Tours en tickets

Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena aangeboden door Traveling Spoon

Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena

Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena
5
Boek van tevoren
vanaf
25,60 €
per volwassene (prijs is afhankelijk van groepsgrootte)
Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
Reserveer nu en betaal later: Reserveer nu gratis met flexibele boekingsopties.
Over
Ontmoet je gastheer Mariangela in haar ouderlijk huis en azijn acetaia voor een azijn tour, proeverij en voedselparen. De azijn is in Vignola, een stad op 20 km van het centrum van Modena en 20 km van Bologna. Een bezoek aan deze charmante traditionele azijn in de provincie Modena is echt een unieke ervaring: je komt een wereld vol geschiedenis binnen, bezoekt hokken en ademt de delicate geur van traditionele azijn in. Mariangela, de eigenaar zal je zelf verwelkomen in de proefruimte, waar je hoort over het verhaal van haar familie over de productie van azijn. Lees meer over hoe traditionele balsamicoazijn en saba (druivensap) worden gemaakt. Loop dan naar het historische hok en krijg een idee van hoe oud de azijn is. Keer terug naar de tasting room voor een azijn- en saba-proeverij en een foodpairing met kenmerkende ingrediënten uit de regio - Parmigiana Reggiano-kaas, parmaham en brood en seizoensfruit. Mariangela schenkt je een fles saba van de familie en herinneringen die een leven lang meegaan!
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels, Italiaans
Wat je kunt verwachten
Mariangela's familie 'acetaia' (Italiaans voor thuis voor azijn die azijn in vaten rijpt) werd gestart door de overgrootvader van Mariangela, Alfonso, en gebouwd voor gebruik door hun familie. Sindsdien zijn de hokken van het oude huis in Vignola vol azijnvaten gemaakt van biologische druiven uit hun wijngaarden in Savignano sul Panaro. De acetaia zoals we die nu kennen, genaamd "La Cà dal Non" (huis van de grootvader), werd in 1996 opgericht door Mariangela en haar broer. Terwijl ze studeerde aan de universiteit, raakte Mariangela geïnteresseerd in de familietraditie en besloot azijn te verkopen aan de openbaar op naam van haar grootvader Traditionele balsamico-azijn kan 2-25 jaar nodig hebben om te rijpen en het zorgt ervoor dat u het proces en de tijd die het kost om een ​​goede azijn te maken, respecteert. Mariangela houdt van werken met de tonnen en is gefascineerd door het feit dat je kunt werken aan een product dat is gestart door iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Ze bracht veel tijd door op hun hok, leerde met haar vader en haar tijd brengt nu goede herinneringen aan haar tijd samen met haar vader, en leert hun familietraditie. Mariangela is verheugd om haar cultuur, familiegeschiedenis en de traditie van het maken van azijn in Modena met reizigers te delen. Op dagen dat Mariangela weg is, zal haar moeder Giovanna, ook een expert in azijn, je gastheer zijn. Let op : Mariangela kan 's morgens flexibel zijn, dus als je iets eerder of later wilt beginnen, laat het dan gerust weten wanneer je boekt. Houd er ook rekening mee dat deze producent een gratis rondleiding rechtstreeks op haar site aanbiedt. Het verschil tussen hun gratis aanbod en deze ervaring is dat het een privé-ervaring is met de eigenaar zelf en inclusief een combinatie van eten en een fles reisformaat saba-azijn die je mee naar huis kunt nemen.
Bereid je goed voor
  • Duur: 2u
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
  • Onmiddellijk bevestiging
Beschikbare talen
Engels, Italiaans
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Wat je kunt verwachten
Mariangela's familie 'acetaia' (Italiaans voor thuis voor azijn die azijn in vaten rijpt) werd gestart door de overgrootvader van Mariangela, Alfonso, en gebouwd voor gebruik door hun familie. Sindsdien zijn de hokken van het oude huis in Vignola vol azijnvaten gemaakt van biologische druiven uit hun wijngaarden in Savignano sul Panaro. De acetaia zoals we die nu kennen, genaamd "La Cà dal Non" (huis van de grootvader), werd in 1996 opgericht door Mariangela en haar broer. Terwijl ze studeerde aan de universiteit, raakte Mariangela geïnteresseerd in de familietraditie en besloot azijn te verkopen aan de openbaar op naam van haar grootvader Traditionele balsamico-azijn kan 2-25 jaar nodig hebben om te rijpen en het zorgt ervoor dat u het proces en de tijd die het kost om een ​​goede azijn te maken, respecteert. Mariangela houdt van werken met de tonnen en is gefascineerd door het feit dat je kunt werken aan een product dat is gestart door iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Ze bracht veel tijd door op hun hok, leerde met haar vader en haar tijd brengt nu goede