Tours en tickets

Helikoptervlucht over centrum van Londen - Gedeelde vlucht aangeboden door A2B Heli (Charters) Ltd

Helikoptervlucht over centrum van Londen - Gedeelde vlucht

Helikoptervlucht over centrum van Londen - Gedeelde vlucht
4.5
Dit product kan niet worden geboekt via Tripadvisor. Neem contact op met de leverancier voor beschikbaarheid.
Over
Klim aan boord en zie de bezienswaardigheden van Londen van bovenaf. Deze tour is perfect voor bezoekers met weinig tijd die alles willen zien en wel van avontuur houden. Tijdens de vlucht volgt u de Theems en ziet u de beroemde bruggen en architectonische wonderen van de stad. U hoeft zich niet druk te maken over in de rij staan of een fortuin moeten betalen voor toegang, en u kunt ook nog eens luchtfoto's mee naar huis nemen.
Bereid je goed voor
  • Duur: 20m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Beschikbare talen
Engels
Bereid je goed voor
  • Duur: 20m
  • Mobiele tickets worden geaccepteerd
Beschikbare talen
Engels
Annuleringsbeleid
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Hoogtepunten
Bekijk Londen vanuit de lucht tijdens een helikoptervlucht van 10 of 20 minuten
Sla het gedoe van navigeren in het openbaar vervoer en in de rij staan over
Zie de bezienswaardigheden van Londen zoals Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace
Zie unieke uitzichten over de wereldberoemde bezienswaardigheden en neem luchtfoto's
Wat je kunt verwachten
Kies voor een vlucht van 10 of 20 minuten, maak kennis met uw piloot op het helikopterdek van Battersea en krijg veiligheidsinstructies voordat u aan boord van de 6-persoonshelikopter gaat. Zodra u opstijgt kunt u uit de grote ramen kijken en ziet u Londen van bovenaf. De piloot wijst bezienswaardigheden aan, dus u krijgt context bij wat u beneden ziet. De reis voert u langs de rivier de Theems, bekleed met historische en moderne architectonische wonderen zoals de Gherkin, de Big Ben en de Houses of Parliament, de Tower Bridge en de London Eye. Uw vlucht neemt u ook mee langs Wembley Stadium, en het London Olympic Stadium en neemt vervolgens dezelfde route terug zodat u een tweede kans krijgt om foto's te nemen boven de rivier.  De tour eindigt op het helikopterdek in Battersea.
Hulp nodig bij het boeken?
Bel het onderstaande nummer en gebruik de productcode: 6329HELISHARE
Bel naar +1 855 275 5071
Belangrijke informatie
Inbegrepen
Veiligheidsbriefing • Gedeelde helikoptervlucht
Uitsluitingen
Ophalen en afzetten bij hotel • Fooi • Eten en drinken
Duur
20m
Vertrekgegevens
London, London, England Vertrekpunt: Battersea, centraal Londen Adres: The POD Building, Bridges Court Londen SW11 3BE Routebeschrijving: De dichtstbijzijnde stations zijn Imperial Wharf of Clapham Junction (Bovengronds en nationaal spoor) of Fulham Broadway (ondergrondse districtslijn).
Inbegrepen
Veiligheidsbriefing • Gedeelde helikoptervlucht
Uitsluitingen
Ophalen en afzetten bij hotel • Fooi • Eten en drinken
Vertrekgegevens
London, London, England Vertrekpunt: Battersea, centraal Londen Adres: The POD Building, Bridges Court Londen SW11 3BE Routebeschrijving: De dichtstbijzijnde stations zijn Imperial Wharf of Clapham Junction (Bovengronds en nationaal spoor) of Fulham Broadway (ondergrondse districtslijn).
Duur
20m
Gegevens terugreis
Komt terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Aanvullende informatie
Geen hartproblemen of andere ernstige medische problemen
Niet aanbevolen voor zwangere reizigers
Om redenen van comfort en gewicht/balans van de helikopter moeten passagiers die meer dan 110 kg wegen, voor een extra stoel betalen. Koop een extra stoel bij het afrekenen.
Uw gewicht wordt gecontroleerd vóór het instappen.
Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort of een ID-kaart met foto nodig
Kinderen dienen te worden begeleid door een volwassene
Niet voor kinderen van 3 jaar en jonger
Eten en drinken zijn niet toegestaan tijdens de vlucht
Let op: Na herbevestiging bij de plaatselijke touroperator ontvangt u de exacte gegevens over de vertrektijd
Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie
Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie
Er nemen maximaal 6 reizigers deel aan deze tour/activiteit

