is along the gorgeous Shady Creek Track.
Also, a visit to a lookout over the immense Tolmer Falls and on the way back to Darwin we stopped at Howard Springs and fed the turtles and barramundi.
One of the main reasons for this being such a successful experience for us was the quality of our guide and driver for the day, Prem. His manner was very friendly, courteous and thoughtful. At all times his commentary was concise, clear and very informative. He made sure that we were given very clear instructions as to directions for walks and the times we needed to return to our coach. This ensured that the day went very smoothly and we were on time for all the stops we needed to make in this busy tour.
We were picked up at 7:15am and dropped back at 5:30pm.
Big thanks to Prem for a great day out in Litchfield.
Geschreven op 30 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

bsjd2008
Melbourne, Australia23 bijdragen
This was an amazing day and the driver was fantastic. He was very knowledgeable and had a great personality.
The scenery was beautiful and the waterfalls we went to were glorious.
Our lunch was fresh and delicious.
It is a great company to travel with and the coach was very comfortable .
Definitely a trip to do.
Geschreven op 26 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Safari564672
3 bijdragen
What to expect:

"listen to your guide’s narration on the drive to the park"... this includes bad Dad jokes, which he seemed to think were terribly funny (even if very few did).

"Rest and recharge with a cold buffet lunch...where you can indulge in a slice of famous cheesecake" you would believe that this cheesecake would have been available to everyone but wasn't as the cafe ran out... it is also $8.50 a slice...

I would have to also strongly disagree with the bus driver's need to (and encourage) humiliate those who were late back to the bus, particularly as most were elderly. A women was 3 (!) minutes late back and the driver told everyone to clap her as she got on ... really?! Rather than there be some kind of concern for her welfare, there was this kind of insidious bullying... I advised her later on that I didn't partake or approve of what happened and she told me that she had previously ask the driver for water and he refused to give her any, saying that "there is water at lunch". The water was stowed under the bus and we had been told it was readily available.

Some people make think that this kind of pack mentality is the way things are but I believe that AAT Kings as a responsibility to ensure that EVERYONE has a pleasant experience...

Also leave out the "Bombing of Darwin" video... there's so many nicer experiences you can show.
Geschreven op 17 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AATKings_Sales_Team
Thank you for passing this feedback on and we apologize for this experience, we have passed on to our operations team in Darwin for review. Thanks, Jacob from AAT Kings
Geschreven op 22 juli 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Lisa H
1 bijdrage
Our bus driver/guide Graham was very informative & attentive. There were just the right amount of stops at places accessible by people of all abilities. Lunch at Wangi was basic but fresh. The rangers do need to be contacted however about bus parking issues & lack of open toilet facilities.
Geschreven op 4 juli 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AATKings_Sales_Team
Thank you so much, we are really glad you enjoyed your trip to the spectacular Litchfield National Park with us. AAT Kings
Geschreven op 5 juli 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

The Luxury Life
Sydney, Australië174 bijdragen
This review is intended to help travellers determine whether this is the Litchfield National Park tour for them. The tour is in the style that you would recommend your elderly relative do when in Darwin (and we were probably the only people on our fully booked Sunday tour under 65 years of age). No frills or thrills - get off the bus, look at a waterfall, get back on the bus and do the same thing over a few times.

We were picked up from our hotel at 7.20am in an AAT Kings coach driven by our tour guide (the tour guide, Rebecca, was personable and did the best she could do on this itinerary).

The first stop on the journey is the a cafe in the town of Batchelor (all there is to see is the cafe). Then on to Litchfield.

As you journey through Litchfield from the road you see termite mounds. Hundreds of them. And then you arrive at the fist tour stop in Litchfield - a 25min stop to look at termite mounds before heading to Florence Falls.

At Florence Falls, close by the carpark is a viewing deck where you can see the waterfall. If you wish to get to the swimming spot (which I recommend) you have two options - the trail or the stairs. The trail takes about 20minutes, the stairs approximately 4minutes. We took the trail down (and stairs back) which gave us about 15 minutes to enjoy swimming in the plunge pool before we had to rush for the bus. This is the only opportunity to swim and the only opportunity to actually interact with Litchfield. It beggars belief that so much time is spent at other locations and Florence Falls is so short. The itinerary needs to be amended to allow you to enjoy the one good thing on the tour.

