EuropaFrankrijkProvenceFranse Riviera - Côte d'AzurNiceWat te doen in NiceTours en tickets

Eze Monaco en Monte-Carlo - Gedeelde en begeleide tour van een halve dag met onpartijdige beoordelingen

Eze Monaco en Monte-Carlo - Gedeelde en begeleide tour van een halve dag

Opslaan
Delen
Selecteer data en reizigers
Van
66,17 US$
Datum
2 volwassenen
Opties
Selecteer de taal van de tour
Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
Lageprijsgarantie
Geen boekingstoeslagen
Overzicht
Belangrijke informatie
Vertrekpunt
Nice, Nice, French Riviera - Cote d'Azur, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Duur
5 u.
Inbegrepen
  • Chauffeur / gids
  • Live commentaar aan boord
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Ophalen en afzetten van aangewezen ontmoetingsplaatsen
  • Vervoer per minibus met airconditioning, volledige opties
  • Chauffeursmaaltijd en tolgeld
Uitsluitingen
  • Eten en drinken
  • Lunch
Meer weergeven
Aanvullende informatie
  • Kinderzitjes beschikbaar
  • Kinderstoel: 10 €
  • Kan worden beheerd door een meertalige gids
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
  • Reizigers moeten een redelijke conditie hebben
  • Er nemen maximaal 16 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Annuleringsbeleid
Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
7beoordelingen
0vragen en antwoorden
Waardering van reizigers
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
  • 0
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
Liz A heeft een beoordeling geschreven sep. 2019
13 bijdragen2 nuttige stemmen
We boekten twee rondleidingen bij dit bedrijf via de telefoon bij onze aankomst in Nice. We boekten de ze-, Monaco- en Monte Carlo-tour - een halve dag, en tegelijkertijd boekten we een volledige dagtour - ‘West Coast and Countryside’ voor de volgende dag. We werden zeer snel op
Meer lezen
Antwoord van smartour2015, Manager bij Eze Monaco en Monte-Carlo - Gedeelde en begeleide tour van een halve dag
Gereageerd op 2 sep. 2019
Hello and thank you for your nice comment, I am delighted to note that your tour with Fx went well and that it satisfied you, Unfortunately there must have been a misunderstanding with your second booking indeed I have not been aware of this oversight, this thing and quite rare I must say and I'm sorry I could not offer you an alternative date Sorry for the inconvenience this has caused you Best regards Amandine Bonjour et merci pour votre gentil commentaire, je suis ravie de constater que votre tour avec Fx ce soit bien passé et que cela vous a satisfait, Malheureusement il y a du y avoir un malentendu avec votre seconde réservation en effet je n ai pas eu connaissance de cet oubli, cette chose et assez rare je dois dire et je suis navrée de ne pas avoir pu vous proposer une date alternative Désolée pour le désagrément que cela vous a causé Bien cordialement Amandine
Meer lezen
Gabriel heeft een beoordeling geschreven aug. 2019
16 bijdragen3 nuttige stemmen
Fenomenale reis over enkele van de beste delen van de Franse Rivièra. Geweldige gids en chauffeur Frederic.
Meer lezen
Datum van activiteit: augustus 2019
Ellie09Lancashire heeft een beoordeling geschreven mrt. 2019
16 bijdragen5 nuttige stemmen
Ik heb deze reis als een traktatie geboekt - ik heb het zuiden van Frankrijk nog niet bezocht voordat het een goede manier was om het te zien. Slechts 2 andere mensen in de auto en onze gids Philippe was vriendelijk en zeer goed geïnformeerd. Alle 4 plaatsen waar we zijn gestopt
Meer lezen
Carol E heeft een beoordeling geschreven sep. 2018
10 bijdragen3 nuttige stemmen
Het spijt me zeer dat ik zo'n zwakke recensie moet nalaten. Na het lezen van een andere slechte beoordeling door reizigers, heeft onze van hetzelfde probleem. Als we hadden geweten dat het grootste deel van deze tournee in een parfumfabriek was doorgebracht, hadden we onze
Meer lezen
Datum van activiteit: september 2018
Antwoord van smartour2015, Propriétaire bij Eze Monaco en Monte-Carlo - Gedeelde en begeleide tour van een halve dag
Gereageerd op 22 sep. 2018
dear costumer, I'm really sorry for your comment too 😔, indeed I insist on our guides so that they leave you the choice and I'm really surprised and sorry that you did not have the choice to visit or not the perfume factory, believe although reprimands will be made to the guides so that they apply this rule even if very often the customers are delighted to visit it it happens that certain people are not enthusiastic. however you could have pointed this out to him because they are humans and can forget or think that you are pleased to see this option, it is much better to say things on the moment so that we find solutions to satisfy you rather than wait to go home and on disappoint and leave a comment like this one 😉 believe that our only goal is to satisfy all our customers that is why I always advise to communicate and ask questions before reserving a turn indeed if you had asked me, I will have told you that the tour lasted 4 hours and the maximum time in each village was 45min (eze village 45min, fragonard perfume factory 30min, monaco hold town 45min, monaco casino photo stop 15min, formula one grand prix by car) I hope to be able to offer you another service and thus make up for your disappointment best regards Amandine Amandine
