Tours in Wenen
Wenen: 1-daagse hop-on, hop-off-bustour & City Airport-trein
3.5

Wenen: 1-daagse hop-on, hop-off-bustour & City Airport-trein

Door Big Bus Vienna
Informatie
Dompel jezelf onder in de fascinerende geschiedenis van Wenen tijdens een hop on, hop off-sightseeingtour van 1 dag. Luister naar verhelderend audiocommentaar en stap op elk gewenst moment uit de bus om te verkennen. Profiteer bovendien van retourvervoer vanaf de luchthaven met een City Airport Train-ticket. Bij aankomst op de luchthaven van Wenen volgt u de groene CAT-borden naar het perron en stapt u rechts op de trein. Stap aan boord van moderne dubbeldekkertreinen en bereik het station Wien Mitte-Landstraße in slechts 16 minuten, met een directe verbinding met de Weense metro. Op de dag van vertrek heeft u de mogelijkheid om uw bagage in Wien Mitte in te checken en de rest van uw tijd in de stad door te brengen zonder deze te hoeven dragen. Ontdek het oude Wenen, inclusief de Opera, het Museumkwartier, de Hofburg, het parlement, het stadhuis en het Donaukanaal terwijl je langs de Rode route reist. Bezoek op de blauwe lus de buitenwijken van Wenen, het expressionistische herkenningspunt van Hundertwasserhaus!
vanaf
€ 57,00
per volwassene
LaagsteprijsgarantieReserveer nu, betaal laterGratis annuleren

Van 16-99 jaar
Duur: 1 u. 50 min.
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Audiogids: Arabisch, Duits, Chinees, Russisch, Koreaans, Portugees, Engels, Italiaans, Frans, Spaans
Meer


  • Koptelefoon
  • Wifi aan boord
  • City Airport-treinkaartje (retour)
  • Onbeperkte hop on, hop off-sightseeingbustour

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
Als je vragen hebt over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 6603P5

  • Je ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers

  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Als je vragen hebt over deze tour of als je hulp nodig hebt om je boeking te doen, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 6603P5