4.5
32 beoordelingen
Uitstekend
23
Heel goed
3
Voldoende
3
Slecht
1
Vreselijk
2

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit het Engels.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

JenKeepers
Newcastle Emlyn11 bijdragen
Goed oh Biggles !!
Uitstekende service, topklasse vlucht, piloot gaf goed commentaar en was geduldig met vragen na de vlucht.

Ik denk erover om een aantal lessen te beginnen. . . . . ?
Google
Geschreven op 26 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

LCC
Eastcote, UK76 bijdragen
stunning
Geboekt voor een verjaardagsverrassing. Al het personeel was professioneel en behulpzaam.

30 minuten eerder aangekomen voor onze briefing. 6 mensen in de helikopter. 2 vooraan en 4 achteraan. Tour van 20 minuten. Was een mooie zonnige dag dus kon kilometers ver kijken. Onze piloot wees op alle belangrijke bezienswaardigheden.

De reis van 20 minuten was gewoon spectaculair. Moet gewoon elk moment opnemen, want het gaat in een flits. Zou de tour en het bedrijf ten zeerste aanbevelen.

Was net zo'n speciale reis die we altijd zullen onthouden.
Google
Geschreven op 25 augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.

QueenB992
Londen, UK87 bijdragen
Geweldige ervaring
Ik ging op de helikopter sight-seeing vlucht want dit werd mij als verjaardagscadeau gegeven. De ervaring was interessant, die het uitzicht van Londen van bovenaf zo fascinerend vond. Ik heb genoten van de vlucht, was in staat om foto's te maken wat leuk was. Piloot was duidelijk over het verstrekken van relevante informatie over de gebouwen enz. Waar we voorbij vlogen. Ik had een goede tijd.
Google
Geschreven op 27 mei 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you so much for taking the time to write about your experience and your kind words, it is very much appreciated, We are really pleased that you enjoyed the flight All the best Team TLH
Geschreven op 1 juni 2018
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Prak355
Londen, UK1 bijdrage
Zeer teleurstellend voor de prijs.
apr. 2018 • Stellen
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar we waren in de middelste twee achterste stoelen met zeer beperkte zichtbaarheid aan de voorzijde en de zijkanten gepropt. Ik weet zeker dat ze zullen antwoorden met de gebruikelijke "de piloot kiest altijd de stoelen", maar het leek ons ​​dat de twee voorstoelen al aan een ander paar waren toegewezen, die voor iedereen waren geroepen, waardoor de resterende vier mensen een ongemakkelijk gevoel hadden loop naar de helikopter en probeer een goede zitplaats te vinden.

Ja, de website maakt wel duidelijk dat het een gedeelde vlucht is, maar ik vind wel dat ze transparanter moeten zijn over vier stoelen achterin, want het uitzicht vanaf twee middelste zitplaatsen is erg slecht en zelfs niet de helft van de 440 die we hadden betaald. Als we dit hadden geweten of, achteraf, eerst TripAdvisor hadden gecontroleerd, hadden we echt niet geboekt en elders gekeken.

Dit was een speciale gelegenheid voor ons en een ervaring voor veel mensen, maar we liepen zeer teleurgesteld weg en betreurden de hele zaak.
Google
Geschreven op 10 april 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you for highlighting your concerns regarding your experience and we are sorry that you feel that overall the flight was not worth it!! You are right about the front seat being pre allocated, initially by the Pilot, and only updated by the Ops team, if the weights supplied are different from that on arrival, meaning the original persons are over the strict front seat limit! The combined weight of the two passengers must be below the seat limit for the flight operate legally/safely. In relation to the back seats, we are sorry that you feel the view was marred being in the middle, by their nature helicopters are very small and the type we chose to operate for the tours, have no bulk head seats and large windows, meaning that all passengers have a good view of London, even if not directly next to the window. Having said that, if, on the day, you had made it known to a member of the ops team that you were disappointed with your flight, we may have been able to offer a more positive outcome. Without any prior knowledge of your issue until we receive such reviews, means we are not offered the opportunity to rectify it. Team TLH
Geschreven op 1 mei 2018
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

