Tours in Bologna
Culinaire ervaring Bologna: Bezoek aan producenten met heerlijke lunch en wijnproeverij
5

Culinaire ervaring Bologna: Bezoek aan producenten met heerlijke lunch en wijnproeverij

Door Italian Days Food Experience
Aanbevolen door 99% van de reizigers
99% van de beoordelaars gaf dit product een bollenwaardering van 4 of hoger.
Wat is Travellers’ Choice Best of the Best?
Deze award is onze hoogste onderscheiding en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die de Best of the Best op Tripadvisor zijn, geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 1% van gelegenheden ter wereld behoren.
Informatie
De Italiaanse regio Emilia-Romagna is een droom voor fijnproevers, en deze tour van een hele dag vanuit Bologna toont u hoe het gebied de specialiteiten produceert, waaronder Parmigiano Reggiano-kaas, Modena balsamicoazijn en prosciutto. Geniet van heerlijke proeverijen, evenals ontbijt en lunch met bijpassende wijn. Reis zorgeloos in een comfortabele minibus met ophalen bij verschillende locaties, waaronder uw hotel.
vanaf
€ 220,00
per volwassene
LaagsteprijsgarantieReserveer nu, betaal laterGratis annuleren

Leeftijden 2-99, maximaal 26 per groep
Duur: 8 u. 30 min.
Starttijd: Beschikbaarheid controleren
Mobiel ticket
Livegids: Engels
Meer

Hoogtepunten
  • Zie hoe specialiteiten uit de regio Emilia-Romagna worden gemaakt op een tour van een hele dag vanuit Bologna
  • Rondleiding door de productieplekken van Parmigiano Reggiano, Modena balsamicoazijn, en prosciutto
  • Maak een vroege start en zie hoe de melk wordt geleverd bij de Parmigiano Reggiano-kaasmakerij
  • Royale proeverijen van verse delicatessen bij elke producent
  • Geniet van een ontbijt met lambrusco-wijn, plus een heerlijke lunch met bijpassende wijn
Travellers’ Choice Best of the Best
2023

  • Retourvervoer van en naar Bologna
  • Proeverijen
  • Lunch met bijpassende wijn
  • Ontbijt
  • chauffeur en gids
  • Koffie en/of thee
  • Alcoholische dranken
  • Voertuig met airco
Niet inbegrepen
  • Fooi

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel of vliegveld in Bologna, brengt u een bezoek aan een fabriek die de unieke Parmigiano Reggiano-kaas maakt uit de regio Emilia-Romagna. Geniet van de zeldzame kans om naar het hele proces te kijken, van de melklevering in de vroege ochtend en het werk van de meester-kaasmakers tot de opslag en de rijping. Geniet van een ontbijt met kaasproeverij en lambrusco-wijn, en koop als u wilt wat kaas tegen een gereduceerde prijs. Vervolgens brengt u een bezoek aan een familiebedrijf dat Aceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P. produceert. Zie de eeuwenoude technieken en geniet van een proeverij, vergelijk een 6-jarige balsamicoazijn met 12- en 25-jarige soorten. De tour gaat verder naar een prosciutto-producent om te zien hoe deze regionale delicatesse wordt gemaakt, waar u kunt genieten van verse plakjes prosciutto di Modena D.O.P met lambrusco-wijn. Tot slot kunt u genieten van een heerlijke lunch met wijn bij een pittoreske trattoria of biologische wijnmakerij voordat u wordt afgezet bij het vertrekpunt.

Start:
  • Grand Hotel Majestic già Baglioni, Via dell'Indipendenza, 8, 40121 Bologna BO, Italy
    Vergadertijd: 07.00 uur (Gelieve 5 minuten voor de afgesproken vergadertijd aanwezig te zijn) Als je op de ochtend van de tour met de trein of auto naar Bologna reist, neem dan contact met ons op om een ander ontmoetingspunt te regelen (verzoeken moeten ten minste 48 uur voor de datum van je tour worden verzonden) GEEN HOTELOPHAAL GELEVERD
Einde:Deze activiteit eindigt weer bij het ontmoetingspunt.