Meer lezen
mdm1972 heeft een beoordeling geschreven sep. 2018
483 bijdragen127 nuttige stemmen
De tour van een halve dag was wat het zei, maar er werd veel te veel tijd verspild aan een parfumfabriek, die een 'sell sell sell'-oefening was. Deze tijd had moeten worden doorgebracht in Eze en Monaco. De gedeelde busjes zitten vol met mensen en de bestuurder was een beetje
Meer lezen
Datum van activiteit: juni 2018
Antwoord van smartour2015, Propriétaire bij Eze Monaco en Monte-Carlo - Gedeelde en begeleide tour van een halve dag
Gereageerd op 8 sep. 2018
Dear costumers , thank you for your return, I note with difficulty that the tour you chose was not up to your expectations, I must remind you that you had booked a shared tour of up to 8 people, so do not you Amazing to be 8, at this time of the year actually the vans are full but that does not prevent us from taking to heart to do our job well ... the proof you had no problem on the road 😊. there is the possibility to privatize the vehicle only for you and your family, the price is 290 € for 4 hours of guided tour and you will be alone with the guide. you explain to have lost time in the perfume factory, but this one is not imposed, if you do not wish to visit it you have the possibility to remain more time in Eze village which is next to and besides the guide inform you when you arrive in Eze, the young women who make you the free visit of the perfume factory offer you to buy products but if your budget and your desire do not allow you it is absolutely an obligation 😉. Regarding the payment actually I do not ask any payment in advance for the shared ride, I trust our customers, this is more friendly and simple for everyone, however during the tour actually your guide collects the regulations to the half of the day it allows to have the time to cash credit cards that are remotely, to possibly make money on the big tickets and lately fluidize the deposes in the hotels at the end of the day brief this n is a question of logistics it is absolutely not done in the intension of stress or raquetter, I am sorry that you did not like it 😔 here you know everything 😉 I hope that it will help you better understand how we work, we really want to do our job well and we are always very sorry to see that some people are on it and do not tell us when of their day and leave us an anonymous comment 😩 I remain at your disposal, cordially Amandine
Meer lezen
12
Over de operator
Door: Smartour Riviera
GoPlaces266599
10
Uitstekende en vriendelijke service
De geleverde service was uitstekend, te beginnen met het werken met kantoorpersoneel bij het opzetten van ons
Meer lezen
Steven R
30
Beoordeling van de tour naar West Coast and Countryside shared & Giided tour
De tour was erg leuk, maar het was niet zoals geadverteerd, onze eerste stop was Eze en parfumfabriek, daarna
Meer lezen
Alan L
10
Fred de beste bestuurder
Ondanks vele tegenslagen van de dag die niemand van ons had. . Fred, onze chauffeur en gids, hield zijn humor en
Meer lezen
Lynn C
Albany, Oregon
124
A day packed with views, villages and beautiful places!
We covered a lot in one day! We loved getting into St Paul de Vence early before the crowds. Each stop was a
Meer lezen
JackTheCount
Reston, Virginia
255
Autotour door Nice en Monte Carlo met Frederic
Mijn vrouw en ik hadden een 4 uur durende autorit van Nice naar Monte Carlo met Frederic. Het was geweldig, vooral
Meer lezen
Wendy F
10
Belle wijnproeverij
Dit was een uitstekende reis. We zijn begonnen bij een klein familiebedrijf wijngaard die mooi en intiem was.
Meer lezen
Always Curious
Australië
25463
Ja. Een wandeling waard langs deze Avenue
De boetieks zijn indrukwekkend. De grote hotels prachtig. Het water op een zonnige dag uitnodigend. De wandeling
Meer lezen
Bonita M
10
De Franse Rivera in de zomer
Dit was absoluut het beste deel van onze reis naar Europa. Prachtig uitzicht en heerlijk eten plus geweldige
Meer lezen
nancy l
163
Mooie rit en uitstekende gids
Francis Xavier is een fantastische gids, interessant, deskundig, onderhoudend. We voelden ons nooit gehaast,
Meer lezen
Deepak P
51
Vervoer op zijn best
Het gebruik van Smartour was de gemakkelijkste beslissing. Ze voorzagen professionele bestuurders van uitstekende
Meer lezen
Belangrijke details
  • Vieux Eze, Monaco Grand Prix, en nog 1 andere
  • Duur: 5 u.
  • Mobiel ticket wordt geaccepteerd
  • Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
  • Ophalen bij hotel
  • Beschikbare talen: Engels, Duits, Frans, Spaans
Waarom op Tripadvisor boeken?
  • Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
  • Lageprijsgarantie
  • Geen boekingstoeslagen
  • Veilige betalingen
  • 24/7 ondersteuningBel:+1 855 275 5071
Tripadvisor
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.
* TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos ... meer
TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.
VALUTA/REGIO
US$USD
België