Tours in Salzburg
Sla de wachtrij over: Tour naar het Adelaarsnest in Berchtesgaden vanuit Salzburg
4.5

Sla de wachtrij over: Tour naar het Adelaarsnest in Berchtesgaden vanuit Salzburg

Door Salzburg Panorama Tours
Informatie
Het Adelaarsnest, Hitlers voormalige toevluchtsoord in de bergen, kan grote menigten aantrekken. Denk dus vooruit en vermijd de wachtrijen door te kiezen voor deze tour met entree zonder wachtrij. Geniet van het gemak van retourtransfers per touringcar vanuit Salzburg, zodat u niet zelf hoeft te navigeren. Eenmaal op het Adelaarsnest wordt u begeleid door een gids die u de geschiedenis van de locatie uitlegt.
vanaf
€ 95,00
per volwassene
LaagsteprijsgarantieReserveer nu, betaal laterGratis annuleren

Leeftijden 0-99, maximaal 50 per groep
Duur: 4 u. 30 min.
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Livegids: Duits, Engels
Meer

Hoogtepunten
  • Stressvrije reis naar het Adelaarsnest met retourtransfers inbegrepen
  • U hoeft niet in lange wachtrijen te staan. Geniet van toegang zonder wachtrij.
  • Een gids begeleidt u zodat u niet verdwaalt
  • U komt langs prachtige bezienswaardigheden zoals kasteel Hellbrunn en het Konigsee-meer

  • Plaatselijke gids
  • Vervoer heen en terug met de bus vanuit Salzburg
  • Ticket voor toegang zonder wachtrij voor het Adelaarsnest
  • Voertuig met airco
  • Keer vervolgens met de lift terug naar het Adelaarsnest
  • Entree/toegang - The Eagle's Nest
Niet inbegrepen
  • Fooi
  • Eten en drinken
  • Ophalen en afzetten bij hotel


Start:
  • Hubert-Sattler-Gasse 1, 5020 Salzburg, Austria
    De tour vertrekt vanaf het busstation aan de Mirabellplatz, op de hoek van Hubert Sattler Gasse 1 (voor de Andräkirche).
Einde:Deze activiteit eindigt weer bij het ontmoetingspunt.

    • Niet rolstoeltoegankelijk
    • Toegankelijk voor kinderwagens
    • Dichtbij openbaar vervoer
    • Kleine kinderen moeten op schoot
    Als je vragen hebt over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 3595004

    • Je ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
    • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
    • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
    • Adelaarsnest ligt op 1.800 meter hoogte. In het zeldzame geval van ongunstig of slecht weer is annulering/wijziging van de tour mogelijk om veiligheidsredenen.
    • geen huisdieren toegestaan
    • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kun je kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
    • Er nemen maximaal 50 reizigers deel aan deze tour/activiteit

    • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

    Als je vragen hebt over deze tour of als je hulp nodig hebt om je boeking te doen, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 3595004