    • Niet rolstoeltoegankelijk
    • Dichtbij openbaar vervoer
    Als je vragen hebt over de bereikbaarheid van de locatie, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 7174P1

    • Het is raadzaam comfortabele schoenen aan te trekken
    • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
    • De minivan/minibus die we gebruiken, wordt voor en na elke tour gedesinfecteerd zoals wettelijk vereist
    • Als je symptomen hebt zoals koorts, hoesten of uitputting, mag je niet deelnemen aan de tour. Gelieve ons onmiddellijk te verwittigen indien u zich voor of tijdens de tour onwel voelt
    • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kun je kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
    • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kun je kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie
    • Er nemen maximaal 26 reizigers deel aan deze tour/activiteit

    • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

    Als je vragen hebt over deze tour of als je hulp nodig hebt om je boeking te doen, dan zijn we je graag van dienst. Je hoeft alleen maar het onderstaande nummer te bellen en je productcode te noemen: 7174P1

    Je plek reserveren
    Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

    Soortgelijke ervaringen

    Over de operator
    Neem het niet alleen van ons aan. Hieronder lees je wat mensen over deze operator te zeggen hebben:
    • Italian Days Food Experience
      2.108
      Italië
      Lid geworden in juni 2009
    • ruditierens
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Interessante rondleiding met supergids
      De rondleiding begon vroeg: om 7 u afgehaald aan hotel met klein busje. Eerst rit naar Modena ongeveer 20 minuten. Verwelkoming door super gemotiveerde enthousiaste italiaanse gids Francesco. Eerst bezoek aan Parmigiano makerij terwijl de productie bezig was. Indrukwekkend zeker het magazijn met 20.000 kazen die lagen te rijpen. Daarna gingen we enkele km verder om alles te leren over de echte traditionele Balsamico azijn. Ook hier weer een leerzaam bezoek aan een echt familiebedrijf, Daarna moesten we ook kennis maken met echte Prosciutto. Na ook hier een uitgebreide rondleiding te hebben gekregen, werd natuurlijk weer geproefd. En eigenlijk heb je met al die proeverijen al meer dan genoeg gegeten, maar de dag werd afgesloten met een lunch met veel locale schuimwijn:pignoletto van Casa Selene. Smakelijk
      Geschreven op 5 november 2019
    • Vlm V
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Zeer enthousiast
      Met de inschrijving begint al de voorpret. Een leuke informele sfeer. Ontzettend veel geleerd. Alessandro is een perfecte gids, weet erg veel en spreekt goed en verstaanbaar Engels. Ondanks dat de mensen die we bezoeken wekelijks bezoekers krijgen stralen ze nog passie voor hun product uit. Wordt absoluut niet gepusht om te kopen nadruk ligt echt op het proeven en leren. Locatie waar we hebben gelunched was fantastisch. Geen spijt van.
      Geschreven op 16 september 2017
    • IrisEurope
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Heerlijk!
      Normaal zouden we nooit zoveel uitgeven aan een excursie, we regelen dan liever de dingen zelf dat geeft ook meer vrijheid. Maar de recensies voor de " Italian Food Experience in Bologna: Parmigiano Reggiano Factory Visit, Wine and Vinegar Tasting and Lunch"-tour waren allemaal zo lovend dat we toch wel erg nieuwsgierig waren geworden. We besloten de excursie te gaan doen als verjaardagsuitstapje, als kadootje aan de jarige en met lekker eten kon het toch echt niet misgaan. Om 6:50 uur werden we opgehaald, erg vroeg natuurlijk, maar in de auto op weg naar de eerste stop (tevens verzamellocatie) konden we langzaamaan wakker worden. Het vroege tijdstip was nodig om het hele proces van "de geboorte" van een nieuwe Parmigiano Reggiano mee te kunnen maken, de koeien worden immers ook vroeg gemolken. De eigenlijke start van de excursie begon bij deze kleine fabriek waar onze gids Alessandro