Tours en tickets

Dolfijnen kijken en boottocht door een grot vanuit Albufeira aangeboden door AlgarExperience

Dolfijnen kijken en boottocht door een grot vanuit Albufeira

Dolfijnen kijken en boottocht door een grot vanuit Albufeira
4.5
Boek van tevoren
vanaf
29,00 €
per volwassene
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Weet u het niet zeker? U kunt deze reservering tot 24 uur van tevoren annuleren voor een volledige restitutie.
Over
Vaar vanuit Albufeira voor de kans om dolfijnen in het wild te spotten met deze boottocht. Je kapitein neemt je mee naar plekken die meestal worden bewoond door dolfijnen, gevolgd door een bezoek aan grotten en kustlijn. En als u tijdens uw specifieke reis geen dolfijnen vindt, kunt u opnieuw een gratis reis boeken.
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u30m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Portugees, Engels
Hoogtepunten
  • Een professionele schipper neemt je mee naar zee
  • Leer meer over de regio met live commentaar aan boord
  • Vervoer heen en terug vanuit Albufeira is inbegrepen
  • Als je geen dolfijnen ziet, kun je gratis een andere tour boeken
Wat je kunt verwachten
  • Een activiteit van twee uur en dertig minuten die twee onvergetelijke ervaringen langs de kust van Algarve combineert, de observatie van walvisachtigen (dolfijnen) en bezoeken aan de meest verbluffende grotten en andere rotsformaties in de regio. De meest voorkomende soort walvisachtigen zijn de "gewone dolfijn" (Delphinus Delphis) en de "tuimelaar" (Tursiops Truncatus).
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u30m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Portugees, Engels
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
  • Een professionele schipper neemt je mee naar zee
  • Leer meer over de regio met live commentaar aan boord
  • Vervoer heen en terug vanuit Albufeira is inbegrepen
  • Als je geen dolfijnen ziet, kun je gratis een andere tour boeken
Wat je kunt verwachten
  • Een activiteit van twee uur en dertig minuten die twee onvergetelijke ervaringen langs de kust van Algarve combineert, de observatie van walvisachtigen (dolfijnen) en bezoeken aan de meest verbluffende grotten en andere rotsformaties in de regio. De meest voorkomende soort walvisachtigen zijn de "gewone dolfijn" (Delphinus Delphis) en de "tuimelaar" (Tursiops Truncatus).
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 28622P3
Bel naar +1 855 275 5071
Belangrijke informatie
Inbegrepen
  • Live commentaar aan boord
  • Professionele gids
  • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
Uitsluitingen
  • Eten en drinken
Duur
2 u. 30 min.
Vertrekgegevens
  • AlgarExperience, Enjoy the Sea, Várzea da Orada, 707-H, 8200-394 Albufeira, Portugal
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Inchecken tot 30 minuten na vertrektijd
  • Deze activiteit is verboden voor zwangere vrouwen.
  • Deze activiteit is verboden voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene
  • Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers (behalve als de passagier van rolstoel op de bootstoel kan overstappen)
  • Onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Bij annulering vanwege slecht weer, krijgt u de mogelijkheid om een alternatieve datum of volledige restitutie te geven
  • Dresscode: afhankelijk van de weersomstandigheden. Adviseer lichte jas.
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 56 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Inbegrepen
  • Live commentaar aan boord
  • Professionele gids
  • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
Uitsluitingen
  • Eten en drinken
Vertrekgegevens
  • AlgarExperience, Enjoy the Sea, Várzea da Orada, 707-H, 8200-394 Albufeira, Portugal
Duur
2 u. 30 min.
Gegevens terugreis
  • Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Inchecken tot 30 minuten na vertrektijd
  • Deze activiteit is verboden voor zwangere vrouwen.
  • Deze activiteit is verboden voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene
  • Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers (behalve als de passagier van rolstoel op de bootstoel kan overstappen)
  • Onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Bij annulering vanwege slecht weer, krijgt u de mogelijkheid om een alternatieve datum of volledige restitutie te geven
  • Dresscode: afhankelijk van de weersomstandigheden. Adviseer lichte jas.
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
  • Er nemen maximaal 56 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Veilig reizen tijdens COVID-19
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Temperatuurcontroles bij aankomst voor deelnemers van de tour
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
  • Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Temperatuurcontroles bij aankomst voor deelnemers van de tour
  • Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
  • Transportvoertuigen regelmatig gereinigd
  • Fooien en giften contactloos betalen
  • Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
  • Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen
  • Uitrusting tussendoor gereinigd
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
  • Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden
  • Mondkapjes beschikbaar voor reizigers