Je plek reserveren
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

Soortgelijke ervaringen

Over de operator
Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder lees je wat mensen over deze operator te zeggen hebben:
  • Big Bus Vienna
    2.119
    Wenen, Oostenrijk
    Lid geworden in januari 2014
  • pgvanrooijen
    0 bijdragen
    3,0 van 5 bollen
    Blauw + Rood-
    Van de twee routes was de blauwe de beste. Die is ook als eerste gedaan. Daarna de rode die een gedeeltelijke overlap kende met blauw. Dat is al minder. Daarnaast had de rode route echt oninteressante stukken langs de riviercruise aanlegplaatsen. De oostwaarts gelegen punten waren niet bijster interessant. Ander minpunt was de temperatuur in de bus. Het was maandag jl. erg warm,waar niets aan werd gedaan. Kap er af of airco aan bijvoorbeeld. Wij waren blij dat de rode rit er op zat.
    Geschreven op 2 april 2024
  • N8140VOdd
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Een fijne manier om dezedrukke stad te verkennen.
    Rijden op tijd, denken met je mee. Zo kom je op de mooiste plekken in Wenen. Wij hebben een weekkaart gekocht en hebben op deze manier Wenen bezocht samen met app get your guide.
    Geschreven op 10 september 2023
  • Patjes26
    0 bijdragen
    4,0 van 5 bollen
    Wenen in 2 uur
    In een tweetal uren rijd je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Wenen. Je krijgt ook een duidelijke uitleg over geschiedenis van Wenen en de bezienswaardigheden. Zeer handig als je weinig tijd hebt om Wenen te bezoeken.
    Geschreven op 24 augustus 2022
  • verkleijpeter
    0 bijdragen
    4,0 van 5 bollen
    Geen moment wennen in Wenen. Je voelt je direct thuis
    Je komt met deze bus langs de meeste bijzondere plekken. Volg eerst de hele route en kijk wat er te zien is en neem dan de route nog een keer naar een plek waar je naar terug wil. Heb je een driedaagse kaart danken je ook nog een bootreisje over de Donau maken.
    Geschreven op 22 juli 2022
  • pattyH16
    0 bijdragen
    4,0 van 5 bollen
    Wenen is een aanrader
    Niet zo lang in Wenen dus om zoveel mogelijk te zien eerst de bustour gedaan In 2 uur een grote tour gedaan, veel gezien, aan de Donau geweest Dan het autovrije gedeelte te voet gedaan Veel veel volk en super gezellig Wenen is mooi en de moeite waard
    Geschreven op 23 december 2021
  • Yvonne G
    0 bijdragen
    4,0 van 5 bollen
    Goed geregeld
    Prima geregeld, mogelijkheden werden goed uitgelegd door personeelslid van Big Bus. Enige overlap tussen de lijnen rood en blauw is er wel.
    Geschreven op 19 oktober 2021
  • cu367
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Imperial City Walk with Yue Mayr
    We hebben een uitstekende rondleiding gehad in Wenen. Onze gids Yue Mayr wist veel over de stad te vertellen en bracht de informatie met de nodige humor. Zeker een een aanrader.
    Geschreven op 13 juli 2021
  • mariawjw
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Echt een aanrader!
    Ik heb op Museumplatz een ticket gekocht en heb op 1 dag allebei de routes gedaan. Het was echt heerlijk. Binnen een korte tijd heb je Wenen (aan beide kanten van de rivieren) gezien en je kunt voor jezelf beslissen welke plekken je nog eens wilt bezoeken. Ook de geschiedenis die je te horen krijgt tijdens het rijden is echt interessant. Dit is echt een aanrader voor je eerste dag in Wenen of wanneer je niet lang in de stad bent.
    Geschreven op 12 april 2020
  • MarcR2993
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    alles in groot wenen in drie dagen per bus
    drie dagen pas ,je kan vele touren maken rond de stad naar wiener woud(wijn...) over de donau bootrondvaartje enz innerstad doe gewoon tevoet ,korte afstanden
    Geschreven op 2 februari 2020
  • xax y
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    5 daagse citytrip naar wenen
    Tijdens ons bezoek een ticket gekocht voor 48 uur bij wenen hop-on hop-off bus tour. Overal even vriendelijk personeel . Ons hotel lag op wandelafstand van stop 4 van de rode lijn en men moet nooit lang wachten op de volgende bus. De verkregen uitleg via de oortjes is een van de beste die we ooit al te horen kregen in vergelijking met andere steden op big bus toeren. De verkregen uitleg per thema werd telkens beeindigd met passende muziek. Een echte aanrader om een snelle verkenning te doen van wat je later uitgebreid wil gaan bezoeken.
    Geschreven op 29 september 2019
  • Quest757474
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Met wener charme
    Perfecte mogelijgheid om met stad kennis toe maken. Soms uitstapen en volgende bus nemen. Zo leer je een stad kennen
    Geschreven op 4 juni 2019
  • 177wimp
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Prima manier om Wenen te vekennen
    We hebben een ticket voor twee dagen gekocht en dag drie was gratis, we hebben zodoende alle highlights van Wenen gezien en verschillenden nader bezocht. De begeleiding tijdens de bustour is prima geregeld met oorphones. Aanrader om Wenen te leren kennen.
    Geschreven op 10 april 2019
  • Christine1263
    0 bijdragen
    2,0 van 5 bollen
    Geen goeie ervaring
    Slechte communicatie omtrent dualisering online bestelde voucher. Onbeleefde buschauffeurs. Aan Schönbrunn staaltje van pure professionele onwetendheid en slechtste organisatietalent ooit, meegemaakt. Laat bv eerst mensen langs achter uitstappen. Tel dan hoeveel plaatsen vrij komen. Open dan enkel vooraan en laat het aantal mensen op die er nog bij kunnen. Maar dit had de begeleider blijkbaar niet door.... integendeel, pure chaos.waardoor wij met ons ma van 80j tot 2x toe een bus hebben zien doorstappen. Want onze moeder, die minder mobiel is, kon niet zo rap de bus op waardoor telkens de lege plaatsen in 1,2,3 ingenomen werden. Maar tegen dat de volgende bus aankwam stond er a alweer een grote groep te wachten met hetzelfde probleem als gevolg. Hoera voor het bankje die bij de halte stond, zo moest onze moeder geen 40 minuten rechtstaan!
    Geschreven op 1 april 2019
  • Rob Yvonne v
    0 bijdragen
    1,0 van 5 bollen
    Slecht
    30 december kaartjes gekocht voor de blauwetour met de hop on hop off bus. Het regende die dag, toen we in de bus stapten waren er geen zitplekken meer over. Dus moesten we staan, en vele met ons. Bij haltes stonden mensen in de regen en konden de bus niet in, te vol. En zo ging het de hele tour. Te veel kaartjes verkocht naar onze mening, de helft van de tour niet goed kunnen zien door de bomvolle bus. 😡
    Geschreven op 1 januari 2019
  • Gery L
    0 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Heerlijk relaxed door Wenen
    Alhoewel we al meerdere keren in Wenen zijn geweest nog nooit de grote busrit gedaan. Dus deze keer een ticket geboekt en ons laten vervoeren. Heel interessante uitleg gehoord over bepaalde plaatsen, dingen die niet in boekjes vermeld staan. Zeker de buitenbuurt van Wenen is ook de moeite wasrd
    Geschreven op 8 november 2018
Alle 2.119 beoordelingen weergeven
Deze beoordelingen bevatten de subjectieve meningen van leden van Tripadvisor en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor controleert beoordelingen in het kader van onze normen voor betrouwbaarheid en veiligheid die toonaangevend zijn in de reisbranche. Lees ons transparantierapport voor meer informatie.