ons verwelkomde. Hij begon met een superenthousiast verhaal over D.O.P. en binnen 2 minuten was ons eigenlijk al duidelijk dat dit een leuke dag zou gaan worden, met zo'n verteller als gids kan het echt niet beter! Nadat we alle ins en outs van Parmigiano Reggiano hadden gehoord en gezien was het tijd voor het proeven van de verschillende kazen. Dit werd meteen gevolgd door een uitgebreid ontbijt met hartige broodjes, zoete broodjes en natuurlijk een overvloed aan Lambrusco. Daarna gingen we naar Modena om alles te leren over de echte traditionele Balsamico azijn. Ook hier weer een leerzaam bezoek aan een echt familiebedrijf, gevolgd door het proeven van de diverse balsamico-varianten. De hele dag regende het, maar eigenlijk hebben we daar niets van gemerkt, Alessandro was het zonnetje in huis en een echte sfeermaker. Natuurlijk moesten we ook kennis maken met echte Prosciutto, dus ook daar weten we nu echt alles van dankzij ons derde fabrieksbezoek. Na ook hier een uitgebreide rondleiding te hebben gekregen, werd natuurlijk weer geproefd. En bij geen enkele stop werd zuinig gedaan, echt een overvloed aan proefmogelijkheden, waarbij je dus nu eens echt de verschillen goed kunt proeven en je eerder plakjes moet afslaan dan er om te hoeven bedelen. En eigenlijk heb je met al die proeverijen al meer dan genoeg gegeten, maar de dag werd afgesloten met een lunch.... nou ja, lunch, het was meer een eet- en drinkorgie. We waren te gast bij een gezellig familierestaurant waar we de ene na de andere traditionele specialiteit kregen voorgeschoteld. En juist op het moment dat je denkt dat het tijd voor het dessert is, blijkt dat het slechts de voorgerechten waren geweest en worden de hoofdgerechten op tafel gezet. En alle gerechten werden voorzien van diverse soorten bijpassende wijnen, maar natuurlijk is er ook water.De jarige, die normaal een bodemloze maag lijkt te hebben moest toch echt bij de toetjes op een gegeven moment zeggen dat er echt geen hapje meer bij kon. Alles wat overbleef moesten de deelnemers aan de excursie toch vooral meenemen, dus gingen er nog wat hapjes mee en een fles likeur met ons mee voor 's avonds in het hotel. Aan het eind van de middag zouden we afgezet worden in het hotel, maar op ons verzoek werden we in het centrum van Bologna gedropt, want na al dat eten moest er toch echt nog even een paar uurtjes gewandeld worden om de eerste calorieën er weer af te lopen. Kortom: mocht je nog twijfelen of je deze excursie moet boeken, stop met twijfelen, gewoon doen! We kunnen echt geen beter alternatief bedenken om kennis te maken met alle ins en outs van de lokale specialiteiten en de heerlijke keuken. We hebben enorm veel geleerd en kijken nu met hele andere ogen naar de D.O.P-producten in de winkel en de traditionele Italiaanse gerechten in een restaurant.
      Geschreven op 10 januari 2016
    • Willy D
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      "Must do" wanneer je in de buurt van Bologna bent.
      Dit is echt een topevenement dat je niet mag missen als je in de buurt van Bologna of Modena bent. Het is een lange dag (ze pikken je op om 7 u op aan het hotel) maar je zal je geen moment vervelen. Bezoek aan een Parmiggiani factory waar je het hele proces kan volgen. Dit is trouwens ook de reden van het vroege vertrek. Daarna de Balsamico, om af te sluiten bij de Prosciuto. Alessandro is een volbloed entertainer die je op een enthousiaste en leerrijke manier heel wat laat ontdekken over de lokale producten, en die tevens een pleitbezorger is voor gezond voedsel. En overal is het proeven, drinken en genieten. Op de 3 plaatsen kan je de producten kopen aan goedkopere prijzen dan in de handel (bv. Parmiggiani van 36 maanden aan 16€/kg) Voor de Balsamico betaal je uiteraard een duurdere prijs, maar het is dan ook een topproduct dat niet te vergelijken is met wat je in de gewone winkels kan vinden. Er is geen enkele druk van de organisatoren om te kopen. De afsluiter is dan een zeer lekkere maaltijd met pasta's en regionale specialiteiten in een goed gelegen Agriturismo. Zowel de kwantiteit als de kwaliteit is ruim voldoende. Het is dan ook een vrolijke bende die terugkeert naar het hotel voor een siësta. Top, Alessandro, en nogmaals bedankt.