Make sure you get in the water and enjoy the pools at Florence Falls. It is the highlight.

After Florence Falls, you head to another waterfall - Tolmer Falls - but this one can only be viewed from a distance. And that is literally the only thing that can be done at this spot.

When you’re done staring at Tolmer Falls from the viewing deck, the tour heads off to Wangi Falls. 2.5 hours are set aside for Wangi Falls, which includes lunch. Lunch consists of self-serve cold cuts, tin beetroot, pasta salad and potato salad. A bit of an embarrassing meal, but what do you expect for $205 per person.

The actual water fall at Wangi Falls was impressive. But staring at it (after lunch) was the only thing available to do at this stop (no swimming allowed presently). Why on earth are we scheduled 2.5hours here? It quickly got boring and the patrons were hovering around the bus well in advance of the scheduled departure time.

The journey back to Darwin then starts via a stop at Howard Spring Nature Park. Howard Spring Nature Park is a children’s playground (seriously, it is a playground with swings and toddler pool) with a small lake surrounded by “toxic” water warning signs. Who thought this was a good idea? It has no place on the tour.

Very disappointed with the itinerary. Florence Falls was the only highlight. I’ve never felt more isolate from nature in a national park than on this tour. No doubt, this is the ideal tour for a certain type of traveller - but not for me.

If you want to spend time actively doing something in Litchfield, this is not the tour for you.
Geschreven op 12 juni 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AATKings_Sales_Team
Hi there, thank you very much for taking the time to review our tour to Litchfield National Park and we are sorry to see that you didn't overly enjoy your time with us, which is a shame as this tour is one of our most popular. We will pass on your feedback to our operations team, generally more time is spent at Florence Falls allowing guests to enjoy a refreshing swim and it is unfortunate you were not able to swim at Wangi, it is outside of our control if swimming is permitted on the day. Our itinerary is designed for those with limited time in Darwin and do not wish to self-drive which of course would allow for a more in depth visit of some of these amazing locations. If you do wish to raise anything further we would really welcome your feedback by emailing sales@aatkings.com.au Kind Regards Jacob from AAT Kings
Geschreven op 15 juni 2022
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Peter E
Bern, Zwitserland72 bijdragen
The two waterfall sites and t/he swimming pool were excellent. Improvement is possible in reducing the length of the truck stops, and an improvement to the buffet lunch.
As always in Australia, a lot of time has to be spent driving in the coach. Be mentally prepared for this.
Geschreven op 21 mei 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Emma T
1 bijdrage
On May 12 we were driven by the very entertaining Shane, who gave us a very informative commentary. He was particularly caring with the several quite elderly passengers, advising them about limitations on walks, etc.
One lady became quite overcome from the heat and breathing difficulty, and Shane very kindly escorted her back to the bus.
I was devastated to find I had left my phone in the toilet block at Tolmer Falls when we arrived for lunch at Wangi Falls. Shane drove me back to Tolmer Falls , arranged for lunch to be kept for me, and missed out on his own lunch .
Thankfully, my phone was still where I left it!!
Such a wonderful experience of kindness out in that remote and awe inspiring landscape. Thank you Shane!!!!!!
Geschreven op 17 mei 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Jenny G
3 bijdragen
Stellen
A long day with much driving but well worth the experience. Stunning landscapes to see and swim in. Driver Shane was knowledgeable, helpful and careful with all passengers. Magnificent Aussie bush.
Geschreven op 15 april 2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

1-10 van de 64 resultaten worden getoond
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: AAT Kings
Els v
Els v
00
3 daagse tour naar Kakadu en Lichfield nat. park
Geboekt voor 3 daagse tour naar de parken in het noorden, de eerst dag met een grote touringcar opgehaald en met 29
Veelgestelde vragen over Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin


Prijzen bij Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin beginnen vanaf 132,75 €. Ontdek en boek bij Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin op Tripadvisor

Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin wordt gehost door AAT Kings. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met AAT Kings op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Dagtour naar Litchfield National Park vanuit Darwin op Tripadvisor