    Je plek reserveren
    Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

    Soortgelijke ervaringen

    Reisroute
    • Hubert-Sattler-Gasse 1, 5020 Salzburg, Austria
      De tour vertrekt vanaf het busstation aan de Mirabellplatz, op de hoek van Hubert Sattler Gasse 1 (voor de Andräkirche).
    • Komt langs
      Salzburg
      Untersberg
    • 1
    • 2
    Over de operator
    Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder lees je wat mensen over deze operator te zeggen hebben:
    • Salzburg Panorama Tours
      6.119
      Salzburg, Oostenrijk
      Lid geworden in augustus 2009
    • veroniek k
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      De Alpen
      Wat een mooie omgeving. We hebben genoten van de trip. Ook de Keizersee en Bergteschade waren een leuk bezoek waard Klein busje met 8 personen
      Geschreven op 6 mei 2024
    • luciussilvae
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Top tour with an amazing guide.
      De tour van The Sound of Music stond al zeer lang op ons Bucket List. Eindelijk waren we dan in Salzburg en boekten wij de tour rechtstreeks bij Panorama Tours. De zaakvoerder van de tourmaatschappij was ten tijde van de opnamen van de film in Salzburg chauffeur voor de crew en acteurs en heeft nog heel wat mensen van de crew teruggezien op deze tour. Wij waren met heel wat volk en werden verdeeld in groepen van 8 en trokken er op uit met kleinere busjes in plaats van de grote Panorama Tours bus. Voordeel hiervan was dat we de deskundige uitleg van Birgit onze chauffeur/gids beter konden horen en haar ook bevragen in kleine groep. Ze deed dat meer dan uitstekend en kende ook heel wat anekdoten over de opnamedagen. Bovendien was ze een zeer lieve dame die graag deed wat ze deed, dat voelde je. De tocht stond volledig in het teken van het bezoeken van zoveel mogelijk filmlokaties en bracht ons in volgorde naar Mirabella Paleis, Slot Leopoldskon, Slot Hellbrunn, het dorpje St Gilgen en de Basiliek St Michaël in Mondsee.
      Geschreven op 26 maart 2024
    • Seaside49017986166
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Een aanrader
      Was een super mooie namiddag. Perfecte uitleg hoe de film gemaakt werd.De mooie locaties en de prachtige omgeving. Ivo was de beste chauffeur en David was de beste acteur.
      Geschreven op 26 februari 2024
    • andre123452019
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Op een zonnige zondag in september.
      Het was fantastisch, Brigitte en Ferdinand leiden deze tour. Ze pasten precies in deze setting. Zij wist er veel over te vertellen en was leuk de echte plaatsen te zien waar het is opgenomen. Er werd ook gezongen. Bedankt nogmaals voor deze leuke tour.
      Geschreven op 29 september 2023
    • buurse
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Fantastische ervaring
      We keken er lang naar uit en we waren een beetje bang of een tour de film kon evenaren! Maar het was meer dan af! Een ontzettende leuke tourguide een dame birgit die de tour heel persoonlijk en eigen maakt! Het was niet cliché of gemaakt echt een hele toffe ervaring voor de fan!
      Geschreven op 14 augustus 2023
    • mammoetg
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Heel mooie land
      Het is overal prachtig land, groen, veel Rivièren, waterval , mooie hoge bergen, Kastelen , grot , de grootste grot, ijs was 25m dik in de grot 0 graden. ,
      Geschreven op 24 juli 2023
    • Pascal W
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Ook voor niet-fans een leuke manier om de omgeving van Salzburg te ontdekken.
      Onze gids Birgit vertelde op een onderhoudende wijze over de omgeving, de filmopnames en het echte verhaal van de familie Von Trapp. De tour bracht ons op een paar van de mooiste plekken in de omgeving van Salzburg. Enige minpuntje was dat de tour alsnog te kort duurde om van alles goed te kunnen genieten. Aanrader, ook voor niet-fans.
      Geschreven op 12 juli 2023
    • lucdemuynck1
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Prachtig!
      Een mooie tour door een prachtig landschap. Prima verzorgd door onze schitterende gids-chaffeur Leo(pold) die alles op een zeer leuke en verzorgde manier vertelt. De juiste man op de juiste plaats, want hij is niet alleen een goeie gids, maar ook een prima chauffeur. De vorige dag waren we met hem ook naar Berchtesgaden geweest. En grapje maken is bij hem nooit ver weg, maar hij is van alles op de hoogte! Prima gids. Groeten van Jean Paul, Alain en Hanzie, .Belgien.