4.5
50 beoordelingen
Uitstekend
38
Heel goed
6
Voldoende
1
Slecht
1
Vreselijk
4

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Franco
52 bijdragen
Leuke gids, goed uitleg, dolfijnen gezien en trip duurde xl
Vandaag trip gemaakt, eerst de grotten bezocht. Leuke gids die veel in diverse talen vertelde. Over zowel de kust als de grotten. Daarna op weg naar de dolfijnen, die hebben we gezien, maar wat verder weg, slechts 2 a 3 en lieten zich weinig zien. Alles keurig geregeld, tocht duurde bijna 3 uur (in de folder staat 2 tot tweeënhalf uur).
Geschreven op 17 september 2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Sehr geehrter Kunde, Herzlichen Dank für Ihren Kommentar. Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen das Erlebnis gefallen hat und Sie mit unseren Dienstleistungen zufrieden sind. Wir hoffen, dass Sie beim nächsten Mal wiederkommen und mehr Delfine sehen! Mit freundlichen Grüßen, AlgarExperience Team
Geschreven op 24 oktober 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

James
Kilgarvan, Ierland81 bijdragen
Goede waarde
Ben vandaag op deze reis geweest 5/9/19 en heb een paar dolfijnen gezien en de grotten waren briljant. Personeel aan boord en op het land waren vriendelijk en zeer behulpzaam.
Google
Geschreven op 5 september 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear jamessK1667YM, Thank you for your comment. Best regards, AlgarExperience Team
Geschreven op 6 september 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Bill S
Chicago133 bijdragen
Verbazingwekkend!
sep. 2018 • Stellen
De grotten waren geweldig! Niet veel dolfijnen gezien, maar de gidsen waren aardig en informatief. Begint op tijd en we zullen de tijd die we daar doorbrengen waard zijn.
Google
Geschreven op 25 juli 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Bill, Thank you for your comment and preference. Hope to see you again. Kind regards, AlgarExperience Team
Geschreven op 26 juli 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Tanzanitegirl
Norwich, UK167 bijdragen
Geweldige reis
Bracht een geweldige ochtend op de rib. Snelle opwindende rit naar de grotten langs de Bengaalse kustlijn. Dergelijke mooie stranden en de schipper van de boot brachten ons rechtstreeks naar de grotten. Zeer vriendelijke, bekwame bemanning. Ging een lange lange weg naar zee en zag een kleine groep bruinvissen maar geen dolfijnen. Een geweldige reis toch en ten zeerste aanbevolen.
Google
Geschreven op 26 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Tanzanitegirl, Thank you very much for the kind comment and preference. Hope to see you again. Best regards, AlgarExperience Team
Geschreven op 28 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Mumtokady
Stevenage, UK66 bijdragen
Ik zou ze niet opnieuw gebruiken
Walgelijke ervaring.
We gingen erop uit en de snelheid van de boot en de golven betekenden dat we als geen morgen rond zouden stuiteren.
De helft van de boot was zeeziek, zo ruw was het. Toen we ongeveer een uur onderweg waren, zeiden de rondleiders dat we alleen op zee waren en dit vandaag deden vanwege de ruigheid van de zee. We hebben geen dolfijnen gezien en zeiden kan niet garanderen hen te zien, oke goed, maar de andere helft van de reis was grotcruise. We konden de grotten niet ingaan zoals verteld toen we boekten vanwege hoe ruw de zee was, de grote boot kon niet dichtbij komen laat staan binnen. Dus deden ze een snelle uitleg over een grot toen we vrij ver van hen weggingen. En dat was het. Dus een ervaring met dolfijnen en grotten eindigde als slechts een zeeziek ervaring voor de helft van de boot en toen hem daarover werd gevraagd, kregen ze te horen dat ze geen restituties maar een andere dag kunnen boeken. . . . . nou nee, want ik had elke dag iets gepland en er was geen ruimte voor de volgende dag.
Ze hadden ons op die boot moeten meenemen, wetend hoe het was. Geen van de andere bedrijven die het deden deed met hun klanten. En ze hadden ons ons geld terug moeten geven.
Zou niet gebruiken als terug naar Portugal. Total rip off company
Google
Geschreven op 20 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Mumtokady, We are sorry to learn that you didn't have a pleasant experience. As you mentioned when the weather is not ideal our team advises clients of such situations in advance. Henceforth it's the clients' decision to take part in the boat tour. We would like to add that our procedure is to cancel any boat trips if the weather conditions are adverse. In this specific case most likely this was the turning point from which we then cancelled the following boat trips. Hope that makes the situation more clear and that you have better luck with the weather next time. Kind regards, AlgarExperience Team
Geschreven op 21 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Jack D
10 bijdragen
Gebruik een goedkopere!
jun. 2019 • Stellen
We boekten een dolfijnen kijken en grot tour door ons hotel als dit bedrijf werd aanbevolen. Het bedrijf rekent echter een stuk meer dan sommige anderen aan € 35. Dus we verwachtten een hele goede dag. Helaas was het teleurstellend, voor € 35 krijg je geen gratis drankje of eten of wat dan ook, je kunt het zelfs niet aan boord kopen. We hebben ook geen dolfijnen gezien, dus brachten we ongeveer een uur door met rijden rond nat en koud worden. Je hebt geen recht op een terugbetaling als je geen dolfijnen ziet, ze zeggen dat je weer gratis kunt boeken, maar dat we de volgende dag naar huis zouden gaan. We hebben ook gevraagd of we het geld terug kunnen krijgen voor de extra die je betaalt om de dolfijnen te zien, want de grottour is goedkoper, maar ze weigerden. We hadden waarschijnlijk niet geboekt om terug te gaan omdat je dezelfde reis van 2 uur en 30 minuten zou maken en misschien nog steeds geen dolfijnen ziet. We zijn ook niet naar de beroemde grotten van Benagil gegaan omdat er mensen zwommen, dit was iets waar we naar uitkeken. Over het algemeen was dit een teleurstellende ervaring en ik zou het gebruik van dit bedrijf niet aanbevelen.
Google
Geschreven op 8 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Dear Jack, We are sorry to learn that you didn't enjoy the experience and didn't get to see Benagil Cave. Unfortunately regarding dolphin watching we are not able to guarantee that customers will see dolphins. When that happens we offer the option of rebooking free of charge. We recommend that bookings are made with a few days left on your holidays for circumstances like these. Once again we regret that you didn't have the experience we want to provide to our customers. Kind regards, AlgarExperience Team
Geschreven op 11 juni 2019
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