SurreySaz
Farnham, UK14 bijdragen
Een beetje wisselvallig
mrt. 2017 • Stellen
Ik boekte de bezienswaardigheden van Londen Tour. De helikopter was 18 minuten lang en kosten £ 220 voor de verjaardag van mijn man.
Ik denk dat wat ontbreekt is dat de helikopter bedrijf zich niet realiseert dat voor de meeste mensen een helikopter reis zal een once in a lifetime ervaring en u bent op zoek naar een blijvende herinnering die begint op het moment dat je door de deur loopt. Helaas was onze vlucht was vertraagd vanwege de mist. De check - in personeel ons geen updates maar een ander vertelde groep mensen te wachten - dus we hoorde hun gesprek! Er was ook een tekort aan zitplaatsen. Het personeel lijkt ongeïnteresseerd - wat jammer is.
De helikopter indeling is 2 aan de voorkant en 4 aan de achterkant. Er was geen optie om extra te betalen voor de voorste stoel maar twee mensen waren willekeurig gekozen uit onze fractie en gezien de voorstoelen - niet zeker hoe dat werkte! Als je zittend in de achterkant in één van de middelste 2 zitplaatsen en weet niet de persoon naast je uw mening mogelijk worden ingeperkt.
De piloot gaf een goed commentaar.
Language Weaver
Geschreven op 13 maart 2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
We are sorry that you feel you had a disappointing experience when coming to see us, we absolutely appreciate that this is a once in a lifetime experience for most people and endeavour to always make that our priority. On the day of your visit the weather had deviated from the forecast and not cleared as early as originally suggested and the Pilot has been unable to leave base safely. This in turn delayed the flights from their original time by a considerable amount, hence there were more people, than usual, in the lounge, we did our best to provide as much seating as possible. In relation to your comment regarding not being directly spoken to, we apologise if this was how it seemed, with a large group of people to keep updated and only two staff on the day we were trying to reduce the delays as much as possible and if this came across as us being disinterested then we can only apologise as this was not the case at all, quite the opposite. In relation to the front seat allocation, this is done by the Pilot at the beginning of the day, based on a weight and balance of the helicopter. The front seat has a limit and therefore we are unable to allow the option of paying extra for these seats. Regards Team TLH
Geschreven op 28 maart 2017
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Ashblythe
Greensborough, Australië29 bijdragen
Geweldig
nov. 2016 • Stellen
Zeer interessant, nog nooit in een helikopter vóór maar was veel plezier. De piloot was waardoor een tour tegelijkertijd ons te vertellen waar dingen waren en wat was wat. Niet rond voor zeer lange gaat zeer snel. We deden de korte trip maar genoeg was. Iets langer en ik zou me zou een verspilling van geld. U ziet alle belangrijkste attracties en bezienswaardigheden in Londen vanaf het kleine vlucht.
Language Weaver
Geschreven op 20 december 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you for taking the time to write a review. We are really pleased that you enjoyed the experience and choose us to travel with for your first time on a helicopter. We hope you had a great trip All the best TLH Team
Geschreven op 21 december 2016
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

David M
Middlemount, Australië359 bijdragen
Diep teleurgesteld
nov. 2016 • Stellen
Mijn vrouw en ik boekten dit 18 minuten sightseeing vlucht over Londen vanuit Australië ongeveer 6 maanden eerder. Bij aankomst in de heliport en leren dat we maken dit vlucht in een Airbus 125 H die had een zeven zitplaatsen ik vroeg het personeel zoals window zitgelegenheid en zichtbaarheid. Ik was er zeker van dat, hoewel niet iedereen had een stoel bij het raam de zichtbaarheid van iedere stoel was uitstekend.

De piloot plus 2 in de puien en vier geperst in de achterkant zitplaatsen als sardines. Ik heb een stoel bij het raam aan de achterzijde, maar was zo krap was ik niet kunnen bewegen of neem foto's. Mijn vrouw die was zittend naast mij in het centrum terug bril was eveneens geplet en niet zien van haar stoel.