      Geschreven op 6 maart 2023
    • corenastridvanderzee
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Geweldig!
      Geweldig De reisleider wist veel van de Sound of Music en de familie von Trapp en goede chauffeur 👍
      Geschreven op 11 oktober 2022
    • Jochemvander
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Fietstocht met een grote afwisseling van Stad en natuur met een leuk thema.
      Een mooie afwisselende toer door het prachtige Salzburg. De toer werd begeleid door Johan. Hij deed dit met veel enthousiasme, humor, kennis van Salzburg en het thema de Sound of music.
      Geschreven op 7 september 2022
    • annevS9715SN
      0 bijdragen
      4,0 van 5 bollen
      Gezelligheid!
      Leuke tour met vooral veel gezelligheid! Ik moet zeggen dat we dan ook heel erg geluk hebben gehad met de gids en zijn chauffeur. Je krijgt mooie plekken te zien. 4 uur lijkt lang, maar die tijd is zo voor bij.
      Geschreven op 23 mei 2022
    • henkd774
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Leuke gezellige ervaring.
      Trip werd verzorgd door Michelle. Zij gaf onderweg duidelijke uitleg omtrent wetenswaardigheden en bezienswaardigheden. Zeker een uitje om te doen.
      Geschreven op 21 september 2021
    • michaelsQ6153EK
      0 bijdragen
      4,0 van 5 bollen
      Dagje “sound of music”
      Was vermakelijke dag met een aantal hotspots, Een grappige guide David deed het erg goed. Wel veel in de. Is maar mooi kerk aan het eind met lekker gebak en kofhie
      Geschreven op 30 juli 2021
    • Bianse
      0 bijdragen
      2,0 van 5 bollen
      Niet coronaproof
      We boekten de tour met koffie en cake en met Engelstalige gids. We dachten juist goed te doen in coronatijd om een privé tour te boeken in plaats van de hop on hop off. We werden met 8 personen in een klein busje gepropt. Het busje was benauwd en warm. En van afstand was geen sprake. Geplakt tegen bezwete onbekende mensen. Wel moest het mondkapje op. Het was een aardige gids, maar Duitstalig. Gelukkig wel goed te verstaan. Toe maar... We reden langs de hoogtepunten en kregen uitleg. Prima. Maar naar 1 uur werden we weer afgezet bij het begin punt en was de tour klaar. Gelijk weer de bus vol met nieuwe mensen. Geen reiniging oid. Toen we zeiden dat we de tour met koffie en cake hadden geboekt, werden we weer bij de nieuwe lichting mensen in het busje gepropt en gedropt bij het moderne museum. We konden met speciale kaartjes met de lift omhoog en kregen inderdaad koffie en cake. Prachtig terras. Eenmaal weer naar beneden moesten we 5 euro pp extra betalen omdat de tickets maar geldig waren voor one way met de lift. Dat hebben we natuurlijk niet gedaan. Al met al viel de tour ons tegen en was het zeker niet coronaproof.
      Geschreven op 29 juli 2020
    • guidov846
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Een Top-middag vol sfeer, informatie en plezier!
      Deze tour was één van de belangrijkste redenen voor ons bezoek aan Salzburg en de verwachtingen waren hooggespannen. Door Corona was het een tijd lang niet mogelijk om dit te doen. Nu (in juli 2020) werd er net weer op kleine schaal begonnen met de tour. In plaats van een grote touringcar, werden we in kleine groepjes in een VW-bus rondgereden. Dit bleek een echt cadeau te zijn! We hadden een geweldige gids Leo, alias "Leopold". Hij bleek een geweldige informant, sfeermaker, chauffeur, fotograaf en animator te zijn. Het bezoeken van de filmlocaties bracht ons weer helemaal "in de film". Ook alle achtergrondinformatie die Leo vertelde over zowel de stad Salzburg als over de oorspronkelijke (echte) zingende familie Von Trapp en hun levensverhaal was reuze interessant. We gaan na de vakantie de film zeker weer eens kijken, nu met de verhalen van Leo in ons achterhoofd! Als je de film leuk vindt, is dit zeker een aanrader!
      Geschreven op 12 juli 2020
    Alle 6.119 beoordelingen weergeven
    Deze beoordelingen bevatten de subjectieve meningen van leden van Tripadvisor en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor controleert beoordelingen in het kader van onze normen voor betrouwbaarheid en veiligheid die toonaangevend zijn in de reisbranche. Lees ons transparantierapport voor meer informatie.