herinneringen aan haar tijd samen met haar vader, en leert hun familietraditie. Mariangela is verheugd om haar cultuur, familiegeschiedenis en de traditie van het maken van azijn in Modena met reizigers te delen. Op dagen dat Mariangela weg is, zal haar moeder Giovanna, ook een expert in azijn, je gastheer zijn. Let op : Mariangela kan 's morgens flexibel zijn, dus als je iets eerder of later wilt beginnen, laat het dan gerust weten wanneer je boekt. Houd er ook rekening mee dat deze producent een gratis rondleiding rechtstreeks op haar site aanbiedt. Het verschil tussen hun gratis aanbod en deze ervaring is dat het een privé-ervaring is met de eigenaar zelf en inclusief een combinatie van eten en een fles reisformaat saba-azijn die je mee naar huis kunt nemen.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 7626P291
Bel naar +1 855 275 5071
Belangrijke informatie
Inbegrepen
Private, door de eigenaar geleide balsamico azijn tour en proeverij met uw gastheer Mariangela
Voedselparen met regionale producten
Een fles saba van de familie (reisformaat)
Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
Fooi
Snacks
Uitsluitingen
Hotel ophalen en wegbrengen
Duur
2 u.
Vertrekgegevens
Modena, Modena, Province of Modena, Emilia-Romagna Ontmoet Mariangela in haar ouderlijk huis en acetaia genaamd "La Cà dal Non Acetaia" in de stad Vignola, Modena. Het exacte adres en de routebeschrijving vindt u in uw ticket bij de boekingsbevestiging.
Aanvullende informatie
U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
Niet rolstoeltoegankelijk
Als reizigers in uw gezelschap allergieën, dieetbeperkingen of voorkeuren hebben, dient u dit tijdens het reserveren aan te geven
Prive, persoonlijke ervaring
Mariangela kan 's morgens flexibel zijn, dus als je iets eerder of later wilt beginnen, kun je haar dit laten weten wanneer je boekt
Merk op dat deze producent een gratis rondleiding rechtstreeks op haar site aanbiedt. Het verschil tussen hun gratis aanbod en deze ervaring is dat het een privéervaring met een expert is en een combinatie van eten en een fles saba bevat die u mee naar huis kunt nemen
Houd er ook rekening mee dat de azijn in Vignola ligt, een stad op 20 km van Modena en 20 km van Bologna
Toegankelijk voor kinderwagens
Dichtbij openbaar vervoer
Op dagen dat Mariangela niet beschikbaar is, zal een lid van haar familie je een rondleiding geven door hun azijn
Geschikt voor vrijwel alle reizigers
Dit is een privétour/activiteit. Alleen uw groep neemt deel
Inbegrepen
Private, door de eigenaar geleide balsamico azijn tour en proeverij met uw gastheer Mariangela
Voedselparen met regionale producten
Een fles saba van de familie (reisformaat)
Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
Fooi
Snacks
Uitsluitingen
Hotel ophalen en wegbrengen
Vertrekgegevens
Modena, Modena, Province of Modena, Emilia-Romagna Ontmoet Mariangela in haar ouderlijk huis en acetaia genaamd "La Cà dal Non Acetaia" in de stad Vignola, Modena. Het exacte adres en de routebeschrijving vindt u in uw ticket bij de boekingsbevestiging.
Duur
2 u.
Gegevens terugreis
Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
Niet rolstoeltoegankelijk
Als reizigers in uw gezelschap allergieën, dieetbeperkingen of voorkeuren hebben, dient u dit tijdens het reserveren aan te geven
Prive, persoonlijke ervaring
Mariangela kan 's morgens flexibel zijn, dus als je iets eerder of later wilt beginnen, kun je haar dit laten weten wanneer je boekt
Merk op dat deze producent een gratis rondleiding rechtstreeks op haar site aanbiedt. Het verschil tussen hun gratis aanbod en deze ervaring is dat het een privéervaring met een expert is en een combinatie van eten en een fles saba bevat die u mee naar huis kunt nemen
Houd er ook rekening mee dat de azijn in Vignola ligt, een stad op 20 km van Modena en 20 km van Bologna
Toegankelijk voor kinderwagens
Dichtbij openbaar vervoer
Op dagen dat Mariangela niet beschikbaar is, zal een lid van haar familie je een rondleiding geven door hun azijn
Geschikt voor vrijwel alle reizigers
Dit is een privétour/activiteit. Alleen uw groep neemt deel
Veilig reizen tijdens COVID-19
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
Temperatuurcontroles bij aankomst voor deelnemers van de tour
Wat je kunt verwachten tijdens je bezoek
Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
Temperatuurcontroles bij aankomst voor deelnemers van de tour
Gidsen moeten regelmatig de handen wassen
Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel
Fooien en giften contactloos betalen
Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
Uitrusting tussendoor gereinigd
Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
Tijdens de ervaring moest er sociale afstand worden gehouden