We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
3.5
3,5 van 5 bollen6 beoordelingen
Uitstekend
2
Heel goed
0
Voldoende
3
Slecht
0
Vreselijk
1

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit hun oorspronkelijke taal.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Nina B
4 bijdragen
3,0 van 5 bollen
mrt. 2024 • Vrienden
Too much music and too little information.
The sights were usually already over when the information came via the guide.

This works a lot better in other cities and is far more informative.

Therefore unfortunately only 3 stars
Geschreven op 1 april 2024
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hallo Nina B, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns eine Bewertung zu hinterlassen. Es tut uns leid wegen der Audio-Erfahrung. Wir werden uns das genauer ansehen. Trotzdem hoffen wir, dass Sie einen schönen Aufenthalt in Wien hatten. Mit freundlichen Grüßen, Big Bus Vienna
Geschreven op 3 april 2024
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Brian C
Lanark, UK361 bijdragen
5,0 van 5 bollen
dec. 2023 • Stellen
Well worth the cost to see the main sights and help to get orientated in what is a big city. Very helpful team member at The Opera House stop - Australian Paul. Thank you
Geschreven op 22 december 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dear Brian C, Thank you so much for taking the time to leave us such an amazing review! We are pleased Paul provided excellent customer service and was very helpful. We will pass on your praise to him. We also hope you had a lovely time in Vienna. Kind regards, Big Bus Vienna
Geschreven op 30 december 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Ru L
1 bijdrage
1,0 van 5 bollen
dec. 2023 • Gezinnen
Driver was permanently on this cell phone on privat conversation and texting !!!
Almoste crashed in an other Bus about that !!!!
Geschreven op 16 december 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dear Ru L, Thank you for taking the time to leave us a review and bringing this to our attention. This is something very serious and we are very concerned about this. I would like to apologise about the driver´s actions and the experience you had. Are you able to please write us an email providing details to infovienna@bigbustours.com so that we can investigate this further. Once again we apologise regarding your experience. Kind regards, Big Bus Vienna
Geschreven op 27 december 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Ka S
1 bijdrage
3,0 van 5 bollen
okt. 2023 • Gezinnen
Unfortunately, very disappointed. Almost boring. The price was far too high. We all hoped for more.
However, it must be said that the bus was very clean and that there are free headphones.
Geschreven op 1 oktober 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hallo Ka S., wir freuen uns über Ihre ehrliche Bewertung. Wir haben einen hohen Anspruch an uns selbst und sind daher enttäuscht, dass Ihre Erfahrung mit uns nicht positiv war. Nochmals vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns mitzuteilen, wie wir uns verbessern können. Wir hoffen, dass Sie uns in Zukunft wieder in Betracht ziehen werden. Mit freundlichen Grüßen, Big Bus Vienna
Geschreven op 3 oktober 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Jacqueline C
6 bijdragen
3,0 van 5 bollen
It’s awesome to learn all the things that surround the city. But this bus is an oven!! Bottom of the bus has no ac, and only two small windows. Top is without roof and the sun is horrible. I was cooking alive in there.
Geschreven op 20 augustus 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dear Jacqueline C, Thank you for taking the time to leave us feedback about your experience with us. Unfortunately it is very unusually hot in Vienna at the moment and sadly not all our buses have AC in them. We are working on changing this going forwards. There is also a law in Austria, where all of our buses are required to have a roof on them. Despite this, we hope you had a lovely time in Vienna. Kind regards, Big Bus Vienna
Geschreven op 26 augustus 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Mona M
1 bijdrage
5,0 van 5 bollen
mei 2023 • Stellen
Super Tour👍🏽 Personal ist spitze, super freundlich und hilft bei Problemen sofort! Absolut weiterzuempfehlen:)
Geschreven op 31 mei 2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hallo Monamb1547px, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns eine so gute Bewertung zu hinterlassen. Wir sind sehr stolz auf unsere Mitarbeiter und freuen uns sehr über den Service, den sie für Sie erbracht haben. Wir hoffen, Sie hatten eine wunderbare Zeit in Wien. Mit freundlichen Grüßen, Big Bus Vienna
Geschreven op 2 juni 2023
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

Wenen: 1-daagse hop-on, hop-off-bustour & City Airport-trein aangeboden door Big Bus Vienna

Alle Wenen hotelsHoteldeals voor WenenLastminutehotels in Wenen
Alle dingen om te doen in Wenen
RestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's