    We voeren controles uit op beoordelingen.
    De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
    Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
    Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
    Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
    Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
    4.5
    4,5 van 5 bollen222 beoordelingen
    Uitstekend
    145
    Heel goed
    43
    Voldoende
    19
    Slecht
    9
    Vreselijk
    6

    Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit hun oorspronkelijke taal.
    Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

    jan A
    holland3 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    jul. 2019
    De moeite waard om dit eenmaal te zien.Mooi uitzicht en geschiedenis Veel te zien in de omgeving en een mooi restaurant.
    Geschreven op 6 maart 2020
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Hi Jan, thank you very much for joining our sightseeing tour, for your fantastic compliments and highest score. We do our best to satisfy our guests and are pleased when it succeeds. Hope we have the pleasure of welcoming you back someday! With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
    Geschreven op 6 maart 2020
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

    Arno Leeuwerink
    Zutphen, Nederland5 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    sep. 2019 • Alleen
    Ik ben hier op 19 Sept aan het einde van de middag heen gegaan met zo goed als strak blauwe lucht. Het stond al lang op mijn verlanglijstje. Het gaat na een korte heftige 24% stijging met eigen vervoer naar een plateau bij het documentatiecentrum (er is ergens onderaan al een bus te pakken). Boven kun je parkeren voor 3 euro. Dan koop je een buskaartje 16,10 pp. Van daaruit strak georganiseerd in de bus verder en dan een prachtige tocht. Het was te doen kwa drukte in deze tijd van het seizoen. Boven een prachtig 360 graden panorama. Heb eten overgeslagen en foto's gemaakt rondom. Wanneer je boven uit de bus komt moet je bij de kassa boven op de hoek je gewenste terug tijd met bus melden. Dit gaat zeer strak wat betreft de organisatie. Ik wist het maar boven tref je als bijv gezin niks schokkend aan, geniet vooral van het uitzicht! Verder erg hoge prijzen souvenirs, eten betaalbaar opzich, maar kan hier dus betreffende kwaliteit niet over oordelen.
    Geschreven op 21 september 2019
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Paul S
    1 bijdrage
    1,0 van 5 bollen
    Zeer gehaast, minimale tijd op de berg doorgebracht met meer tijd voor de lunch in Berchtesgaden.
    De gids was niet al te deskundig en wist niet zeker welke regel we hadden overgeslagen.
    Absoluut geen waar voor je geld en wensten dat we een ander bedrijf hadden gekozen of het zelf hadden gedaan
    Google
    Geschreven op 19 mei 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Dear Paul, thank you for joining our Eagle's Nest Tour and for your time bringing your experience to our attention! We are very sorry that we did not meet your expectations, which we deeply regret as our main aim is the satisfaction of our guests. Please note that the Eagle's Nest is one of the main attractions in the area and is very popular. It has also just opened and many people want to be among the first to go up this season. In order to offer our guests a priority lane, we have to keep the pre-booked time slots to/from Eagle's Nest. This gives our guests normally about 50 minutes to enjoy the view, have a coffee, etc. Of course, you can also take public transportation to Eagle's Nest. But please bear in mind that with us you not only pay the reduced admission price but also have the skip-the-line ticket, which gives you faster entry. If you would like to customize your tour, we recommend booking a private tour. This gives you more flexibility in terms of times and we can tailor the tour to your interests. We would be happy if we could get another chance to welcome you on board of any of our tours someday! With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
    Geschreven op 21 mei 2024
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