Op onze terugkeer na een zeer teleurstellende vlucht sprak ik met de manager die hoewel zij luisterden werd volledig ongevoelig voor onze teleurstelling. Ze heeft er alles aan gedaan om uit te leggen afstand de krappe omstandigheden in de helikopter door commerciële noodzaak om het bedrijf draaiende.

In mijn boek als je geen comfortabel en gelukkig klantenkring je geen bedrijf.

De vlucht zou goed zijn geweest hadden we de ruimte om te bewegen en genieten van het uitzicht. Want het was, hoewel de piloot was ijverig in wijzend op de belangrijkste attracties, zoals het paleis, de Tower of London of de London Eye, noch mijn vrouw of ik kon zien deze van onze zitplaatsen op de tegenoverliggende zijde van de helikopter.

Bij 200 pond per seat wij zijn diep teleurgesteld dat een klanten tevredenheid heeft geen plaats in de commerciële vergelijking voor dit bedrijf.

Als je een helikopter Joy vlucht over Londen, dit bedrijf is niet het enige. Het was duidelijk dat de cliënten comfort en tevredenheid waren een lang verloren tweede om geld.
Language Weaver
Geschreven op 23 november 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Further to your review, we take exception to the claim that we do not take customer satisfaction into consideration, this is of great importance us, as you stated, if we do not have satisfied customers we would not have a business, therefore, we take it very seriously. However, there are elements that are beyond our control, for example the size and seating arrangement of the helicopters themselves are a design feature. As discussed on the day, we are not able to sell 'one less seat' per trip, else the individual seat price would have to be raised to make the flights viable. Subsequently since our conversation, we have take the decision to reduce the individual seat limit, on shared flights, to alleviate any potential issues in the future. in relation to your point regarding not being able to see Buckingham Palace out the 'other side', our trips fly both ways down the Thames so it would not have been necessary for you to look out the other side, as you would have passed Buckingham Palace on the return trip (or visa versa). We are sorry that you feel your trip was a disappointment but having not received this type of complaint previously it came as a surprise and not something we could have pre-empted. Regards TLH
Geschreven op 7 december 2016
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Stephen D
3 bijdragen
Uitzonderlijke ervaring
sep. 2016 • Alleen
Ik boekte een vlucht op de impulsieve omdat mijn verjaardag kwam en ik wilde iets anders te doen. Ik ben erin geslaagd om een vlucht de dag na mijn verjaardag en ik moet zeggen; voor zover impulsieve keuzes van dingen om te doen in Londen gaan, dit is een beetje bijzonder.
Het weer was een beetje somber op zijn zachtst gezegd maar het luchtruim over Londen in een fel oranje helikopter snel opgefleurd mijn dag geen einde.

Ik zou zeker aanraden een vlucht met de London helikopter, niet alleen voor de schijnbaar surrealistisch en geweldige ervaring van flying over onze drukke hoofdstad maar de professionele en behulpzame team. Het grondpersoneel en pilot waar uitstekende en zeer gelukkig in hun werk.
Language Weaver
Geschreven op 9 september 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you so much for taking the time to write us such a glowing review :) We are so pleased to have been part of your spur of the moment plans and your special day. From all at TLH
Geschreven op 19 september 2016
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