      Geschreven op 17 juni 2015
    • Ingrid12342013
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Het absolute hoogtepunt van onze 4 dagen in Bologna!
      Prachtige, leerrijke en lekkere dag...dankzij een fantastische gids Alessandro! Alles tot in de puntjes verzorgd...en geen commerciele druk!
      Geschreven op 1 juni 2015
    • Anneke C
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Moet je gewoon gaan doen in Bologna
      Een weekend weg in Bologna. Via tripadvisor gevonden en de hit van het weekend. Om 7.00 uur opgehaald en bij de fabriek van de Parmigiano Reggiano kennis gemaakt met Alessandro. Hij praat Engels alsof het Italiaans is en zorgt er met zijn enthousiasme, humor en bevlogenheid voor dat je niets van zijn verhaal wilt missen. De groep bestond uit diverse nationaliteiten en leeftijden. Je krijgt het hele proces te zien en uitgelegd. Natuurlijk wordt er geproefd. Ook een bezoek aan een familiebedrijf hoe de echte DOP balsamico di. Modena tot rijping komt en wederom proeven. Kortom: lekker en leerzaam. Tot slot een lunch. Die noem je lunch vanwege het tijdstip, maar zeker niet qua hoeveelheid en de daarbij geschonken wijnen. Alessandro en de chauffeurs serveren alle heerlijkheden uit en zij willen niets weggooien! De groep werd steeds spraakzamer en ontstonden geanimeerde gesprekken;-). Om 16.00 uur werden we voldaan en met een ontzettend leuke herinnering afgezet bij het hotel. We kijken er met veel plezier terug op deze experience en hebben het er nog vaak over.
      Geschreven op 9 september 2014
    • Wierdkrul
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Ontzettend leuk en leerzaam, en D.O.P.
      Als je de locale specialiteiten wilt ontdekken in al hun vormen (productie, gradatie en smaak), dan is dit de tout voor jou! Onder leiding van de bezielde Alessandro wordt je geintroduceerd in de wereld van de Parmigiano Reggiano, Balsamico di Modena EN Prociutto di Modena. De pick up is met een nette shuttle bij het hotel, en voor alles wordt gezorgd. Alles wordt perfect en met veel enthousiasme uitgelegd, wat ervoor zorgt dat de dag (helaas) omvliegt. Hou ruimte voor de "Lichte" lunch! Een must-do in Bologna en omstreken!
      Geschreven op 26 augustus 2014
    • Philine H
      0 bijdragen
      5,0 van 5 bollen
      Ontzettend leuk waarbij je de specialiteiten van de streek leert kennen!
      Voor een buitenlandse excursie voor de opleiding Voedingsmiddelentechnologie aan de HAS Hogeschool te 's-Hertogenbosch kwam ik via de site van Italian Days terecht bij Alessandro en Barbara. Ze hebben mij erg goed geholpen met het organiseren van twee dagen excursies in de omgeving van Modena en Bologna. We waren met een groep van 52 studenten, dus dit was nog een hele klus, maar alles was perfect geregeld! Ook werd er geholpen met het regelen van busvervoer die ons bij het hotel ophaalde en weer netjes bij het hotel terug bracht. We hebben een rondleiding gekregen bij Prosciutto di Modena (met proeverij), een biologische wijnboerderij (met proeverij), een ge-wel-dige lunch op deze wijnboerderij en een tour bij het gelato museum (met proeverij). Alessandro heeft veel kennis van zaken en verteld erg enthousiast hierover, hierdoor is het ook erg leuk om te luisteren het wordt op deze manier ook een heel leuke dag! Ik heb als student voedingsmiddelentechnoloog veel van deze dag, en producten, geleerd en een erg leuke tijd gehad.
      Geschreven op 8 februari 2014
    Alle 2.108 beoordelingen weergeven
    Deze beoordelingen bevatten de subjectieve meningen van leden van Tripadvisor en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor controleert beoordelingen in het kader van onze normen voor betrouwbaarheid en veiligheid die toonaangevend zijn in de reisbranche. Lees ons transparantierapport voor meer informatie.