    Leah C
    Melbourne, Australië3 bijdragen
    2,0 van 5 bollen
    Helaas hadden we een zeer bewolkte dag, wat niemands schuld is, maar we ontdekten dat deze panoramatour verschrikkelijk was.
    We hadden maar 30 minuten bij het huis. Er werden nauwelijks historische feiten of informatie gegeven. Josef was meer bezig met het vertellen van mensen hoe laat ze in de bus moesten stappen.
    We hadden minder dan een uur in Berchtesgaden, wat niet eens genoeg tijd is om rond te kijken of te eten. De hele ochtend was extreem gehaast en eigenlijk best saai. Zou deze tour niet aanbevelen en vond het een complete geldverspilling en had het zelf beter kunnen doen. Besteed het geld aan een andere reisgroep of een kleinere groepsreis, ze zijn veel beter.
    Google
    Geschreven op 19 mei 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Dear Leah, thank you for joining our Eagle's Nest Tour and for your time sharing your experience with us here on Tripadvisor! We are very sorry that you left our bus disappointed and that our tour did not meet your expectations. The Eagle's Nest is one of the highlights in our area and is therefore very popular. We offer our guests special skip-the-line tickets and there are certain time slots that we have to keep to. Normally we have a stay of about 50 minutes at the Eagle's Nest. We are very sorry that your stay seems to have been shortened. We are also very sorry that you were not satisfied with the provided information. We will discuss this with our guides immediately. If you would like to customize your tour, we recommend booking a private tour. This gives you more flexibility in terms of times and we can tailor the tour to your interests. We always do our best to provide a great experience for our guests and apologize that this was not the case. Hope we will get another chance to welcome you on one of our sightseeing tours in the near future. With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
    Geschreven op 21 mei 2024
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

    li5adoc
    Belfast, UK24 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Beveel deze tour ten zeerste aan. Het landschap onderweg naar The Eagles Nest en de dorpen waar we stopten waren adembenemend. Onze gids was echter verdwenen tegen de tijd dat we uit de lift naar The Eagles Nest stapten, dus we hadden geen commentaar op wat wat was. We hadden geen honger dus gingen niet naar het restaurant, niet wetende dat hier de beroemde open haard was gehuisvest, dus dat hebben we gemist. Dat had onze reisleider ons waarschijnlijk onderweg in de bus moeten vertellen. Toch was het een fantastische tour en ik zou het ten zeerste aanbevelen. Het landschap is gewoonweg adembenemend.
    Google
    Geschreven op 19 mei 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Hello, thank you very much for joining our Eagle's Nest Tour and for taking time sharing your experience with us and other guests. We are so happy to hear that you enjoyed the tour so much. Of course, it's not good that you didn't get the information from our guide. We will discuss this with our guides immediately. Many thanks also for your recommendation and we hope we have the pleasure of welcoming you back in the near future! With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
    Geschreven op 22 mei 2024
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

    Nan H
    6 bijdragen
    2,0 van 5 bollen
    Voelde me extreem gehaast op het Adelaarsnest! We kregen slechts minder dan een uur toen we daadwerkelijk op het Adelaarsnest waren. Vervolgens nam deze reisorganisatie ons mee naar een dorp om te lunchen, daar kregen we ook een uur de tijd. Ze hadden ons een extra uur op het Adelaarsnest kunnen laten blijven in plaats van ons naar dit dorp te brengen, maar ik durf te wedden dat Panorama Tours geen commissie zou krijgen als ze ons zouden laten lunchen op het Adelaarsnest. Als je het Adelaarsnest wilt bezoeken en meer tijd wilt besteden aan een betere ervaring, ga dan alleen in plaats van Salzburg Panorama Tours te gebruiken. Het bedrijf vermeldt de reisduur als 4. 5 uren. Houd er rekening mee dat de retourrit, inclusief wachten op een aparte bus die naar het Adelaarsnest rijdt, ongeveer 2 uur duurt. 5 uur, daarna heb je 1 uur daadwerkelijk op het Adelaarsnest en 1 uur in het dorp.
    Google
    Geschreven op 18 mei 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Dear Nan, thank you for your feedback regarding our Eagle's Nest Tour, which we have read with great interest. We are very sad that the tour couldn't convince you. Please note that the Eagle's Nest is one of the main attractions in the area and very busy. What's more, it has only just opened and a lot of people want to be among the first to go up this season. So in order to provide a priority lane for our guests, we must keep the pre-booked time slots to/from the Eagle's Nest. This ensures our guests about 50 minutes free time enjoying the view, a coffee etc. Of course we understand that you would like to spend more time at Eagle's Nest, but we are unfortunately limited timewise on our regular group tours. If you would like to spend more time in certain places, we recommend booking a private tour where we can meet your individual whishes. Hope we can get another chance to welcome you on board of any of our sightseeing tours in the near future! With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
    Geschreven op 21 mei 2024
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