Julia W
Londen, UK130 bijdragen
Meer dan geweldig
aug. 2016 • Alleen
Ik boekte een vlucht voor mijn verjaardag, het kiezen van de 18 minuten optie, omdat ik dacht dat ik net zo goed een extra £50 voor een veel langere reis. Ik ben een regelmatige deelnemer bij vliegshows waar u vaak krijgt een 5 minuten helikoptervlucht voor ongeveer 40 pond, dus voor £ 200 De Londen helikopter's 18 minute reis is een zeer goede deal. De website is uitstekend en ik maakte gebruik van de 'chat' faciliteit er om vragen tal van vragen (ik was voornamelijk op zoek naar geruststelling!). Ik vond dat de beste manier om de helihaven is naar een trein vanaf Waterloo naar Clapham Junction en pak de 170 bus van Grant weg naar York tuinen, die ongeveer 5 minuten duurt. Je kon ook een taxi vanaf Clapham Junction, kost u ongeveer 5 pond. Het gebied rond de helihaven is een beetje een bouwplaats op het moment, dus wees ervan bewust dat. Ga niet in de 'genaamd Netjets' ingang (naast het hotel), de juiste ingang is een beetje verder. Op de deurbel en de trap nemen aan uw linkerzijde. De receptionist zal scan uw paspoort en weeg je. De helikopters take off ongeveer 50 meter afstand van de lounge en u kunt ze film en landing. Ongeveer 20 minuten voor vertrek van uw vlucht wordt u naar beneden genomen om te kijken naar een veiligheidsvideo. U krijgt een kleine reddingsvest en brengt u al uw bezittingen in een kastje (u vindt de sleutel met u aan boord). Ik moet zeggen dat mijn medereizigers zag er absoluut bang! U kunt een telefoon of een redelijk grote camera aan boord om foto's te nemen of om video van de reis (ik was toegestaan om mijn mini iPad). Het is zeer krap in de helikopter zo zult u niet wilt slijtage volumineuze kleding, krap rokken of hoge hakken als vervoer naar de helikopter duurt een beetje inspanning. U wordt verteld welke stoel te nemen de helikopter. Ik veronderstel dat ze moeten heel voorzichtig waar mensen zitten om ervoor te zorgen dat er een goede balans van maten en gewichten. Het grondpersoneel helpt u veilig in uw stoel en geven u grote hoofdtelefoon via welke de piloot kan spreken met je. Het grondpersoneel misschien tijd om een foto van je in de helikopter als je ze vragen. Er zijn twee smalle zitplaatsen naast de piloot en vier zitplaatsen achter. Ik was zittend aan de linker kant, dus er was een meisje naast me in het midden en de piloot was aan de rechterkant. De helikopter brengt zeer vlot, werkt een 90 graden draaien en stijgt tot een goed hoogte. Ik was bang dat ik zou paniek, maar in het geval ik was zo gedreven in de mening dat ik vergat bang te zijn. We gingen voor zover Greenwich en 0,3-0,voor een tijdje zodat een vliegtuig te passeren, dan we gedraaid en kwam terug. De landing was erg soepel, geen stuiterende wielen zoals op een vliegtuig. Ik voelde me heel veilig de hele tijd. Toen we geland waren de vriendelijke grondpersoneel hielp ons af en we eindigden terug in de vertrekhal beneden. We opgehaald onze bezittingen en ging buiten in de straat. Op het moment, de ervaring gaf me een beetje verbijsterd (op een goede manier) en als ik in mijn eentje ik voelde echt dat ik wilde zeggen 'wow, dat was geweldig" aan iemand, dus wat moet ik hebben gedaan is terug boven en geef feedback aan het personeel, die niet optreden om mij op het moment. Je hoeft niet te haasten off daarna, maar ik had nooit gedacht dat rond te hangen een beetje en je krijgt een kopje thee. Ik zou dit zeker weer doen en hebben het aanbevolen aan tal van mensen die al. Volgende keer zal ik hier niet in het minst zenuwachtig.
Language Weaver
Geschreven op 22 augustus 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you so much for taking the time to write a fantastic and detailed review, we really appreciate you telling others about your experience. We are also very glad you enjoyed the experience and we hope to see you again :) All the best The TLH Team
Geschreven op 19 september 2016
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

krisNC
North Carolina38 bijdragen
Perfecte manier om Londen te zien
sep. 2015 • Stellen
Dit was een Jubileum cadeau van mijn man en het was alles wat ik hoopte! Het personeel was vriendelijk en toen we binnenkwamen bij het hoofdgebouw te checken een paar hadden brachten hun eigen champagne en glazen voor toast vóór de vlucht...wat een geweldig idee! De piloot opgemerkt alle belangrijke gebouwen en plaatsen zoals we vlogen over Londen. Wat een geweldige manier om deze geweldige stad! Verwacht geen de helikopter naar jezelf. We vlogen met twee andere koppels, maar het was niet een gedoe of probleem in dit te doen. Zou aanraden aan iedereen die een unieke London experience!
Language Weaver
Geschreven op 8 mei 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een lid van Tripadvisor en niet de mening van TripAdvisor LLC.
Thank you for your review, we really appreciate you taking the time to tell others about your experience. We are especially pleased that you had a great time and enjoyed your time with us. Congratulations on your anniversary and thank you again. Team TLH
Geschreven op 9 mei 2016
Deze reactie is de subjectieve mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van TripAdvisor LLC.

1-10 van de 17 resultaten worden getoond