    We voeren controles uit op beoordelingen.
    De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
    Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
    Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
    Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
    Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
    5.0
    5,0 van 5 bollen525 beoordelingen
    Uitstekend
    517
    Heel goed
    6
    Voldoende
    2
    Slecht
    0
    Vreselijk
    0

    Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit hun oorspronkelijke taal.
    Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

    kristinescheppers
    Geraardsbergen, België19 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    mrt. 2023 • Stellen
    Wat een onverwacht leuke, leerrijke én lekkere dag is dit geworden! Het enthousiasme, de mix van nationaliteiten bij de deelnemers, de ontvangst op elke locatie: WAAW!
    Geschreven op 29 september 2023
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Stephanie L
    5 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    mei 2022 • Vrienden
    We hebben een fantastische dag gehad, nog beter dan verwacht. Je krijgt meer dan waard voor je geld. Ze zijn zeer gul, vriendelijk en weten waar ze over praten. Ze hebben een goede kennis van zaken. Het eten is fantastisch! Drank in overvloed. Vervoer van en naar je verblijf, in een comfortabel busje. Antonio was een zeer goede bestuurder. Alessandro was een zeer enthousiaste gids. Ze deden er alles aan om deze ervaring onvergetelijk te maken. We raden het aan iedereen aan! Het is zijn geld meer dan waard. Het maakte onze reis naar Bologna compleet!
    Geschreven op 16 mei 2022
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Caro
    Mirissa, Sri Lanka40 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    De dag begint vroeg zodat je een goed beeld hebt van hoe parmezaanse kaas gemaakt wordt. Elke proeverij en elk bezoek aan een fabriek is goed georganiseerd. Je krijgt veel (interessante) informatie en ze kunnen antwoord geven op al je vragen. Je proeft de echte Italiaanse passie voor eten en gaat met een hele volle maag naar huis. Niks is teveel gevraagd. En daar komt nog bovenop dat je een hele gezellige en leuke dag hebt. Dit is een absolute aanrader voor iedereen die naar Italië bezoekt. Het is het geld dubbel en dwars waard.
    Geschreven op 11 augustus 2021
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Lucia
    Nederland26 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    apr. 2019 • Gezinnen
    Ik heb de tour geboekt voor mijzelf, mijn dochter van 12 en mijn moeder. Om 6:55 werden we opgehaald bij het hotel want de parmigiano reggiano wordt vroeg op de dag gemaakt. Bij aankomst meteen een lekker kopje koffie en de warme ontvangst van superleuke gids Arianna. Arianna heeft gevoel voor humor, weet waar ze het over heeft, spreekt haar talen en zorgt ervoor dat iedereen een super dag heeft en bijna ontploft van het eten. Ze is een feeder! haha De chauffeurs zijn vriendelijk en rijden goed. Na de tour bij de kaas een lekker ontbijt bestaande uit twee leeftijden parmigiano reggiano en andere zaligheden. Met lambrusco. Super. Twee stukken parmigiano gekocht in het winkeltje. Omdat je met andere toeristen in de groep bent, uit de hele wereld, word je op zo'n dag vrienden van elkaar. Echt gezellig. Daarna de ham, meteen een stuk gekocht want het smelt op je tong en kost zo weinig. Kan gewoon in je handbaggage. No worries. Daarna fantastische aceto balsamico, zoals je nooit eerder geproefd hebt en dan een gezellige uitgebreide lunch. Een onvergetelijke dag door de gezellige mensen van Italian Days. De mensen op kantoor die fantastisch met je communiceren bij boeking en de dag voor de tour, de gids Arianna, de chauffeurs, de kokkin en haar staf in het restaurant, het was echt TOP.
    Geschreven op 6 mei 2019
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    quad442
    Monrovia, MD18 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    feb. 2024 • Stellen
    Alessandro's passie voor de keuken van de regio Emilia - Romagna was aanstekelijk! We boekten zijn hele dag foodtour slechts twee dagen na aankomst in Bologna vanuit de VS, een beetje ongerust over de vroege start van 07.00 uur. Ik kan je vertellen: het was absoluut de moeite waard!

    Alessandro, onze stipte gids, nam ons mee naar een Parmigiano Reggiano-fabriek – onze eerste stop. Gedurende de dag weefden zijn kennis en verhalen vertellen magie, waardoor elke bestemming nog boeiender werd. Stel je dit eens voor: je overgeven aan verse, warme ricotta, vlak voor onze ogen gemaakt, met oude balsamicoazijn (geproduceerd op de locatie waar je je bevindt) erover besprenkeld terwijl Alessandro fascinerende details deelde over het culinaire erfgoed van de regio. Bij elke stop kwamen we oog in oog te staan met gepassioneerde producenten, waarbij we de processen en de verhalen achter hun producten leerden kennen.