5.0
12 beoordelingen
Uitstekend
12
Heel goed
0
Voldoende
0
Slecht
0
Vreselijk
0

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Marcel K
1 bijdrage
Balsamico met enorm veel passie
okt. 2019
Wat een passie voor het vak! We hebben een uitgebreide rondleiding gehad met een duidelijke uitleg. Heel interessant. Op het opgegeven adres verwacht je absoluut niet dit allemaal te vinden. Alles zit achter de muren en vervolgens in de vaten verborgen. Zeker de moeite waard, een aanrader!
Geschreven op 10 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

GregLisaM
Melbourne, Australië43 bijdragen
Balsamic Wonderworld
okt. 2019
We hadden het absolute genoegen om dit door een familie beheerde en geëxploiteerde balsamico-azijn aceto te bezoeken. Nog beter dat we daar die dag met z'n tweetjes waren en we werden getrakteerd op een fantastische 2-3 uur met Giovanna.

We kwamen met weinig verwachting en zeer weinig kennis van traditionele balsamico-azijn - anders dan we echt genoten van de smaak ervan.

Welnu, we hadden een geweldige ervaring, inclusief familiegeschiedenis en de geschiedenis van balsamicoazijn. Elk aspect van de productiemethode en tradities van de azijn werd zorgvuldig en hartstochtelijk uitgelegd door Giovanna.

We vertrokken met een armvol azijn en enkele herinneringen die we nog lang zullen koesteren.

Ik heb wat ingepakt in de tour dat we vergeten zijn om foto's te maken! !

Beveel deze tour ten zeerste aan aan iedereen die naar Modena gaat - een beetje uit de weg maar vraag gewoon je chauffeur om op je te wachten.

Zeker de rit waard en zeker een bezoek waard.

Ik kijk ernaar uit om onze fles Vittorio te openen tijdens ons volgende familiediner thuis.
Google
Geschreven op 19 november 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Norma
13 bijdragen
Balsamic begrijpen - een gezinsperspectief
sep. 2019
Ik ben al lang een fan van goede balsamico-azijn, dus toen de gelegenheid zich voordeed om naar Italië te reizen, stond een rondleiding door de fabriek hoog op mijn lijst. Via internetonderzoek heb ik Ca dal Non gekozen. Wat een geweldige tour! Het was, zoals anderen al hebben opgemerkt, meer als een familiebezoek. We hebben een geweldige tijd gehad om de geschiedenis en productie van de azijn te leren kennen, de faciliteit te verkennen en de heerlijke producten te proeven, allemaal in de prachtige omgeving die al generaties lang het familiehuis is. Hun balsamico is buitengewoon, en de informatie-instructie en warme gastvrijheid maken de tour een must als je in de buurt bent!
Google
Geschreven op 18 oktober 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Curt L
Joshua Tree, Californië9 bijdragen
GEWELDIG privébezoek en rondleiding door een familie-azijn
jun. 2019 • Stellen
Dit was meer dan een rondleiding, maar eerder een bezoek met een lang verloren familielid. Mariangela en haar moeder (de matriarch van de familie) waren geweldige gastheren. Liep ons door hun operatie die deel uitmaakte van hun eeuw oude, gerenoveerde huis en heeft ons uitstekend uitgelegd hoe het is om Traditionele Modena Balsamico Azijn te maken. . De proeverij was eye-opening net als de traditionele snacks aan het einde van het bezoek. We gingen met enkele flessen van hun product en een waardering voor de generaties van toegewijd werk naar hun familiebedrijf.
Google
Geschreven op 20 juni 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Lawaward
Hessle, UK16 bijdragen
Mooie rondleiding, geschiedenis en azijn
Prachtig familiebedrijf. De tour was leerzaam en smakelijk. Grote geschiedenis achter de business en interessant om de vaten balsamico's op het hok te zien. Azijn proeverij inclusief 6 monsters, allemaal mooi. Balsamico verkocht waren van een prijsklasse van € 10 tot € 80, dus u kunt op elk budget iets mee naar huis nemen. Italiaanse eigenaar had erg goed Engels en was heerlijk.
Google
Geschreven op 4 april 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Veelgestelde vragen over Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena

Prijzen bij Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena beginnen vanaf 24,95 €. Ontdek en boek bij Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena op Tripadvisor

Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena wordt gehost door Traveling Spoon. Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Traveling Spoon op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Geniet van een privé, door de eigenaar geleide balsemieke azijnreis en proeverij in Vignola, Modena op Tripadvisor