PebbleOcean
Bedford, UK9 bijdragen
teleurstellend
Elke reis is waarschijnlijk anders, dus dit is onze analyse van de ervaring
Snelheid was geweldig maar na een tijdje saai. 10 - 15 minuten om de dolfijnen te zien. Het zou geweldig zijn geweest om dichter bij hen te zijn. (We hebben de reis niet gedaan om een ​​video van € 20 te kopen die via drone is genomen om het daarna te bekijken.) Nog eens 20 - 30 minuten snelheid naar de grotten - niets te zien. Grotten mooi, maar boot te groot om in te gaan, maar twee van hen (de grotten). Leuke terugreis langs een deel van de kustlijn, maar dan meer snelheid. We vonden dat het over het algemeen een slechte prijs-kwaliteitverhouding was.
Google
Geschreven op 16 augustus 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Road07582800463
Dear guest, Thank you very much for your feedback. It is very important to know how you felt in the experience so that every year we can work and improve. Kind regards, AlgarExperience Team
Geschreven op 30 juni 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Christina A
Winchester, UK4 bijdragen
Elke cent waard!
jul. 2018
Fantastische twee uur durende rondleiding - zag veel dolfijnen en de hele ervaring was zo leuk. Bemanning was geweldig - erg vermakelijk en goed geïnformeerd. Dolfijnen in het wild zien is de enige manier om ze te waarderen. Bedankt voor het maken van dit vakantie-hoogtepunt!
Google
Geschreven op 4 juli 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Dear Guest , Thank you so much for your kind review and for your visit. We're very pleased that you enjoyed the experience and hope to see you soon again! Best regards, AlgarExperience Team
Geschreven op 25 juni 2021
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Over de operator

Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder leest u wat mensen over deze operator te zeggen hebben.

Door: AlgarExperience
Trip68573489795
Trip68573489795
00
Geweldige tijd gehad!
Geweldig personeel. Mooie boot en prachtige boottocht. Heerlijk privé stuk strand en heerlijk eten. Ik raad het zek
Tessa C
Tessa C
00
Geweldig
Een half uurtje op voorhand inchecken, dan de boot op... wij zijn een gezin van 5 (11,12 en 15 jaar) , de crew was
sipke92
sipke92
00
Vissen
Prima uitje, met veel vis! Goede uitleg en leuke bemanning. Alleen wel lekker schommelen op zee. Zeker de moeite w
Rvl74
Rvl74
00
Caves & Coastline
Kustlijn en grotten zijn mooi Personeel is vriendelijk Als je deze tocht boekt met deze maatschappij zorg dan dat
427tanyav
427tanyav
00
Super!
Parasailing was een super ervaring!! We zijn met 6 anderen het water op gegaan en gingen om de beurt ca 10 min de l
MartinS9998
MartinS9998
00
grotten benafli en dolfijnen
dolfijnen hebbzn we niet gezien in de mooie grotten van benafli zijn we niet geweest wegens te woeste zee als
Veelgestelde vragen over Dolfijnen kijken en boottocht door een grot vanuit Albufeira

Prijzen bij Dolfijnen kijken en boottocht door een grot vanuit Albufeira beginnen vanaf 29,10 €. Ontdek en boek bij Dolfijnen kijken en boottocht door een grot vanuit Albufeira op Tripadvisor