    Nu ik thuis ben, merk ik dat ik met een nieuwe waardering naar eten kijk, vooral die afkomstig uit Emilia - Romagna. Ik ga nu actief op zoek naar DOP- en IGP-labels, omdat ik de kwaliteit en herkomst begrijp die ze vertegenwoordigen.

    Bedankt, Alessandro, voor een onvergetelijke dag waarin je de heerlijke schatten rondom Bologna verkent!
    Google
    Geschreven op 10 maart 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Aland23
    1 bijdrage
    5,0 van 5 bollen
    Alessandro was fantastisch. Zeer deskundig, persoonlijk en erg leuk om 7 uur mee te maken. We hebben genoten van elke bestemming die we bezochten en bevelen hem en uw gezelschap aan voor een geweldige dag! De tour kan Parmezaanse azijn en prosciutto leuk en boeiend maken
    Als je een geweldige foodtour wilt, dan is dit het
    Google
    Geschreven op 4 maart 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Janiemann61
    Sulgrave, UK15 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Geweldige dag, we werden zo goed verzorgd door Alessandro. Veel geleerd over de productie van Parmezaanse kaas, balsamico en prosciutto, vergezeld van veel proeverijen en een heerlijke lunch. Sterk aanbevelen.
    Google
    Geschreven op 29 februari 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    Kconti1
    Overland Park, KS103 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    Geweldige gids. Zoveel geleerd. Het eindeloze eten en de wijn waren geweldig. U krijgt waar voor uw geld! Sterk aanbevelen!
    Google
    Geschreven op 31 januari 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    BernR
    Danville, Californië554 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    GELUKKIGE 43e HUWELIJKSVERJAARDAG VOOR ONS! ! ! Zeker de moeite waard om vroeg wakker te worden om Roberta, onze tourbuschauffeur en godin, te ontmoeten in Hotel Majesty; rijd naar Modena om Alessandro (de man van Roberta en onze gids) op te halen. Fantastische reeks bezoeken: verweven door Ale’s verhalen en geestige gebabbel. Rond de hoorn: Parmezaanse kaas, balsamico, prosciuttofabrieken. Het meest memorabel was het bezoek aan Prosciuttoficio Montevecchio SRL. Tal van eten voor starters: 3 soorten prosciutto; vingersandwiches; salade; balsamico; en dingen. We waren toen vol, maar Ale liet ons weten dat er 3 soorten pasta en 3 soorten wijn waren voor de eigenlijke lunch! Boom! Ravioli, tortellini en lasagne verschenen achter elkaar om ons nog meer te vullen! Daartussenin, gepaard met 2 witte en 1 rode. Ik heb het rood overgeslagen. Vast aan het wit. Gevuld tot aan de kieuwen; Er ontstond meteen een voedselcoma. Maar het hoogtepunt was de mogelijkheid om bij te dragen aan de ‘muurkunst’. Ik heb een plek gevonden om “GO ARMY! VERSLA DE MARINE! ”. Een zeer gedenkwaardige manier om onze 43e te vieren! Mis deze rondleiding niet
    Google
    Geschreven op 30 januari 2024
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    LWA
    10 bijdragen
    5,0 van 5 bollen
    sep. 2023 • Gezinnen
    MOET DOEN! ! Ongelooflijke dag. We hebben zoveel geleerd, plezier gehad, nieuwe vrienden ontmoet en de dag afgesloten met een van de beste maaltijden van onze hele reis! Topervaring!
    Google
    Geschreven op 17 september 2023
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

    1-10 van de 61 resultaten worden getoond

    Culinaire ervaring Bologna: Bezoek aan producenten met heerlijke lunch en wijnproeverij aangeboden door Italian Days Food Experience

    Alle Bologna hotelsHoteldeals voor BolognaLastminutehotels in Bologna
    Alle dingen om te doen in Bologna
    Dagtrips in Bologna
    RestaurantsVluchtenReisverhalenCruisesHuurauto's