    DB
    Manchester-by-the-Sea, MA49 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Zo interessant! Sterk aanbevelen. Leren over de bouw van dit toevluchtsoord op de bergtop was fascinerend. Ook genoten van het kloppende uitzicht
    Google
    Geschreven op 28 maart 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Thank you for your kind feedback! Our team strives to create positive experiences for all our travelers - and we're happy to hear they made a positive impact on your trip.
    Geschreven op 29 maart 2024
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

    Leslie G
    Alconbury, UK30 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    nov. 2023 • Stellen
    We gingen voor een korte pauze (6 dagen) naar Salzburg om een verjaardag te vieren.
    We verbleven in het Sacherhotel. Ik kan dit hotel niet genoeg loven. De inrichting en sfeer zijn 5 sterren en het personeel doet er alles aan om u bij elke beurt te helpen. Het ontbijt was een buffet, maar u kunt ook warme gerechten van een menu bestellen. Het buffet heeft alles wat je maar kunt wensen, inclusief Sacher Torte en de gekookte eieren waren fantastisch. Het Sachercafé wordt terecht geprezen als een van de beste van de stad. We aten ook in de Sacher Grill en het eten was geweldig (hoewel de wijn een beetje aan de dure kant is). Als je daarheen gaat, moet je de bar bezoeken - de sfeer is 5-sterren en de Moustache and Tonic-cocktail is hemels. Naast het hotel bezochten we talloze bezienswaardigheden waaronder de kathedraal, straat Peters, de musea (Domquartier) en deden we de Sound of Music Tour (waar we verrassend genoeg allebei van genoten). Een absoluut heerlijke korte vakantie.
    Google
    Geschreven op 14 november 2023
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Thank you for your wonderful review about your stay in Salzburg, we hope to welcome you back soon and welcome you on one of our other tours. Best regards your Salzburg Panorama Tours Team!
    Geschreven op 15 november 2023
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.

    Rachel K
    Nelson, Nieuw-Zeeland2 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    okt. 2023 • Stellen
    Het hele evenement was zeer goed gecoördineerd. We reisden in een bus met airconditioning en hadden een humoristische en informatieve gids. Bij Eagles Nest stapten we over op een andere bus die speciaal werd gebruikt voor de smalle weg naar de top. Onze gids was nauwkeurig, hield ons altijd op de hoogte en zorgde goed voor ons. Daarna stopten we in Berchtesgadan voor de lunch, een van de beste maaltijden die we in Duitsland hadden. We werden op tijd, veilig en wel afgeleverd. In totaal vijf en een half uur, wat betekende dat we 's middags nog tijd hadden voor andere dingen, maar onze tijd op de tour hadden gemaximaliseerd. Ik geniet enorm van dit soort evenementen, die goed georganiseerd zijn en je alle zorg voor de details uit handen nemen.
    Google
    Geschreven op 7 november 2023
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Tia E
    Knoxville, TN12 bijdragen
    1,0 van 5 bollen
    okt. 2023 • Stellen
    Onze trein werd de dag ervoor geannuleerd. Toen werd de tweede trein een uur later geannuleerd
    Ik heb ze meteen gebeld en gemaild voor een terugbetaling en ze hebben me een e-mail gestuurd en de terugbetaling geweigerd
    Zou nooit met deze groep meegaan
    Helemaal niet klantgericht
    Google
    Geschreven op 6 november 2023
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    1-10 van de 34 resultaten worden getoond

    Sla de wachtrij over: Tour naar het Adelaarsnest in Berchtesgaden vanuit Salzburg aangeboden door Salzburg Panorama Tours

    Alle Salzburg hotelsHoteldeals voor SalzburgLastminutehotels in Salzburg
    Alle dingen om te doen in Salzburg
    Dagtrips in Salzburg
    RestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's